Седмичен хороскоп за периода 27 Юни – 3 Юли

 

Зодиакалният знак Рак е кардинален, воден, така че всичко случващо се по време на транзита на Слънцето в този сектор извира от душата, свързва се с ярки, силни емоционални преживявания, които ще ни подтикват да действаме по подобен краен и преобразуващ начин.

 

През тази седмица връх ще взема и ще надделява онова, което изпитваме, а не това, което можем да отчетем за правилно или неправилно. В известен смисъл може да се каже, че разумът ще бъде почти безсилен пред обсебващите чувства, които все повече ще ни завладяват.

Вероятно някаква мисъл, новина или попадане в ситуация ще остави дълбок отпечатък в съзнанието ви, ще преобрази близкото ви обкръжение или поне начин, по който го възприемате.

Зодиакалният знак Рак се свързва с дома, семейството, родината, народа…Звездните аспектации са такива, че провокират  значими трансформации в горе-посочените полета, но стремящи се да подобрят средата на съществуване. Ако някакво обстоятелство пречи в тази посока, то ще бъде изхвърлено- като ненужна вещ, буквално или в преносен смисъл.

Периодът действително е много благоприятен да извършите важни промени, които касаят вашето собствено благоденствие или това на близките ви. Подходящо е да се уреждат битови или имуществени, наследствени въпроси, да се хармонизира атмосферата у дома и т.н.

В отношенията си с околните сме по-сензитивни, можем да улавяме техните настроения още във въздуха, интуитивно или инстинктивно да реагираме.

На по-рационалните личности може да им се налага постоянно да се пренастройват, може и да имат усещането, че нещо ги безпокои, дори и да няма видима причина.

В любовта сме склонни да проявяваме идеализъм, мечтаем, изпадаме в състояния на силни копнежи, все едно е на лице мощен вътрешен вакуум, който трябва да бъде запълнен.

През тази седмица, ако някой държи на вас- непременно ще ви го покаже. Ако има сериозни пукнатини обаче, те също ще се проявят по един драматичен начин.

Отново сме в ключов етап, за социалното ни положение и „сигурност”. По –важните решения се вземат в семейството и сред най-близките хора, когато става въпрос за частни приоритети /символизирано от зодия Рак/

В глобален аспект- водещ фактор е народът /символизирано от зодия Рак/.

Вероятно няма да сме настроени твърде за работа, същевременно нараства потреблението, пробойните за изтичане на средства са значими, дано да намерите и варианти да ги запълните.

Всъщност, такива могат да се появят като алтернатива, стига да ги потърсите.

Информационният поток е много усилен и продължава да носи изненади. От 30 юни Меркурий също ще транзитира в сектора на Рак и ще направи емоционалния фон още по-наситен, но за това ще поговорим следващия път.

Друго важно астрологично събитие е, че Марс обръща своя ход в директен в края на месеца и най-накрая действията ни ще бъдат увенчани с успех, ще ни придвижат напред, така че да не се връщаме постоянно в миналото или тъпчем на едно място.

Марс е в Скорпион до края на юли- силните страсти ще отключват действия до краен предел или „целта ще оправдава средствата”. Скорпион се свързва с криминогенния контингент, със силовите структури, прокуратура, банки. Може да ескалират развръзки, важни решения в тези области…

 

Овен – Вие сте много емоционални и преливате в крайности и силни  преживявания.

В дома или семейството ви може да предстоят важни преобразувания или да вземете кардинални решения, които да се отразят на социалния ви статус.

Член от семейството ви или някакво събитие в него, ви карат да изпитвате забележителни, ярки чувства. Може и да сте изправени пред  избор, който обсъждате с близките си.

Каквото и да е, изглежда сега се налага да укрепите своето положение по ключови въпроси, да намерите най-вярната за вас посока, която като фон ще ви съпътства дълго след това.

Щастие и обич, дори спокойствие откривате у дома, а не навън…Ако  все пак е на лице някакво напрежение в този сектор, тогава –моментът е много подходящ да го отстраните – чрез разяснителни разговори, подкрепа и разбиране от страна на другите, чрез някакви алтернативи ,които се оформят на хоризонта и ако се възползвате от тях- ще хармонизират средата ви на съществуване.

В понеделник ви е трудно да се адаптирате към текущите ангажименти. Във вторник и сряда тонусът ви се възвръща, вие привличате внимание, изненадвате околните и имате достатъчно ресурси, варианти- да направлявате събитията, да постигате желаните резултати. Същевременно обаче, на вас не ви е лесно да се владеете, можете сами да залитнете в не твърде благоприятна за вас посока като действате импулсивно, а може и някой да ви „бутне” в тази посока. Внимавайте, така че вместо „да изпишете вежди, да не извадите очи”. До петък- проведени преговори могат да откриват внезапни и нови възможности пред вас, да узнавате интересни, полезни новини. След това и почти до края на юли личните дела ще изместват значима степен служебните ангажименти, а може би ще е по-добре за малко да си дадете почивка. В четвъртък и петък печелите нещо- финансов бонус, подарък, морално удовлетворение и т.н. Действията ви са много продуктивни. В края на седмицата вашият управител Марс най-накрая ще се обърне в директно движение и постепенно ще опуши много пречки пред вас, приоритетно по финансови въпроси, общи или чужди ресурси, наследствени дела или банки, ако там сте се заплели в последните месеци … В събота и неделя трудно си слагате спирачки на езика, но може и да ви „обстрелват” с реплики, а вие просто да реагирате.

 

Телец – Вашата покровителка –Венера заема много активна позиция и подобно на нея-вие също. Вие сте социално много активни, водите емоционални разговори, които могат кардинално да повлияят бъдещото ви развитие.

През тази седмица няма да ви липсва приятелска подкрепа, може да си намерите покровител, да завоювате по-добри позиции сред колегите си на работното ви място.

Всъщност, вие сте в прекарес период, през който можете да хармонизирате живота си на различни нива, но както се казва- и „в началото бе словото”. Говорете за вашите чувства, отстоявайте мнението си, общувайте- можете да влияете на околните почти по един магичен начин.

Срещайте се с повече хора и ако сте сами- можете да откриете любовта.

В друг случай- предприемате пътуване, което е много вълнуващо.

При всички случаи, вие постоянно получавате някакви новини, някой от тях ще ви зарадват, а други могат да внесат смут в душата ви или да оставят траен отпечатък. Но знанието винаги е сила- сега изобилства и ви залива от различни страни, а от вас се изисква да се възползвате, да се ориентирате към онова, което ви носи полза, а останалото да оставите зад гърба си.

Склонни сте да бъдете по-крайни в изказа и вероятно не без причина. Марс обръща своя ход в директен, така че може да ви даде вариант да разплетете сложен казус около ваш партньор /личен или делови/ – до края на юли и който се е натягал през последните няколко месеца. Дааа, шансове да подобрите материалното си благополучие също са на лице, като вид алтернатива, под формата на нещо допълнително и неочаквано. Шансовете за това са най-значими в дните до сряда. Четвъртък и петък са най-ползотворни и все нещо ще се намери, което да порадва сърцето ви. В събота и неделя- се пазете от необмислени харчове или ескалиране на недоразумения по чисто финансови причини.

 

Близнаци – Водеща тема за вас е финансовата ви обезпеченост или сигурност в един по-общ смисъл. През тази седмица може да ескалират важни събития, които да окажат благотворно влияние върху тези приоритети и току виж Съдбата ви даде шанс да сбъднете някаква ваша мечта относно социалния ви статус.

Всъщност, звездите могат да ви направят и друг подарък, който да е свързан със семейството или близките ви, условия на съществуване-вариантите са много.

Същевременно, както става често в живота, за да получите едно, може да се наложи да се откажете от друго и то на съответна „цена”, така че мнозина ще се изправят пред своеобразен житейски кръстопът, защото не винаги е лесно човек да има избор…

В други случаи- възникват неотложни, важни плащания, все едно връщате дълг, може да инвестирате.

Меркурий е във вашия зодиакален знак и може да разкрие внезапни, нови възможности пред вас, ако сте социално по-активни, инициативни, общувате с повече хора, особено в дните до сряда. След това Меркурий ще премине в Рак.

В четвъртък и петък пред вас може да се оформят някакви алтернативи, от които да се възползвате, допълнителни ангажименти, но ползотворни. В края на седмицата Марс обръща своя ход в директен и заплетени ситуации, евентуално напрежение на работното ви място или в ежедневието постепенно ще намерят начин да се разтоварят, а до края на юли може да ви пренесе в съвсем друга и по-благоприятна за вас обстановка като извлечете максимална изгода.

 

Рак – Слънцето и Венера вече транзитират през вашия зодиакален знак и ви надаряват не само с повече харзима, жизнени сили и енергия, но и доза късмет, от който следва да се възползвате.

Водите успешни, ползотворни разговори, можете да чуете новини или думи, които дълбоко да ви развълнуват или пък чрез преговори да извлечете ползи. Част от чутото може да ви изненада, като неочаквана или бърза, алтернативна възможност, а вие ще прецените дали да се възползвате от нея или не.

В друг случай бързо започва да се разплита ситуация, която иначе отчитате за извън контрола си.

Мнозина мечтаят за далечни хоризонти или вид пътувания се оказват доста необикновени за вас.

Ако решите да уреждате правни въпроси до края на седмицата, сега можете да ги насочите в една доста положителна за вас посока.

Хора „стоящи далеч от вас”- в пряк или преносен смисъл- ви указват значимо въздействие, могат да ви дадат полезни, вдъхновяващи насоки.

Припомням, че докато Слънцето е във вашия зодиакален знак- вие градите енергийна програма за цялата предстояща лична година. Към настоящия период е важно да насочвате партньорските си отношения в една по-подходяща за вас посока, ще имате подобен шанс. Възможно е да ескалират пречупващи събития или анализи, които да рефлектират върху чувствата и връзките ви и нека това да е във ваша полза.

Интуицията ви перманентно се усилва, вие реагирате повече според усещанията си, отколкото чрез рационални съждения. Добрата вест е обаче ,че сега действително можете да се доверите на вътрешния си глас и да извлечете ползи, стига да не реагирате на всичко случващо се прекалено емоционално, особено в дните до сряда, когато дребни действия имат широко отражение и буквално са способни да ви превъртят в съвсем обновена обстановка. В четвъртък и петък няма да ви липсва приятелска подкрепа, популярността и влиянието ви върху околните нараства в пъти.

 

Лъв – Изглежда звездите ще сбъднат някаква ваша тайна, съкровена мечта или вие ще намерите начин да порадвате сърцето си, дори да спечелите нещо- чрез вид алтернатива и по един неочакван начин.

Мнозина крият истинските си емоционални преживявания или ревизират чувствата си по различни поводи. Припомням, че приключвате личната си година и периодът е по-подходящ да не се претоварвате, да се замислите с какво да продължите напред, евентуално какво да оставите зад гърба си, при условие, че не ви носи удовлетворение, а не да стартирате нови начинания.

Възможни са и перманентни обстоятелства, които да извеждат ежедневието ви извън обичайния ритъм, да не протичат според предварителните ви планове. Може би най-удачно е да не се претоварвате, да си дадете почивка. Приятели, колеги ви изненадват и могат да ви подскажат нови, креативни идеи, така че да „разширите хоризонтите пред вас”. Най силни и показателни в това отношение са дните до сряда. През тези дни не са изключени и изненади, може да узнаете за подробности, които са ви убягвали до този момент. Най-ползотворни и важни за кариерното ви развитие, имидж като минимум са четвъртък и петък. В събота и неделя се пазете от недоразумения с околните, а също и необмислени харчове.

 

Дева- Вашата значимост в колектив все повече нараства, а същи и възможността ви да влияете на околните. „Другите” могат а ви припознават като източник на отлични идеи, стабилност или пък щастие в един по-общ смисъл. Вероятно все нещо ще се намери, което да ви порадва да повиши само-оценката ви.

Няма да ви липсва внимание, компания, при нужда-ще имате на кого да разчитате.

Ако сте сами- едно приятелство може да прерасне в романтична връзка. А ако имате партньор до себе си, може да се впуснете в социални събития, срещи с приятели, които да оставят приятни впечатления и да предизвикат подобни, хубави преживявания.

Околните през тази седмица ви вдъхновяват, могат да ви „дават криле”, да ви карат да мечтаете и да, мечтите могат да се сбъдват.

Някой Деви ще получат внезапни и нови шансове, които да променят социалния им статус.

Следва да се подчертае, че вие сега подчертано зависите от подкрепата на „другите”, успехите, а и чувството ви за щастие преминават през тях. В този смисъл, вероятно не всеки ще е чак толкова доброжелателен, а от вас се изисква да 4отсявате сеното от плявата”  и да внимавате подчертано в изказа.

В друг вариант- ескалират промени сред хора близки до сърцето ви, включително и деца, а от вас се изисква да реагирате само на случващото се по максимално целесъобразен начин.

Много сте емоционални и тенденцията се усилва в края на периода, когато вашият покровител Меркурий ще направи ингресия в Рак. Съжденията ви стават по-цветни, емоционални, можете вече през следващия близо месец да разчитате повече на вътрешния си глас, отколкото на логически съждения. В известен смисъл ще ви се струва, че ви се налага да лавирате в обективно променена обстановка. До сряда разбирате на кого можете да разчитате, съответно-не. Четвъртък и петък са най-хубавите ви дни. В събота и неделя се пазете от крайности.

 

Везни – Вие сте в ключов период по отношение на социалния ви статус. Ако настоящата ви професионална реализация не ви удовлетворява- може да си намерите ново поприще за развитие. Ако е имало напрежение- звездите ви дават шанс да се справите със спъващите ви обстоятелства, да хармонизирате и подобрите позициите си на работното ви място.

Като минимум- имиджът ви се трансформира и то в една по-положителна за вас посока, защото ще покажете, отстоите своите достойнства по един забележителен начин.

Популярността ви расте и може да получите внезапна ,неочаквана подкрепа от страна на околните.

Партньорските отношения също се коригират, възможни са разяснителни, ползотворни разговори, а може да решите да пътувате с човека до вас и това да скрепи още повече връзката ви.

Ако сте сами- можете да срещнете половинката си на път или като общувате с хора стоящи далеч от вас.

Приятни изненади от лица отчитани за „далеч стоящи”.

Промени в дома ви или важни решения относно семейни въпроси, алтернативи за развитие в този сектор, също са възможни. Най- показателни за пъдещи перспективи са дните до сряда. През тях успехите ви, а и чувството ви на щастие подчертано зависят от околните, така че се стремете да градите мостове, дори и да възникнат някой неочаквани провокации от страна на „другите”. В четвъртък и петък ви занимават материални въпроси, Марс в края на седмицата обръща своя ход в директен, така че вече усилията ви да скрепите финансовото си състояние ще дадат резултати и тенденцията ще нараства перманентно до края на юли. В събота и неделя дните не протичат по предварителен график…

 

Скорпион – Ежедневието ви е изпълнено с изненади, неочаквани и допълните ангажименти, но и шансове, от които следва да се възползвате.

Погледът ви е отправен към далечни хоризонти-буквално или сте в ключов период, който ви дава възможност да разширите границите на собствения си просперитет, да сбъднете някаква ваша съкровена мечта, независимо дали става въпрос за сърдечни отношения или друг водещ за вас въпрос.

Може да ви занимават и някакви правни казуси- в такъв случай предстои някакъв превратен момент в развитието им и можете да повлияете, насочите тези процеси.

Чувате новини, които коренно могат да променят кардинално първоначалните ви планове, като минимум- да оставят дълбок отпечатък в съзнанието ви.

Възможно е да възникнат идеи за пътувания, които ще преминат доста приятно, но също и емоционално, хубаво е да внимавате да не реагирате прекалено крайно в общуването предимно до сряда, така че вместо да „изпишете вежди, да не извадите очи”. Планувайте на момента ,за да можете да реагирате на текущите нови обстоятелства, а и предизвикателства. В четвъртък и петък- приятни мигове или известия от хора близки до сърцето ви. Няма да ви липсва компания или хора, на които да разчитате при нужда. Подходящи дни за преговори, разяснителни разговори, които да скрепят отношенията ви. В събота и неделя се пазете от грешни ходове, които да доведат до загуби-материални и не само.

 

Стрелец – Вие сте в силно трансформиращ период, през който социалният ви статус- кариерно развитие или брачни отношения могат да се променят. На всичко горе-споменато можете да въздействате благоприятно ,дори като разчитате на доза късмет, защото все още сте под опеката на Юпитер.

Можете да разчитате на подкрепа-морална ,но и финансова от страна на другите.

Въпреки всичко, вероятността да се промени рязко материалното ви благосъстояние е значима, защото решавате да инвестирате- в семейството си, в частна инициатива или хоби, а може да възникнат и трансформации във връзка с начина ви на придобиване на материални блага.

Някой стрелци може да се заемат с уреждане на имуществени въпроси, включително и наследствени. Всичко е наред, ако не поемате прекалено големи рискове, внимавайте все пак и при нужда се допитвайте до професионалисти по интересуващия ви профил.

Изненади от ваши партньори, лица близки до сърцето ви, включително и деца, които могат да ви порадват поради някакви причини… До сряда обаче, сте склонни да разходвате твърде много ресурси за тях- материални, но не само… Четвъртък и петък са натоварени, но също особено продуктивни, резултатни, прекрасни да се превъртите на по-добри позиции. В събота и неделя ваши партньори-лични или делови може да ви тревожат, пазете се от недоразумения.

 

Козирог – Вниманието ви по различни поводи е все по-фокусирано върху вашите партньорски отношения /лични или делови/. Възможно е около тях да настъпват промени, които рефлектират и върху вас самите или настъпва период, през които трябва в по-малка или голяма степен да коригирате взаимоотношенията си, да ги насочите в една по-позитивна посока, да ги обновите или да вземете важни решения относно бъдещото ви развитие. В пълна степен можете да влияете на тези процеси и да разчитате на доброжелателност, разбиране от страна на „другите”.

В друг случай- склонни сте да гледате на важни за вас хора с „други очи”. Най-показателни за горе-споменатите тенденции са дните до сряда. През тях става ясно- оки от нужните трансформации са императивни, в известен смисъл извън контрола ви, а на кои можете и би следвало да повлияете, особено, за онова, което се отнася до хармоничната среда, условия на съществуване…

Семейството ви оказва значимо въздействие и  вие трябва да се съобразявате с това.

Успехите ви в значима степен сега се определят от одобрението и подкрепата на околните, така че трябва да наблегнете на заздравяване на вашите връзки, а не обратното.

Ключов период за вашата популярност, имидж, социално положение. Градете „мостове”, общувайте, преговаряйте и ще постигнете почти всяка една цер и то не без подкрепа от околните. Най-хубавите ви дни са четвъртък и петък, когато можете да сбъднете съкровена мечта, да срещнете любовта или все някой ще се намери ,който да порадва сърцето ви. В събота и неделя „почивате” активно, но е възможен и известен хаос, който да ви размине с предварителните ви очаквания.

 

Водолей – Ежедневието ви забързва своя ритъм, при това не са изключени допълнителни, внезапни нови ангажименти, които да го изведат извън обичайния ритъм. Не са изключени и новини, нови условия за работа, разяснителни разговори в този сектор, които да ви подтикнат да промените предварителните си планове.

Възможности за реализация сега не липсват пред вас, ако нямате работа, периодът е удачен да си потърсите и намерите такава, тенденцията се запазва почти през целия юли.

На този етап можете да разчитате на повишение на доходите, ако действате в тази посока, като разчитате на подкрепа от страна на влиятелни личности.

В друг случай-получавате финансов бонус, морално поощрение и т.н.

На работното ви място има личности, които ви симпатизират и вие можете да се възползвате от това обстоятелство, а не е изключено и дребни флиртове да прераснат в романтична връзка. Въпреки всичко, далеч не всички са толкова доброжелателни и вие до сряда ще разберете на кого можете да разчитат, съответно-не. Твърде вероятно е и да водите напрегнати разговори, преговори, внимавайте в такъв случай да не си изтървате нервите…

Хора близки до сърцето ви  изненадват приятно, включително и деца, ако имате такива. В четвъртък и петък можете да хармонизирате семейната среда, да прекарате приятно с близките си или да повлияете благотворно на подобни теми. В събота и неделя от „клечка може да стане мечка, не залитайте в крайности…

 

Риби – Вие сте в прекрасен период, който и дава възможност да хармонизирате отношенията си с хора близки до сърцето ви, някой от тях ще ви направят приятна изненада, а може и да вземете важни решения относно връзките ви-лични или делови.

Настъпва някакъв пречупващ период за взаимоотношенията ви, за положението ви в колектив, дори и на работното ви място и нека това да е във ваша полза, като насочвате събитията в една по-подходяща за вас посока.

Промени свързани с пораснали деца, ако имате такива, частна инициатива или вид хоби, ако това е тема от вашия живот. На някой от трансформациите ще въздействате, а с други просто ще трябва да се съобразявате.

Ако сте сами- може да откриете любовта.

До сряда можете да спечелите нещо- финансов бонус, морално поощрение, че и повишение, но е факт, че и разходите ви растат, включително и спонтанни, допълнителни – за удоволствие или под формата на инвестиция. В четвъртък и петък-приятни известия, успешни преговори. В събота и неделя- се пазете от недоразумения у дома или сте прекалено ангажирани с битовизми.

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com/

No Comments Yet

Leave a Reply