Седмична астрологична прогноза 24.02.-02.03 от астролога Хули Леонис

Много пътища, но посоката е неясна…

Определено това ще е една сложна седмица поради многото различни енергии, които ще ни връхлетят в един и същ момент.

Хубавата новина е, че в Петък Меркурий отново ще стане директен и напрежението, което той ни създаваше ще изчезне, както и ще се спасим от проблемите, които бяха свързани с тази ретроградност.

По-трудната новина е, че още на следващия ден Марс ще се обърне и ще стане ретрограден и то в продължение на три месеца, като той ще постави много силно на изпитание нашият собствен темперамент и то най-вече по отношението ни към другите хора в живота.

Не е само това. Още на следващия ден и Сатурн ще се обърне и ще стане ретрограден. Всички знаем, че това е следачът на кармата. Сега с това си действие сякаш той ни подсказва, че няма да ни остави да пилеем енергията си, а ще проследи много внимателно какво се случва и как учим уроците си точно сега.

Също така ще има Пълнолуние в знака на Рибите към края на седмицата – в събота. То ще акцентира над интуицията, над емоционалното служене и над връзката ни с другите хора. В тоз ред на мисли много важен е и следващият аспект:

Не е за подценяване и напрегнатият аспект, който сега ще се случи между планетите Юпитер и Уран. Тук ще се подчертаят много силно темите за идеалите и за свободата по един напрегнат начин. Ако някой се опита да ограничи свободата или да наложи несправедливост, то той ще се сблъска с голямо недоволство. Независимо че аспектът е напрегнат, той може да доведе до положителни промени. Неговото тълкуване може да е както в личен план, така и в публичен.

Овен – това е седмицата, в която Овните ще трябва да се вземат в ръце, защото към уикенда Марс ще се обърне и тя ще са един от знаците, които много силно ще усетят промяната в енергията. Сега е време за равносметка и за засилване на качества като търпение и толерантност.

 

Телец – това е седмица за пестене, за получаване и за външна оценка. Не е подходящ период Телците сега да дават. Добре е да могат на моменти да предпазват себе си от външните влияния и да намират начин, по които да възстановяват силите си. Сега е моментът да накарате другите да работят за вас.

 

Близнаци – при Близнаците ще започне някакъв нов етап, свързан с работата и публичния им образ. Това може да е както събитие, така може и да е промяна в светоусещането. Трудността може да идва от това, че тази промяна може да е наложителна, а не по избор.

 

Рак – седмицата дава чудесна нова енергия за Раците по отношение на квалификации и образование. Това може да е успешно начало или край на курс или на обучителен период в живота. Сега е много подходящ период за Раците да се замислят дали искат да придобият някаква нова квалификация и когато са сигурни в решението си, то да се впуснат в това да го реализират.

 

Лъв – много силен идеализъм ще завладее тази седмица Лъвовете и ако някой поиска тяхната помощ, те ще се хвърлят самоотвержено да го спасяват. Тук обаче има един много важен момент. Нека Лъвовете се жертват и полагат усилия за хора, които са наистина важни за тях. За жалост ще има и много хора, които целенасочено ще искате да пият от енергията им. Пазете се от тях.

 

Дева – от една страна напрежението при Девите ще намалее, заедно с обръщането на Меркурий, от друга страна емоциите, които бушуват в душата на Девата няма да се успокоят. Това са страхове, опасения, чувства, с които на Девите им е трудно да се справят сега.  В такива моменти винаги е най-добре да наблюдавате себе си и да разберете каква промяна можете да провокирате в самите вас.

rp_crossroads
www.paintermagazine.co.uk

Везни – Везните трябва много да се пазят от илюзии и от измами, които могат да са характерни сега за живота им. От една страна те могат да са в любовен план, от друга стана, която е и по-притеснителната, могат да са свързани с финансови сделки и объркване по отношение на плащания.  Сега трябва всичко да се проверява многократно.

 

Скорпион – още малко изпитания за Скорпионите, особено за тези които са родени през Ноември. Това ще е една седмица, която отново ще ви върне стари ситуации, може да изпаднете в носталгия, може да искате нещо от миналото да се върне и да не можете добре да се справите с тези емоции. Много важно е всичко, което се върне сега в живота ви да бъде довършено.

 

Стрелец – важността при Стрелците пада над дома и над семейството. От една страна това може да е седмица на известно оттегляне от голямото случване в социален план и може да ви се наложи да си останете у дома. Ако все пак ви се налага да сте навън и да сте сред много хора, то намирайте време да се усамотявате и да зареждате батериите си, защото точно сега другите хора могат много да ви изтощават.

 

Козирог – силна доза отговорност ще залее Козирозите през  тази седмица. Тази отговорност може да се простира от нова работа до важни моменти, свързани с близките хора, за които Козирозите ще трябва да поемат отговорност.  Няма да може да избегнете отговорността, дори и много да ви се иска и да смятате, че сте неподготвени, затова просто действайте.

 

Водолей – не очаквайте всички да ви разберат точно сега, нито веднага да се съгласят с това, което има предлагате. Дори може с настоятелното си поведение да предизвикате нежелани реакции спрямо самите вас. Ако все пак сте убедени в правотата си, то бъдете търпеливи и намерете начин да достигнете до отсрещната страна.

 

Риби – много важна седмица за ново начало при Рибите. Ако миналата седмица трябваше още да изчакват, то сега могат да действат. Ще могат да изразяват себе си максимално добре, идеите им да стигат до другите и да бъдат успешни. Особено важна година предстои за тези Риби, които са родени в първите дни на Март.

 

 

 

източник:http://www.xyli-leonis.com/

снимка:btmresources.ro

No Comments Yet

Leave a Reply