10-те модела обувки без които не може всяка жена

“ Дай подходящият чифт обувки на една жена, и тя ще покори света.“ – Мерлин Монро

Модата при дрехите, така и при обувките се сменя всеки сезон, и ако искаме да сме в крак с нея ни трябва една доста солидна инвестиция за да обновяваме непрекъснато гардероба си с последните тенденции. Има обаче такива модели обувки, които независимо от властващите цветови тенденции и форми си остават класика и никога не излизат от мода.

Освен това трябва да имате в предвид, че когато искате да завършите една визия подобаващо няма нищо по-подходящо от чифт уникални обувки. Кандис Берген е казала навремето, че всяка дреха независимо скъпа или евтина, придружена с чифт качествени обувки би изглеждала скъпа и елегантна.

Ето 10-те модела обувки, които на всяка цена трябва да имате в гардероба си, ако искате да сте с елегантна визия без значение от повода.

 

1. Балеринки – равни с кръгли или заострени муцунки, без значение от цвета, него може да го съчетаете спокойно според цветовия диапазон на вашите дрехи.

flats
prettystuff.tumblr.com

2. Сандали с каишка между пръстите – от тях има голямо разнообразие. Изберете нюд с метални елементи, така ще можете да ги комбинирате с по-голямата част от дрехите в гардероба ви.

Sandals
Pinterest

3. Класическа черна обувка на висок ток – никакви платформи, остър или леко закръглен връх и не повече от 10см. ток.  Може да ви спаси в много ситуации, от официална среща в офиса до вечерен прием с благотворителна цел.

Classic
youmustcreate.tumblr.com

4. Класика в цвят нюд – заострени отпред с висок ток,един чудесен избор. Може да ги комбинирате със всичко – дънки, рокли, поли, къси панталонки. Хубавото при тези обувки, е че изпъква дрехата, оптично издължават силуета заради високия ток, а когато сте с къси панталони краката ви ще изглеждат дълги поне колкото на Хайди Клум ;).

CHristianL
myfavoritechristianlouboutin.com

5. Високи ботуши – много удобни, няма спор.

BOOTSgucci
on.gucci.com

6.Еспадрили – много се промениха от времето, когато всички ходеха с онези равни, леко затъпени отпред модели. Сега има различни модели и са доста елегантни. Страхотни са за летния сезон, тъй като са леки и много удобни, освен това си отиват еднакво добре както с къси панталонки, така и с дълги рокли и поли.

espadrillas
Pinterest

7. Официални обувки с лек ток – подходящи са за онези дни, в които искате да сте елегантни, но сте прекалено уморени от високите токчета, които носите цяла седмица в офиса.

VALENTINOshoes
Pinterest

8. Класически вечерни обувки/сандали – няма как да не им отредим заслужено място в гардероба. Всяка дама трябва да има поне един чифт такива.

GZANOTTI
giuseppezanottidesign.com

9. Гумени ботуши/UGG – последните години заляха пазара, но не може да им се отрече, че са страшно удобни.

HUNTERs
mysmallwardrobe.com

10. Боти – страхотна алтернатива за есента. Има огромно разнообразие от цветови комбинации. Разбира се класика в черно или нюд, а защо не и някой леопард да се разходи в гардероба ви?

BOOTIES
Pinterest

 

Разбира се тази класация може да я допълните с вашите любими обувки без които не можете. Колкото до нас, ние винаги сме отворени за свежи идеи 😉

 

 

 

източник:ladymagazine.bg

снимка:imaginelifestyles.com

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply