Как да изберем парфюм според възрастта си

Ние дамите имаме особено влечение към скъпите и хубави парфюми. Някой даже го превръщат в страст и мания. И как не…един аромат носи толкова емоция, страст, спомени. Освен това е много приятно да вървиш и нежния аромат да се стели около теб. Много е важно и да не се прекалява с количеството нали ;). За да изберем подходящият за нас парфюм е много важно да се водим не само от тенденции и обонянието си, но и от това на колко години сме. Ето малко помощ в тази посока..

 

Парфюма за Тинейджъри

Ако сладката ви принцеса харесва Hello Kitty, определено ще се влюби в Hello Kitty Spot Perfume. А ако изобщо й пука какъв е ароматът му, ухае на цветя и плодове, с нотка на сладка ванилия.

Тийнейджърките са полудели по тези непоносими сладки и вече разпродадени аромати от Harajuku Lovers. Създадени от поп сензацията Гуен Стефани, всеки мирис има свой собствен чудат дизайн, със страхотни герои и истории. За нашата Супер Г.: тя е „модерен супер герой, който постоянно се бори на страната на доброто настроение.”

Трябваше да ви въведем в най-продаваната история от One Direction – Our moment. Техният дебютен аромат бе пуснат тази есен и, разбира се, е размазващ хит. Ароматът, насочен към тйин аудиторията (момичета между 9 и 14г.), съдържа розов грейпфрут, с нотки на горски плодове, комбинирани деликатно с листа жасмин и тонове сух мускус.

 

Парфюмът за млади дами около 20-те

Дързък избор – Sexy Amber from Michael Kors – отива на всякаква кожа и е с топъл кехлибар, сандалово дърво с флорална нотка, а да не говорим, че това е дизайнерска марка, която е съвсем леко луксозна.

Като мед от пчелин, колекцията на Марк Джейкъбс винаги си отива с младата модна глутница. Енергийният чар от Marc Jacobs Honey създава малко бъззз настроение, а оранжевият цвят, орловите нокти и нектарът от праскови, съчетани с апетитни медни и златни тонове правят парфюма прекрасен.

С розова панделка на Барби, златен медальон и блестящ гребен Juicy Couture, флиртуващия Viva Juicy с жасмин, горски плодове и сладка пралина е за уверени купонджийки.

parfumes
color-junkie.tumblr.com

 

Парфюмът за дамите около 30-те

Със своята богата, средиземноморска, морскосиня обложка, Tom Ford’s portofino, изглежда толкова добре, колкото и ухае. Все още търсим момиче на тридесет и няколко, което не обожава топлината, сексапила върху кожата, лавандулата, смесена с жълтата зимна мандарина, и цялото това покрито със Сицилиански лимон.

Основната идея на този пробиващ красавец – ByTerry Oud, е, разбира се, аромат, който, със своя токсичен сескапил привлича вниманието. Със съдържанието си на деликатна роза и нотки на ирис, ароматът се превръща в изискано очарование.

Италианската модна къща пътува до четирите краища на света, за да създаде Prada Amber. Този внимателно изработен аромат комбинира индийско сандалово олио, Индонезийски листа от пачули, кафява лепкава лавандулова смола от Франция и тайландски безоинови цветя за един от най-кехлибарените аромати, които съществуват. В най-добрата си форма, каквато е тази, кехлибарът е най-топлият зимен аромат, перфектен в комбинация с кашмир.

 

Парфюмът за дамите около 40-те

Внучката на Estée Lauder, Aerin Lauder пусна пет страхотни аромата тази есен, всеки със своя собствена история и всеки със свой изявен аромат. От шеметния Ikat Jasmine, блестящия Evening Rose, парфюмирания Lilac Path и Gardenia Ratian и Amber Musk – идеята е, че можещ да ги носиш самостоятелно или пък да ги смесиш. Цялостната идея е да бъдеш част от лукс, който е смятан за класика в съвременния живот.

Не можеш да сгрешиш с Jo Malone, но един от най-непознатите Dark Amber & Ginger Lily Cologne, който ние обожаваме, заради релаксиращия, луксозен бленд от черна орхидея, пипер и огнени нотки на cardamon noir и пикантен джинджифил. Специално за Коледа.

Elizabeth Arden’s Untold е голям, невероятно предпочитан цветен аромат. Жасмин, гардения и пачули го придържат в дясната страна на сексапилната скала по Рихтер.

 

Парфюмът за зрели дами около 50-те и малко нагоре

Вечната класика: Ароматът на цветя и елегантното шишенце на този парфюм е останал недокоснат още от пускането му на пазара през 1929г. Всяка унция съдържа 10,600 жасминови цветчета и 28 дузини от рози. Jean Patou’s Joy е удовлетворяващата класика.

Неповторимо романтичен  създаден през 1955, този очарователен аромат блести с венчелистчета на късметлийското цвете на Christian Dior – момина сълза. Ароматна идилия е светла, блестяща и извисяваща.

Ако търсите всестранна класика, която ще извади всички от играта, тогава позволете ни да ви представим копринените тонове на най-продавания парфюм в света – Chanel No.5. Ароматът е първият вездесъщ парфюм, създаден от Коко Шанел и популярно носеният от Мерилин Монро: но най-важното – гаранция е, че ще оберете овациите с него.

 

 

 

източник:http://viewsofia.com/

снимка: google.co.uk

No Comments Yet

Leave a Reply