Седмичен хороскоп за периода 19-25 Септември

През настоящата седмица и след Пълнолунието ние сме в период, който изисква разплитане и довършване на задачи  възникнали от близкото минало. Меркурий почти е спрял своя ход и се кани да се обърне в директен на 22 септември. Подобна астрологична картина силно ще ни фокусира върху водеща тема, която обсебва вниманието ни  и ще се прояви  като изясняване на казуси, вземане на решения, получаване на отговори по интересуващия ни профил.

Добре обмислени и практични идеи, инициативи- ще дават нужния резултат и ще сбъднат мечтите на мнозина или ще ни насочват към действия допринасящи за по-добрия ни социален статус.

На 22 септември предстои и друго важно събитие- Слънцето навлиза в сектора на Везни и ще ни подейства- все едно сваляме някакъв товар от гърба си и гледаме по-ведро на бъдещето. Същевременно ще ни даде шанс да се справим с текущи събития благодарение на компромис или сътрудничество, искаме или не- звездите ще ни принуждават да сме по-толерантни, да се обединяваме и да се вглеждаме повече от обикновено в желанията и нуждите на другите, да се вслушваме в техните думи.

Все по- актуални стават партньорските взаимоотношения-лични и делови. Някой от тях ще се стабилизират, скрепят, а други на обратно- ще се пречупят под натиска на равносметки и не само…През това време спонтанно сменяме тона в общуването, чувствата си, често и под въздействие на провокации.

До 23 септември е оптимален срок да внесете повече хармония  между вас и близките ви.

Не са изключени  флиртове, които бързо ще прераснат в любовни афери.

На 24 септември Венера преминава в Скорпион и ще задълбочи процесът на трансформации във всичко, което отчитаме за ценно.

Чувствата стават по-дълбоки, наситени, прерастват постепенно в  страсти, разнопосочни крайности, а също и скрити намерения, ескалиращи през следващия близо месец…

 

Овен – През тази седмица намират изход водещи въпроси свързани с вашето ежедневие или професионална реализация. Можете да получите позитивни новини или пък да вземете оптимални решения, които ще продължат да се разплитат и да ви измъкват от заплетени ситуации.

На 22 септември Слънцето навлиза във Везни и за вас водеща тема ще се превърнат партньорските ви взаимоотношения и/или престиж в обществото, като успехите ви действително ще се определят и от чужда подкрепа, одобрение от страна на околните.

Популярността ви расте, както и шансът ви- самите вие да влияете силно на важни за вас хора.

До 23 можете да изживеете много вълнуващи и приятни моменти с вашата половинка. Ако се проявят обаче резки обрати в настроението и чувствата ви, вероятно това е спонтанна проява на дълго оформящ се процес, който сега се проявява спонтанно.

От 24 септември и през следващия близо месец материалното ви благополучие в значима степен ще се определя от помощ на вид авторитети в живота ви. През това време разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, а от вас зависи на къде ще наклоните везните. Вероятно ще преживеете доста емоционални мигове, които ще трансформират чувствата ви- те стават по-наситени, ярки, но и са в процес на преоценки и нека те да бъдат положителни.

В понеделник и вторник- шанс да спечелите нещо- материално възнаграждение или морално поощрение. В сряда и четвъртък информационният поток е много наситен, но ви носи и изненади, трябва умело да се възползвате от всяка една ситуация като реагирате на момента и проявите по-голяма адаптивност към бързо променяща се обстановка. В петък и събота- тонусът ви не е много висок, неспокойни сте, раздвоявате се между лични и служебни приоритети… В неделя можете да си доставите някакво удоволствие, да се поглезите, да се разтоварите в приятна компания.

Телец – Въпроси свързани със сърдечните ви дела силно ви фокусират и най-накрая могат да намерят благоприятен вариант за разрешение.

Може да осъществите желание, което да разшири хоризонтите пред вас- буквално, като осъществите полезно пътуване или в по-общ смисъл- като се съюзите с влиятелни лица способни да преобразят живота ви, повишите ценза си, проявите висока компетентност или успешно се справите с правни казуси.

Ежедневието ви е много динамично, изпълнено с нарастващи ангажименти, възможности, но и изненади. Ако не всичко протича според очакванията ви, тогава можете да набележите дестабилизиращите ви елементи и да ги отстраните-звездите ви надаряват с достатъчно „козове”, за да се справите и наклоните везните във ваша полза.

Някой от вас ще получат новини или ще предприемат инициативи, които ще отключат съвсем нови перспективи на развитие.

От 22 септември основен приоритет става професионалната ви реализация или обществен имидж. Моментът е изключително благоприятен да демонстрирате на какво сте способни, за да утвърдите позициите си или да се превъртите на по-високо ниво.

От 23 септември и през следващия близо месец вие можете да хармонизирате партньорските си отношения, да срещнете любовта или пък да преживеете силни трансформиращи емоции.

В понеделник и вторник привличате погледи, сами направлявате хода на събитията. В сряда и четвъртък се пазете от необмислени харчове и не позволявайте подобни теми да застават между вас и околните, разрешете ги със спокоен и конструктивен тон. Това, което имате или отчитате за „ценно” може да се промени. В петък и събота се настройвате на нова вълна, съобразно получена информация. Бъдете социално активни, отстоявайте мнението си, но не влизайте в конфликти. В неделя- приоритет е семейството, най-добре се справяте с подобни приоритети или възниква такава необходимост.

Близнаци – На път сте да се справите с казуси, които в последно време внасяха смут в душата ви, отнасяха се до вашата сигурност, фон на съществуване, материална обезпеченост.

Можете да разрешите важни въпроси, които включват и вашето семейство, също- битови, имотни приоритети.

Все повече нараства възможността да хармонизирате партньорските си взаимоотношения-лични или делови, да откриете полезна подкрепа, допринасяща за популярността ви, по-добрите ви обществени позиции.

От 22 септември се пробужда усещането, че притежавате повече свобода или поне се разтоварвате  на емоционално ниво от преживявания, които ви ограничават, отчитате като неприятни ангажименти.

Ежедневието ви става по-динамично, но изпълнено с позитивни събития, способни да порадват сърцето ви. Нагаждате се към нов и по-забързан начин на съществуване, концентрирате се върху личната си реализация и чувство за щастие и да- можете да ги постигнете поетапно и през следващия близо месец.

В понеделник и вторник се оформят полезни алтернативи, които може и да не сте забелязвали до този момент. В сряда и четвъртък се стремите да наложите мнението си, вземате важни или окончателни решения, често свързани с партньорски отношения, линия на поведение. Не са изключени разяснителни разговори ,внасящи значима яснота… В петък и събота- основен мотив е да материализирате желанията си, разбирате до колко това е възможно, какво ви помага или пречи, дните са показателни за „сигурността ви”- в един по-общ смисъл, насочвайте до колкото е възможно, бъдете по-адаптивни и не прибързвайте, за да не допуснете грешки способни да ви дестабилизират. В неделя- интересни, приятни новини.

Рак – През тази седмица обсъждате важни въпроси с ваши партньори-лични или делови и най-накрая можете да вземете решения относно вашето бъдеще, които да са емоционални, трансформиращи, но и много полезни. Лутане в разнопосочни мнения и получена информация- може да приключи за сметка на целесъобразни разяснителни разговори.

През тази седмица можете да направите много, за да скрепите отношенията си с околните, социалната ви активност, гъвкавост в общуването е водещ, определящ фактор- за обществените ви позиции. Дайте най-доброто от себе си и се опитайте да се съюзите с лица, които ще се превърнат в мост към бъдещите ви успехи.

От 22 септември ескалират важни събития във в дома и семейството ви и то ще отнема все по-голяма част от вниманието и/или времето ви. През следващия близо месец- вие ще създадете нов фон на съществуване, насочвайте, съзнателно се стремете да отстранявате „слабите звена”, после зададените тенденции ще ви влияят дълго, поне до пролетта на 2017 година.

Възможно е да стигате до дъното на вид равносметки и анализи, след които се променят базисни нагласи и оценки.

От 23 септември чувствата ви стават дълбоки, трансформиращи, търсите любов и взаимност, опорни точки- повече от обикновено. Астрологичните аспекти са такива, че вие навличате в ключов период относно вашите романтични връзки. През идните седмици- вие можете да ги стабилизирате, за изживеете ярки емоции, а ако сте сами- да срещнете любовта.

В понеделник и вторник няма да ви липсва приятна компания или можете да разчитате на помощ от близки, ако я потърсите ,разбира се. В сряда и четвъртък изплуват на повърхността всички скрити елементи, препятстващи чувството ви на щастие. Дните не протичат по предварителен график, внимавайте за „подводни камъни”. В петък и събота променяте нагласите си, ако има нещо, което ви тежи-трудно ще го прикривате. Може да бъдете крайни в изказани думи или действия… В неделя- можете да удовлетворите своя прищявка, да се поглезите, да получите подарък или  вид удовлетворение.

Лъв – Водещ фокус е материалната ви обезпеченост или „сигурност”- в един по-общ смисъл и през тази седмица можете да вземете важни решения, да проведете полезни и разяснителни разговори, които да стабилизират позициите ви на работното място, поне- да внесат важна яснота. Ако сега събитията не ви удовлетворяват, тогава можете да потърсите и намерите друго поле за изява и реализация.

Ежедневието ви е натоварено, но резултатно и подкрепящо амбициите ви.

От 22 септември социалната ви активност перманентно се усилва, в подобен процес или инициативи от ваша страна вие имате шанс да получите ценна информация, да се срещнете с хора, подкрепящи честолюбивите и планове и по-добри позиции.

По отношение на любовта и чувствата- достигате до дъното на истини, които ще трансформират тяхната стойност и нека това да скрепи връзките с близките ви, а не обратното. Вероятно мнозина ще редуцират контактите си, ще останат само онези, които действително са ценни.

През следващия близо месец можете да хармонизирате семейната среда и фон на съществуване, но на базата на някакъв компромис.

В понеделник и вторник дребни действия имат широко отражение върху имиджа ви, звездите са на ваша страна и можете да спечелите нещо- морално удовлетворение или финансов бонус, повишение… В сряда и четвъртък- разбирате на кого можете да разчитате, съответно-не, ако има разногласия- те ще ескалират с необходимостта да се разрешат най-накрая. В петък и събота сте доста емоционални, променяте нагласите си, някой от вас вземат решения- какво да оставят зад гърба си,  с какво да продължат. В неделя- привличате внимание, волята е значима, сами насочвате събитията.

Дева – През тази седмица сте силно фокусирани върху въпроси свързани с хора близки до сърцето ви и най-накрая може да се намери благоприятен изход от заплетени ситуации, самите вие да оформите окончателно мнение, да вземете решения, които ще се отчетат за целесъобразни.

В друг случай- ескалират събития, допринасящи за чувството ви на щастие и удовлетвореност, подобно на разплата за дълго полагани от вас усилия в приоритетно направление за развитие и просперитет.

От 22 септември водеща тема става материалната ви обезпеченост или „сигурност” в един по-общ смисъл- получавате важни новини, оформят се нови тенденции и шансове за печалба. През следващия близо месец можете и трябва да направите много, така че да повишите благосъстоянието си. Понякога тенденциите ще се породят като „дарове от Съдбата”, а в други случаи- положителен резултат от ваши инициативи, действия и желания, получаващи „зелена светлина” от звездите.

Социалната ви активност перманентно нараства, повод- за хубави новини, полезни разговори и срещи. Думите ви стават все по-убедителни или откривате адекватна чуваемост от страна на околните. Възможност да хармонизирате връзките си, а ако сте сами да откриете любовта или повече сърдечност през идните седмици.

В понеделник и вторник- емоционални разговори, някой ще докосне сърцето ви. Притежавате доза късмет, възползвайте се! В сряда и четвъртък сте предразположени към прекомерни харчове, пазете се от загуби или некоректно поведение, което да дестабилизира позициите ви. В петък и събота няма да ви липсва подкрепа и приятна компания. В неделя повечето от вас се нуждаят от усамотение или почивка.

Везни – През тази седмица се осветляват онези въпроси, които се отчитали за извън контрола ви и вероятно ще вземете важни решения, които ще засегнат условията ви на съществуване. В друг вариант- в дома и семейството ви ескалират промени, които се оказват дълготрайни.

Оформят се алтернативи, внасящи повече хармония- от премествания, разрешение на имотни казуси, до изчистване на спорни теми с близки и роднини.

На 22 септември предстои важно за вас астрологично събитие- Слънцето навлиза във вашия зодиакален знак и вие започвате новата си лична година. Тя обещава да е много вълнуваща, изпълнена с превратни събития, които ще трансформират социалния ви статус в значима степен. По-голяма част от промените ще се продуцират от собствените ви желания и инициативи, полезно е да ги стартирате още от сега и през следващия близо месец, когато подчертано имате шанс да влияете на хода на  бъдещите перспективи за развитие, защото създавате енергийна програма за следващата година, че и повече, предвид, че Юпитер вече тразитира през вашия зодиакален знак. Звездите изискват от вас разширение, започване на нещо ново, което ще прораства дълго, защото статуквото не може да бъде съхранено. За това е препоръчително сами да бъдете по-активни, за да сбъднете мечта или постигнете успехи, съпътстващи ви години напред. Вие можете да направлявате Съдбата си съобразно собствените си желания и мечти, а ако не го направите- трансформациите ще нахлуват хаотично и по принуда от вън…

Пораждат се нови перспективи, най-силно ще усетят тенденцията родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен.

В понеделник и вторник сте напрегнати, може да имате усещането, че нещо си отива, за да отвори място на друго и по-качествено, целесъобразно… В сряда и четвъртък водите напрегнати разговори, откривате „таван” за възможни перспективи, вземате съответни решения. В петък и събота се представяте в различна светлина, все повече търсите реални и практични опорни точки. Емоциалността  ви се усилва перманентно, но това няма да ви попречи да изберете най-изгодните за вас пътища. Преоценявате всичко ценно за вас и тенденцията ще се задълбочи през идните седмици. В неделя- разтоварвате се в приятна компания.

Скорпион – През настоящия период получавате важна информация, която внася значима яснота относно бъдещото ви развитие, положение в колектив и т.н. До средата на седмицата ви съпътстват полезни алтернативи, сбъдвате тайно желание, но то изисква и съответна цена.

Водите емоционални разговори, разбирате на кого можете да разчитате, съответно-не, имате прекрасен шанс да изчистите евентуални недоразумения, да скрепите връзките си или да създадете нови и полезни контакти. Като цяло общуването може да промени животът ви в значима степен и е препоръчително да сте социално по-активни. Все ще намерите някой, който да ви подкрепи или да се превърне в мост към собствените ви успехи.

От 22 септември вие навлизате цикъл, изискващ да стабилизирате вече постигнатото. Ако има нещо, което настойчиво се стреми да излезе от живота ви, може би така е правилно, защото не могат да прорастват нови и по-добри перспективи, ако не се отвори място за тях. И сега, по различни поводи- вие ще се замисляте какво да оставите зад гърба си, с какво да продължите напред. Ще получавате достатъчно „подсказки” в това направление.

От 23 септември Венера навлиза във вашия зодиакален знак и ще ви закриля близо месец . Може да трансформирате нещо в линията си на поведение, външен вид и това ще се отчете за положително. С по-голяма лекота ще печелите симпатии и подкрепа. На повърхността ще изплуват всички чувства и желания, няма да сте склонни да ги прикривате повече или по-смело ще преследвате мечтите си.

В понеделник и вторник –популярността ви расте, стремете се да заздравите партньорските ви връзки, защото зависите от чуждото одобрение подчертано. Дните са показателни за личните ви взаимоотношения, опитайте се да ги превъртите в по-позитивна посока, но често за сметка на вид компромис. В сряда и четвъртък-не са изключени превратни събития или поне- като вътрешно усещане- все едно се прехвърляте на нови релси за развитие. Пазете се от материални загуби, необмислени харчове и т.н. В петък и събота- звездите са на ваша страна, можете да разширите хоризонтите пред вас, да се оформят алтернативи. В неделя сте крайни, решителни, пробивни.

Стрелец – Вие сте силно фокусирани върху вашия социален статус или имидж- като минимум и през тази седмица най-накрая имате шанс да излезете от вид заплетени казуси, неясноти, посока ,която трябва да изберете. Оформя се прекрасна възможност да повишите доходите си или да откриете вариант, стабилизиращ финансовото ви състояние или чувство за сигурност- генерално.

Можете да получите повишение, подарък от Съдбата, морално удовлетворение…

Около вас става все по-шумно, пренаселено, същевременно ескалира необходимостта да се доказвате повече от обикновено – в колектив, пред влиятелни лица, защото от тях зависи бъдещото ви развитие или понеже положението ви се е променило.

След 22 септември мечтите ви стават по-ярки, по-смели, вие сте по-активни и се срещате с хора, способни да ви превъртят на по-високо ниво, да се отчетат за „кармични”, постоянно ще се сблъсквате с личности и обстоятелства, даващи допълнителни шансове за просперитет, внасящи „цвят” и разнообразие в ежедневието ви. Тенденцията е подчертано валидна за родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен.

От 23 септември навлизате в период, през който всичко ценно за вас придобива нова стойност за идния месец. Склонни сте да се връщате към миналото, да трансформирате чувствата си, понякога да се отдавате на тайни желания и мисли, особено, ако статуквото не ви удовлетворява.

Понеделник  и вторник са натоварени с ангажименти, но много резултатни. В сряда и четвъртък се опитайте да скрепите партньорските си връзки, ако има различия- те непременно ще се проявят. Постарайте се да изгладите евентуални недоразумения конструктивно и без напрежение. В петък и събота можете да получите бонус, но не са изключени и извънредни разходи. В неделя- ескалира позитивната нагласа…

Козирог – Въпроси, които ви вълнуват от доста време и са свързани с юридически казуси, пътувания, разширяване на хоризонтите пред вас- в един по-общ смисъл, най-накрая намират изход и възможност да се разрешат по оптимално позитивен за вас начин. През това време можете да разчитате на полезната подкрепа от страна на влиятелни личности, далечни роднини, хора, които не са от близкото ви обкръжение.

От 22 септември навлизате в ключов период относно вашия социален статус- кариерно развитие, брачни отношения. През настоящата  година ще се превъртите в обновени позиции, но сега получавате „първи подсказки” за бъдещи тенденции, на които можете и трябва да влияете през тази и следващите няколко седмици. Волевото ви отношение задължително ще се отрази и ще прораства поетапно през идните месеци. На този етап е важно да се подчертае, че дребни действия имат голямо отражение- върху имиджа ви като минимум…

До 23 септември не са изключени внезапни шансове, но и изненади, разминаващи ви с очакванията. Подходящо време да откриете слабите звена и да ги отстраните от пътя си.

От 23 септември популярността ви перманентно ще се усилва, вие ще можете да разчитате на помощ при нужда- все повече…

В понеделник и вторник- сте уверени в себе си, отстоявате мнението и можете да сбъднете желание, съкровена мечта. В сряда и четвъртък ежедневието е доста натоварено, пазете се от конфликти, обрати, „подмолни течения”. Планирайте на момента, за да реагирате адекватно на провокации. В петък и събота- ваши партньори /лични и делови/- са в основата на успехите ви, дори чувството ви на щастие. Имайте го предвид и се стремете да скрепите връзките си, дори и да е на цената на някакъв компромис. В неделя –обсъждате „общи ресурси”, изглаждате различия…

Водолей – Въпроси свързани с материалното ви благополучие или по-точно в частта- „общи ресурси”- ваши и на партньора ви, юридически казуси, подкрепа от страна на влиятелни личности /финансова, морална/, най-накрая започват да се разплитат и то по оптимален за вас начин. За да сте по-успешни, вие можете и трябва да градите мостове, да си сътрудничите, да търсите и получавате подкрепа, понякога и за сметка на компромис, прояви на по-голяма толерантност или като се съобразявате с чужди изисквания.

От 22 септември границите на възможностите пред вас се разширяват, понякога и благодарение на възникнали алтернативи, помощ от страна на хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл, като вземете решения за пътувания, премествания, повишение на ценза ви и т.н.

През тази седмица получавате  първи сигнали за допълнителни варианти на развитие,  способни да преобразят живота ви или тенденции, които ще прорастват цяла година. Анализирайте, насочвайте…

От 23 септември- имиджът ви се обновява, възприемат ви по различен начин поради реални трансформации около социалния ви статус, защото вие се представяте в различна светлина. През идния месец вие можете активно да въздействате на тези процеси и сами да създавате по-добри перспективи.

В понеделник и вторник тонусът ви не е много висок или се раздвоявате между лични и служебни приоритети. В сряда и четвъртък – разбирате на кого можете да разчитате, съответно-не, ако имате недоброжелатели, те задължително ще покажат своето лице. Както и онези препятствия- стоящи между вас и чувството ви за щастие. Разбирате тайна, осъзнавате истина- свързана с близки до сърцето ви хора и нека оценките да са във ваша полза. В петък и събота ежедневието е натоварено от ангажименти, но доста резултатно. Продължават да ескалират теми отчитани за извън контрола ви или силни емоции, прехвърлящи ви на нови релси за развитие. В неделя- популярността и влиянието ви над околните нарастват.

Риби – Въпроси свързани с партньорските ви взаимоотношения и съответни бъдещи перспективи постепенно придобиват окончателна визия, разрешавате спорни теми, изчистват се евентуални неясноти…

Моментът е изключително благоприятен да скрепите връзките си, да ги насочите в една по-позитивна за вас посока и в значима степен тенденциите зависят от собствената ви линия на поведение и желания.

Не за изключени разяснителни и полезни разговори, вземане на окончателни решения и т.н.

От 22 септември вие навлизате в силно трансформиращ период, който ще се отрази приоритетно на материалното ви благополучие или сигурност в един по-общ смисъл. Продължавате да зависите от подкрепата на водещи авторитети в живота ви и трябва да се концентрирате в посока- сътрудничество, скрепване на връзки и т.н.

Социалният ви статус е на път да се обнови- кариерно развитие, брак и през следващия близо месец получавате първи сигнали за бъдещи тенденции. Възможно е да ескалират теми свързани с наследство, имуществени казуси-покупко-продажби, взаимодействие с банки…През това време можете да забогатее, да се доберете до допълнителни източници на доходи, но ако не внимавате за подробности- ефектът ще е точно обратен, особено, ако си позволите задлъжняване, имате неразплатени дългове, принудителни харчове …

Обединявай се, търсете сътрудничество, не поемайте излишни рискове, за да сте максимално успешни и избегнете обрати.

В понеделник и вторник- получавате полезна и/или приятна информация. В сряда и четвъртък- се проявяват всички подронващи или спиращи развитието ви обстоятелства. В петък и събота- притежавате доза късмет, а в неделя „почивате” активно.

 

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com/

No Comments Yet

Leave a Reply