Balenciaga PFW S/S 2014

Mодният месец за сезон пролет-лято 2014 достига своята кулминация с началото на представянията в Париж. Седмицата там протича с огромно вълнение заради графика, в който са включени легендарни брандове като Christian Dior, Givenchy, Chanel, Saint Laurent и много други. Balenciaga безспорно влиза в този списък. Ето и какво представи Алекзандър Уанг, младият креативен директор на марката, който се присъедини към нея едва в края на миналата година.

BAL1BAL4

Втората колекция на Уанг за френския бранд представя 40 характерни за него визии. Съвършени кройки, специфични форми, модерна елегантност. Това характеризира представяното на подиума. Късите сака с обли ръкави, правите топове и блузите с обем са комбинирани с къси А-образни поли, с шорти или със скъсени панталони с пеплум.

BAL6BAL8

По традиция колекцията е изработена от луксозни, предимно монохромни материи, обагрени в бяло, гълъбово сиво и черно. За разнообразие дизайнерът прибавя и панталони, рокли и блузи с изключително фини бродерии или релефни декорации.

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимки: Style.com

No Comments Yet

Leave a Reply