Седмичен хороскоп за периода 3-9 септември

Слънцето транзитира през зодиакалния знак Дева и традиционно през това време от годината ние ставаме все по-практични, насочваме се към текущи, рутинни и не винаги приятни задължения, но също такива, които са полезни за професионалната ни реализация или здраве. Това е прекрасен период да „сложим ред в хаоса“ и да се изчистим от всичко, което има негативен ефект върху тонуса ни или кариерното ни развитие. През тази година това послание е подчертано и в по-ярки краски, така че да можем да го оценим и да бъдем подтикнати силно, най-накрая да вземем адекватни мерки. Причините за подобни тенденции могат да бъдат следните: първо, вероятно ще възникват допълнителни ангажименти, които ще ни разсейват, ще ни отклоняват от водещата тема или възможности по житейския ни път, а това може да се превърне в естествена причина да пренаредим приоритетите си и да се освободим от онези, които ни пречат.

Второ- не е изключено под влияние на рационалната Дева- ние постепенно да се разделяме с вид илюзии, грешни и нереалистични съждения. Тази тенденция ще се преумножи след 05 септември, когато Меркурий ще премине в Дева и още по-силно ще ни „приземи“ с точни, бих казала-критични оценки, които при това ще бъдат съпътствани с равносметки на миналото, но за щастие и с оригинални хрумвания, които могат да ни предпазят от евентуални грешки и да открият изход от сложни и заплетени ситуации, да ни помогнат да спечелим или да превъртим в една по-положителна посока евентуални предизвикателства. Въпреки нарастващата рутина и отговорности, добрите резултати, които можем да постигнем ще действат позитивно на самоувереността ни, ние ще се чувстваме все по-здраво стъпили на земята и трудно ще позволяваме да се дестабилизираме от емоционални преживявания.

Трето- може да изпитваме вътрешно напрежение, безпокойство, да ескалират предчувствия, които да не ни дават покой и да ни принуждават да действаме, така че да отстраним онова, което ни тревожи, отчитаме за извън контрола си и т.н.

На лично ниво- всеки един индивидуално ще се организира така, че да получи вид сигурност и няма да е склонен да прави твърде много компромиси, напротив- ще преобладава здравият разум, волята и т.н.

В по-глобален аспект- може да се вземат важни решения, които да имат позитивно отражение върху бюрократични  и социално-значими структури. Не всичко ще е такова, каквото очакваме, но все пак има надежда да е в правилна посока.

В любовта- продължаваме да бъдем в изпитващ период, връзките се тестват за здравина, полезно е да се пазим от конфликти, които после ще оставят белег, по-сериозни следи и т.н. Това не е благоприятен период за започване на нови романтични отношения, за сключване на брак.

Луната е намаляваща- насочва ни към приключване на стари задължения, към вид развръзки….Подходящо е да се освободим от вредни навици, особено, ако се чувстваме по-уморени, тонусът ни не е висок и т.н.

Имайте предвид, че през тази седмица ще сме по-податливи на инфекциозни заболявания, особено, ако имунитетът ни е занижен, също- могат да се установят скрити болежки и т.н.

В неделя предстои Новолуние, което ще постави ново начало , то ще акцентира върху обновяване на нашия ритъм в ежедневието, навици, ще промени професионалните ангажименти на мнозина през идните седмици.  Това Новолуние ще продължи да ни разделя с илюзии, които могат да ни разминават с очакванията. Неделя по различни поводи ще ни покаже силни и слаби звена в бъдещото ни развитие, препоръчително е съзнателно да направим избор и първи стъпки в посока на развитие, която ще прораства през идния близо месец…

Овен – През цялата седмица ежедневието ви е доста натоварено, вероятно ви се налага да се справяте и с непланирани ангажименти, които не са ви твърде по вкуса. Въпреки всичко седмицата е доста успешна за мнозина, вие се реорганизирате, а това пряко се отразява върху социалния ви статус-имидж като минимум.

Звездите  ви подтикват да действате в посока, която ще стабилизира и дори подобри позициите ви на работното място, а ако условията на труд го позволяват, също и квалификация- можете да се изкачите по йерархичната стълбичка, да подобрите доходите си и т.н. До Новолунието- довършвате дела от миналото, но те са стъпки в посока към бъдещето…

Ако настоящото заплащане не ви удовлетворява, тогава може да потърсите и откриете ново поле за изява.

Все пак тонусът ви може да не е твърде висок или да страдате от вид преумора, да ви се налага да се справяте с конкуренция и т.н. Нека това да е повод да се освободите от онова, което само ви натоварва, без адекватна полза. Хубаво е да делегирате част от отговорностите си, поне- да се възползвате от морална или материална подкрепа- сега това е ключът към крупни печалби…

Пазете здравето си, имунитетът ви е занижен.

Въпреки че се радвате на добронамереност от страна на ваши партньори-лични или делови, вие сте в изпитващ или трансформиращ период относно вашите връзки. Набележете слабите звена, отстранете ги своевременно, за да не прераснат в по-сериозни недоразумения, можете да влияете на тези тенденции.

Телец – Звездите ви насочват към приоритети, които засягат основно сърдечните ви дела, взаимоотношения с любими хора от деца до партньори. Възможно е да имате някакви неточни представи във връзка с тях, а в по-неприятна форма- направо илюзии, които ще стават все по-очевидни.

Все пак имате отлични шансове да влияете на тези процеси, през втората част на периода ескалира възможност или необходимост от разяснителни разговори, може да чуете думи, да изкажете мнение, което да се отрази за дълго, но да бъде в една по-позитивна и конструктивна посока.

При всички случаи няма да ви липсва компания и внимание, популярността ви расте, възползвайте се от опеката на звездите, за да изгладите евентуални недоразумения, а ако това все пак е невъзможно, вероятно натрупаните спорни въпроси и различия са доста големи и съответно трябва да вземете по-радикални мерки. В друг вариант-може да се ориентирате към нова любов, изкушение, зависи от индивидуалния хороскоп.

Хора стоящи далеч от вас ви указват силно, трансформиращо, но и стабилизиращо влияние.

На работното ви място може да ескалира известно напрежение, защото рутината ви дразни и предпочитате да се отдадете на други лични приоритети, дори-хоби, развлечения…възможно е да се проявят недоразумения с по-възрастни и авторитетни личности, които да променят бъдещите ви планове за професионална реализация. Отново като вариант- придвижването на вид документи не е лесно, ако се налагат командировки, пътувания-следва да сте по-внимателни.

Близнаци – Възможно е да се раздвоявате между лични и служебни приоритети или пък семейството ви, най-близкото ви обкръжение- влияят много силно на бъдещите ви планове, на социалния ви статус-общо.

В този процес стават ясни всички положителни и слаби звена засягащи общественото ви положение-общо, възможно е да се сблъскате с неточни представи, да се разделите с илюзии, да промените имиджа си, а посоката много зависи от вашата гъвкавост и съобразителност в поведението, способност да лавирате между ваши и чужди интереси.

През втората част на периода не са изключени разяснителни, но и твърде конструктивни, полезни разговори в семейството ви, които ще имат положителен, бих казала-обогатяващ ефект. Може да получите подкрепа-финансова, морална, може да инвестирате в дома си, като минимум слагате своеобразен „ред в хаоса“ в този сектор от живота ви.

Предстоят базисни трансформации на различни нива- в личен или професионален аспект, те може да са свързани с ескалация на напрежение, което се сваля, утихва следствие на малки или по-големи „земетресения“, които наместват пластовете под краката ви, а после- повечето от вас ще се чувстват по-стабилни и устойчиви. Помислете как да усилите тази тенденция и на първо време- да хармонизирате средата си на съществуване.

Все още разходите са значими, нека това да не е повод за недоразумения с околните…

Рак – Информационният поток около вас е много усилен, възможно е да получите полезни, приятни, „осветляващи“ новини, може да проведете подобни разяснителни разговори, подходящо е да преговаряте за интересите си. В този процес можете да узнаете обаче някаква тайна, да се разделите с вид илюзии или да промените ваши по-далечни планове за развитие. Нека чутото да се превърне в сила, от която да се възползвате, а социалната ви активност в повод за по-добри обществени позиции.

Мнозина получават подкрепа от влиятелни личности-партньори, приятели, колеги, те могат да се превърнат в мост към ваши успехи, завоюване на по-добри позиции в перманентно обновяващата ви се среда на съществуване.

Приоритети, касаещи дом, семейство или место-живеене, благоустройство  могат да ескалират в известно напрежение, опитайте се да го канализирате в оптимално конструктивна посока, а не празни спорове и със съответните последици после…

Хора стоящи „далеч от вас“-буквално или в преносен смисъл обсебват вниманието ви, може да са причина за тревога или необходимост да им обърнете повече внимание, направете го, това е оптимално подходящ момент.

Бъдете внимателни при пътувания, оформяне на документи. Ако е възможно отложете или поне се консултирайте с професионалисти…

Лъв – Водеща тема в живота ви е финансовото ви благополучие, моментът е подходящ да обновите или подобрите доходите си като завоювате по-добри позиции на работното ви място, получите подкрепа от власт-имащи личности, извършите някакви трансформации- волево и целесъобразно. Все пак- може да имате усещането, че парите буквално изтичат между пръстите ви, пазете се от измами, манипулации, периодът не е подходящ да задлъжнявате, теглите кредити, давате пари на заем и т.н.

За съжаление и конкурентната среда около вас е доста усилена, а дори може да ескалира в конфликти, недоразумения, идентифициране на откровени недоброжелатели. Нека това да е повод да се докажете и да извоювате една трудна победа, да превъртите предизвикателствата в ползи- ще имате шанс за това. Но поне- чрез доста емоционални разговори ще разберете на кого и в каква степен можете да разчитате, предимно на работното ви място, но не само.

Подходяща помощ мнозина ще получат и от семейството си, в друг случай- самите вие може да решите да инвестирате в дома си, в комфорта на ви на съществуване, евентуално недвижимо имущество и т.н.- в такъв случай това ще се отчете за позитивно обстоятелство.

Дева – Слънцето е във вашия зодиакален знак и постепенно усилва възстановителни ви сили, вяра в собствения потенциал и съответен успех и не без причина. Думите ви сега имат особена чуваемост, вие привличате погледи, печелите с по-голяма лекота симпатии, а социалната ви активност е особено полезна. Припомням, че вие сте в период, когато градите енергийна програма за цялата предстояща година, дни след Новолунието е препоръчително действително да поставите едно ново и позитивно начало в живота си, което в значима степен ще зависи от собствената ви инициативност.

След 05 септември Меркурий навлиза във вашия зодиакален знак, самият преход може да се свърже с ескалация на разяснителни разговори, ако до скоро е имало нещо скрито и неизяснено, то вече ще излезе на повърхността. С навлизането на Меркурий във вашия зодиакален знак вашето красноречие ще се усили по един съвсем естествен начин, както и практичните ви оценки, желание и възможност да преговаряте за вашите интереси и възможност да получите съответни позитивни резултати.

Все пак финансовото ви състояние може да бъде дестабилизирано по различни поводи- допълнителни и непланирани разходи, излизане извън ритъма на обичайното ежедневие, инвестиции в любими хора, бизнес, хоби, здраве и т.н.

Ваши партньори-лични или делови може да са повод за раздяла с вид илюзии, ако има нещо неточно в отношенията ви, то ще стане по-видно. В друг случай- те изискват повече грижа и внимание, може да ви тревожат, но вие сте в достатъчно силен период, за да отстраните негативите.

Пазете се от користни връзки, които можете все пак да идентифицирате.

Везни – Ежедневието на мнозина е извън обичайния ритъм, защото имате нужда от почивка, понеже ви занимават дела, които не са рутинни, а по-скоро като лични приоритети, които отчитате за извън контрола ви или изискват някакви преоценки.

Периодът не е подходящ да поставяте качествено ново начало, а по-скоро да прецените как да продължите от тук нататък, какво искате да остане в живота ви, с какво следва да се разделите, защото действа негативно на психиката или направо на физическото ви здраве. Ще имате много подсказки в тази посока, нека това да се превърне в повод да изберете най-правилната посока на своеобразен житейски кръстопът. Не форсирайте тенденциите, те се движат повече по инерция, водят до затваряне на една страница от житейски обстоятелства, а преди да отворите нова- завършете старата, намалете темпото, ако условията го позволяват-дайте си почивка.

Известно напрежение все още съществува в дома на мнозина, то може да се отнася до битови и неразрешени въпроси, место-живеене, недвижимо имущество или недоразумения с член на семейството ви. Каквото и да е, заложете на вашата дипломатичност, чар, не губете целите си от поглед, за да ги постигнете…да подобрите средата си на съществуване и т.н. Скоро всичко ще се промени след пик от разяснителни разговори или събития, използвайте момента да насочвате, например- в ремонти, благоустройство, рационални решения, нови варианти, които ще възникнат, а не конфлокти…

Скорпион – Вие сте във важен период относно вашето обществено положение- в колектив и не само, вероятно това ще бъде повод да бъдете социално по-активни, понеже успехите ви или чувството ви на щастие-общо, действително ще са тясно свързани с подкрепата, която можете да получите.

В друг вариант- налага ви се повече от обикновено да се доказвате пред околните, защото положението ви се обновява- следствие на нови позиции, изисквания, вариантите са много. Каквото и да е- имате значими шансове и те нарастват- да се сдобиете с по-голяма популярност, да намерите хора, на които да разчитате при нужда и да извлечете съответните ползи от това.

Все пак не всички ще бъдат толкова доброжелателни. Възможно е да разберете за вид нечестност, некоректност, ако съществува такава- тя ще изплува на повърхността, но знанието винаги е полезно, то е сила и освобождава, оценете чутото, направете съответните изводи и вземете мерки, дори и да ескалират спорове- те пак ще имат положителен, поне „освобождаващ“ ефект.

През втората част от периода информационният поток се усилва, едни шансове могат да бъдат заменени от други, има варианти да въздействате на евентуални изпитващи ситуации, които касаят вашите чувства, нещо ценно за вас. Увеличава се вероятността да проведете конструктивни преговори, които пак така ще разширят хоризонтите пред вас, понякога и по един внезапен, бърз и изненадващ начин. Помислете как да се възползвате от тази опека на звездите и сами инициирайте преговори за вашите интереси след сряда…

Стрелец – Периодът е важен за кариерното ви развитие, социален статус-общо, който може да е свързан и с брачните отношения. В друг вариант- семейството ви указва силно влияние върху това- по кой път да поемете. Събитията се движат повече по инерция могат да клонят към развръзки, които са следствие на минали действия, зададени вече тенденции и пак така засягат базисни за вас преобразувания.

Някой от вас може да се раздвояват между лични и професионални въпроси, не е изключено да ви тревожи дълбоко нещо, което се отнася до условията ви на съществуване-общо, в частност- дом, семейство, недвижимо имущество или това са ваши лични съмнения, несигурност…Ако има някакви грешни съждения, илюзии по-горе посочените ключови теми- те ще изплуват на повърхността, може да изискват повече внимание като скрити процеси, които ви влияят, но не бива да пренебрегвате повече. Възползвайте се от полученото знание и яснота, интуиция, за да изберете оптимално правилна посока.

Моментът е подходящ показателен- дали сте на правилен път, дали имате шансове за положителни промени в кариерното ви развитие и това ще доведе до покачване на доходите, като минимум-получаване на морално удовлетворение. Оформят се и някакви алтернативи за развитие, ако настоящите са изчерпани, това може да е също не явна опека, сбъдване на съкровено желание и т.н.

През втората част на седмицата информационният поток се усилва- можете да проведете конструктивни разговори, да преговаряте за интересите си, обществените си позиции.

Отношенията с някой хора от обкръжението ви-приятели или колеги може да се обтегнат, да предизвикат загуби-буквално или в преносен смисъл, в оптимален случай разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате..

Козирог – Звездите ви дават шанс да разширите хоризонтите пред вас като увенчаете с успех дела от миналото водещи до повишение на обществените ви позиции, популярност, своеобразна власт, с която можете да се сдобиете и т.н. Това може да се случи като сте социално много активни, общувате с хора извън близкото ви обкръжение, власт-имащи персони и т.н. въпреки че някой от шансовете сами ще застават на пътя ви…

Добре се развиват дела, които се отнасят до пътувания, обучение, евентуална преквалификация. Придвижване на документи и справяне с бюрократични спънки.

През цялата седмица може да чувате новини, да водите подобни разговори, които да ви разделят с неточни представи за близкото ви обкръжение /поне за част от него/ и/или по-далечни перспективи на развитие. Ако съществуват неизяснени казуси и разногласия с ваши партньори-лични или делови, то те може да ескалират и нека това да е повод да се справите с тях, а не обратното.

Притежавате достатъчно ресурси да въздействате, особено през втората част на седмицата, възползвайте се оптимален начин…

Водолей – Вие сте в силно трансформиращ период, възможно е да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът и на практика да е точно така. Посоката, която ще изберете вероятно ще е според натрупани вече тенденции, също- евентуални и неразрешени казуси от близкото минало, да кажем от май месец, които отново се активират, тези процеси може да включват някаква тайна или необходимост да вземете по-радикални мерки.

Ако има някой, който „работи“ зад гърба ви, това ще бъде особено видно..

Друг водещ приоритет са семейните условия на съществуване, те може да са част от горе-посочения пъзел, опитайте се да набележите слабите  звена, да ги отстраните, може би- да прелистите нова страница, но след Новолунието в неделя.

За сега е полезно да се пазите и от прекалено големи харчове, измами, парите буквално може да изтичат между пръстите ви, а за да попълните загубите можете да потърсите-откриете варианти, допълнителни източници за печалба, вид тайна опека, също- моментът е показателен- дали е възможен ръст в кариерното ви развитие, подходящо е да сте по-инициативни в тази посока и действително да постигнете набелязаните цели…

Риби – Водеща тема са партньорските ви отношения-лични или делови. Нарастват шансовете да получите подкрепа на различни нива и това да ви подейства обогатяващо, буквално или в по-общ смисъл, но степента на успехите в значима степен ще се определя точно от това- от подкрепата, до която се доберете, независимо дали е в личен или професионален аспект. Бъдете по-инициативни в посока да градите връзки и ще преуспеете.

Все пак не е изключено да имате някакви неточни представи относно важни за вас хора, лакмус и верен ориентир е- до колко обещанията са съпътствани и с реални дела. В друг вариант, ако има някакви недоразумения между вас, скрити процеси, то те ще ескалират.

Не е изключено любим човек да има по-голяма нужда от вниманието ви, за да оцените перспективите на развитие, за да му помогнете, ако се нуждае от подкрепа.

Пазете се от загуби, които са следствие на подвеждане, ако имате неплатени дългове, то те могат да напомнят за себе си…

 

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

 

No Comments Yet

Leave a Reply