Седмичен хороскоп за периода 26.05.- 01.06. от Хули Леонис

Това е последната седмица между двете ретроградности – тази на Марс и тази на Меркурий. Само по себе си това като факт не прави периода положителен, но го прави лишен от допълнителни усложнения.

 

Седмицата е чудесна за нови идеи и начинания, за промяна в плановете, за преместване и за едно ново начало в интелектуален план. Всичко това ще ни го донесе Новолунието в знака на Близнаците.

 

Освен това емоциите ще се стабилизират и ще са насочат към това всеки един от нас да положи конструктивни усилия да постигне материална и емоционална хармония в живота си, защото именно хармонията сега ще е много важна.

 

За да се постигне тази хармония и за да може да поставим едно добро ново начало, то всеки един от нас ще трябва да мисли по един задълбочен начин, съобразен с личните емоции и предпочитания. Ще трябва да включим интуицията – тя много ще ни помага точно сега.

 

Овен – за да постигнат успешно целите си Овните ще трябва да си замълчават през тази седмица и да бъдат максимално дипломатични. Хората около тях могат да са с много изострена чувствителност точно сега и всяка една рязка дума може да се възприема по един прекалено напрегнат начин.

 

Телец – хубава и позитивна седмица за представителите на този знак. Темата за любовта много силно ще се активира в живота на Телците сега. Любовта като чувство ще ги кара да минават много по-лесно през ежедневните проблеми и трудности. Самите Телци сега ще бъдат много харесвани и очарователни.

 

Близнаци – много силна седмица за Близнаците. Освен, че могат да се насочат към нови начинания и то по един успешен начин, ще могат и да се освободят от фактори във външната среда, които ги дразнят и напрягат. Дори и това да не стане като събитие точно тази седмица, то ще се положи плана как да стане в най-близко време.

astro-11-1
wiccanmoonsong.blogspot.com

 

Рак – чудесна седмица преговори и за оформяне на договори. Това ще е последната седмица в рамките на един месец, в която ще е добре да се прави нещо подобно, затова Раците е добре да бъдат внимателни и да положат усилия в тази насока – да си решат административните проблеми, както и всичко свързано с оформяне на документи.

 

Лъв – седмицата дава чудесен потенциал за Лъвовете да подредят ежедневието си, да оправят дома си и да направят средата, която ги заобикаля приятна и уютна. В една такава среда за тях е много важно да останат сами и да могат да подредят плановете си така, че да им е лесно и приятно.

 

Дева – Девите могат много да се дразнят през тази седмица на липсата на справедливост в живота им. Ще има събития, които ще им покажат, че светът не е обективен, а субективното мнение на някой може сериозно да повлияе на интересите им. Важното е да си спомните, че всяко зло е за добро. Не знаете като нещо не се случи за вас дали не сте се отървали от нещо неприятно за вас.

 

Везни – след изморителните три месеца, които преминаха за Везните, то сега е време за удоволствие и за приятно прекарване. Помислите как да отпуснете напрежение, което се е събрало във вас и как да се заредите с помощта на позитивни хора, с които да бъдете на позитивни места.

 

Скорпион – всякакви семейни въпроси могат сега да изникнат на преден план за вас,  като едновременно с това ще ви бъдат дадени добри възможности да ги решите по един успешен начин за самите вас. Това могат да са въпроси, свързани както с дома, така и с членовете на семейството, със семейни имоти, т.н.

 

Стрелец – много важно за вас ще е търпението през тази седмица, толкова важна ще е и вашата позитивна вяра в бъдещето. Няма да можете да сте аkтивни през тази седмица и да определяте правилата, но положителните възможности сами ще идват при вас, стига да сте позитивни и търпеливи. Всичко ще се нареди, ако не го объркате с бързане.

 

Козирог – през тази седмица Козирозите ще трябва активно да се съобразяват с партньорите си. Именно партньорите могат да провокират редица промени в плановете, а вие козирозите сега ще трябва да покажете на хората до вас, че държите на тях и на мнението им. Опитвайте се да ги коригирате, само ако залитнат в крайности.

 

Водолей – много подвижна по един позитивен начин седмица предстои за Водолеите. Тази енергия благоприятства всяко едно интелектуално занимание, обучение, курсове, много позитивно време е за явяване и взимане на изпити. Освен това може да има приятни предложения за пътувания с приятели.

 

Риби – откровеността ще е много важна за Рибите точно сега. Това обаче не означава да наранявате с откровеност близките си, а означава да бъдете отворени и открити по отношение на това, което ви притеснява във взаимоотношенията, като не забравяйте да  давате и препоръка и решение как другата страна да се държи с вас.

 

 

 

 

източник:http://www.xyli-leonis.com/

снимка: enchantedearthdunedin.com

No Comments Yet

Leave a Reply