Louis Vuitton S/S 2014 PFW

Вече е официално. Марк Джейкъбс напуска Louis Vuitton след 16 години, прекарани начело на модната къща. Новината беше потвърдена дни преди последната колекция на дизайнера за френския бранд, показана като част от току-що приключилата модна седмица в Париж. На прощаване Джейкъбс представи завладяваща серия от четиридесет и една визии – изцяло в черно, точно както и декорът, припомнящ нетрадиционни хрумвания от минали колекции.

LV1LV4

Поредната неочаквана интерпретация на популярния LV принт се представя на подиума под формата на боди арт. Черният надпис с името на бранда покрива изцяло голото тяло на модела Еди Кембъл или се подвизава изписан с черни пайети върху напълно прозрачни клинове. Декорацията с пайети, луксозни бродерии, пера и мъниста- изцяло в черно – се пренася и върху провокативни прозрачни топове, върху луксозни интерпретации на спортни горнища, върху панталони и якета.

LV6LV8

Колекцията включва още бунтарски комбинации с градски стил, състоящи се от сини дънки, къси сака и кожени якета. Всяка визия е допълнена от кожени чанта със средна големина, боти с равна подметка, както и специфични, огромни по размер шапки с пера.

LV9LV11

Каквито и преговори да са се водили през последните няколко месеца зад кулисите на модната сцена, по всичко личеше че отношенията между Марк и Дъфи са повече от добри. Имаше сърцераздирателни прегръдки, но да не забравяме, че в годините дизайнера имаше не една и две провокативни изпълнения.

 

 

източник:ladymagazine.bg

снимки: Style.com

No Comments Yet

Leave a Reply