Седмичен хороскоп за периода 18-24 Юни

Предстои една много интересна и динамична седмица, която миналото ще ни застига по различни начини- нещо старо може да се върне или ни застигат развръзки, ескалират равносметки, трябва да платим стари дългове-морални или материални, а същевременно се отварят нови възможности и предложения. И така, по един естествен начин мнозина ще се окажат на прага на житейски кръстопът, когато трябва да избират по кой път да поемат следствие на случващото се…а провокации ще има, постоянно ще попадаме в ситуации, в които ще се чувстваме принудени да реагираме, да вземем мерки, за да защитим интересите си, онова, което ни е скъпо и обичаме….

До 21 юни Слънцето е в Близнаци и като че ли по-леко възприемаме всичко случващо се. После обаче и с навлизането на Слънцето в Рак, нашите мотиви за действия ще се управляват много повече от инстинктите и емоционалните ни преживявания, отколкото от логичните съждения. На този етап доста хора ще отчитат своята гледна точка за общовалидна истина, без да имат възможността да оценят колко субективни и извън реалността са тези оценки. Тази тенденция може да породи доста конфликти, те ще са породени от следните варианти на сценарии- от една страна ще има такива, които ще искат да променят някого и за „негово добро“ като го поучават, налагат правила, норми, изисквания, а стремежът за контрол и влияние е осезаем, често-краен.  В друг случай и като противоположен, огледален, ответен отговор- не малко от нас ще се запънат на ината си, защото им е писнало да им казват какво да правят, а те все да са в позиция на компромис…И така, ще се изправим пред дилема- какво да изберем, а накрая задължително ще победят инстинктите за само-съхранение в по-общ смисъл. Кой знае на какви отстъпки не можем да разчитаме.

Не е изключено да научим тайни, които да ни ориентират, да чуем думи, които да се запечатат дълбоко в душата ни и действително да ни подействат трансформиращо…

Препоръчително е да разчитаме предимно на себе си, да демонстрираме на какво сме способни и без на този етап да проектираме прекалено големи очаквания или изисквания върху околните, ако желаем да избегнем недоразумения, меко казано.

Взаимодействието с по-възрастни и авторитетни лица, че и институции няма да е лесно, особено през втората част на периода, а власт-имащи особи ще бъдат поставени под пресата на силен натиск със съответните последици…

Партньорските отношения са поставени на изпитание, не е удобно да се сключват договори, особено-дълготрайни, крайно неподходящо време за сключване на брак.

Рак символизира дома, семейството, родината, етноса…през идния близо месец ще ги браним или те ще са в основата на водещи решения, преобразувания и т.н.

Овен – Приоритети като дом, семейство, местоживеене, условия на съществуване-общо, стават все по-значим фокус и водеща тема по различни поводи. Възможно е да ескалира необходимост да се справите с приоритети натрупани в миналото и в този сектор на влияние, но такива ,които сте отлагали, но вече се налага да вземете мерки. Например, това може да са текущи ремонти, може да са натрупани недоразумения между вас и близките ви, спорни въпроси, които трябва вече да се разрешат.

А за някой от вас – разискваните въпроси ще бъдат много по-обхватни и засягащи социалния ви статус генерално- брачни отношения, кариерно развитие…Мнозина ще се чудят по кой път да поемат, а дома и семейството ще се превърнат в арена на дебати.

В този процес избягвайте конфронтации, залагайте на диалогичността, въпреки че изкушенията или провокациите за обратното ще са доста силни.

През тази седмица сте способни да поемате големи рискове, да действате крайно и емоционално, не е изключено да разчистите близкото си обкръжение, да се постараете да „сложите всеки на мястото му“. Това не е лошо, стига да е добре обмислено и да не усложните, прекратите връзки, за които после ще съжалявате.

Телец – Вие сте доста емоционални през тази седмица и се чувствате предизвикани да защитавате вашите позиции в обществото, да браните интересите си в повишена конкуренция или сред хора, които изпитват търпението ви, образно казано. В този процес вие ще проявите забележителни ораторски способности и можете да превъртите всяко едно предизвикателство в полза, стига да сте готови на известен компромис.

Мнозина ще са въвлечени в шумни  дебати, може да чуете подобни новини, които да докоснат сърцето и душата ви, да трансформират осезаемо вашите бъдещи планове, а мнението ви до скоро да е било едно, после да е съвсем друго…вероятно ще заздравите едни връзки за сметка на други, които ще се обтегнат и дори скъсат. Така може да се случи и с договори-писмени, устни…

А не е изключено да се изправите пред сериозен избор след чутото и то в по-далечна перспектива на развитие.

Някой от вас ще попаднат в ситуация, в която да избират- или да се подчинят на влиятелна, власт-имаща личност и да се съобразяват с нея в името на общ интерес или да скъсат подобни отношения, които ги подчиняват, действат им потискащо, ограничаващо…действително ще имате право на избор, поне в повечето случаи и нека знанието, което ще получите, обсъжданията, които ще проведете да са верен, точен ориентир- към пътя ви напред и нагоре.

Хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл- внасят смут в душата ви. Обърнете им внимание, за да не затлачите недоразуменията дълго…

Близнаци – Водеща тема за вас е материалното ви състояние, онова, което имате-общо и сте предизвикани да защитавате.

В този процес можете да откриете доста оригинални начини за печалба, като привлечете влиятелни личности на ваша страна, възползвате се от помощта на банки, други институции.

Но ако имате стари дългове- те също ще напомнят за себе си, препоръчително е да се стремите да бъдете изрядни във финансови документи, при занимания с данъчни, застраховки и т.н.

Възможни са дебати с ваши партньори /лични или делови/, в които да решите тези материални приоритети. Препоръчително е да не се конфронтирате, а да търсите съдружие, опека…Водещо правило е, че околните могат да се превърнат в мост към благоденствието ви или точно обратното- финансови загуби Какво ще се случи и крайният изход зависи силно от изборът, който ще направите. Изградете си стратегия и то в по-далечна перспектива, отстранете пробойните, потърсете нови източници на доходи и по-горе описания начин и това ще се превърне в база на развитие и за идните месеци.

Рак – На 22 юни Слънцето ще навлезе във вашия зодиакален знак, това е ключово събитие за вас, което ще обнови приоритетите ви, житейските ви позиции…Ще почувствате прилив на енергия и по един естествен начин ще усилите вашата инициативност, ще създадете енергийна програма, стратегия, която ще набележи генералният ви път на развитие за цялата предстояща година.

На този етап обаче, на повечето от вас се налага да направят важен избор, който ще определи бъдещите тенденции. В този процес ще се водят емоционални дебати, може да осъзнаете истини, да чуете думи, които да променят, пречупят  предишното ви мнение и намерения.

Повечето от вас са под влияние на властна или власт-имаща личност, сега е моментът да отстоите интересите си аргументирано, гъвкаво, търпеливо…Имате такъв шанс, Меркурий и Слънцето ще ви подкрепят силно, особено през втората част на периода, но се налагат и компромиси. Иначе отношенията на мнозина ще изпаднат в крайности- от пълна зависимост до скъсване на връзки. Помислете, изградете си стратегия…

Шансовете ви за печалба се множат, а паралелно с тях и разходите, нека поне да бъдат добре обмислени. Не позволявайте чисто материални приоритети да застават между вас и любими хора.

Лъв – Ежедневието на повечето от вас е доста натоварено, включително и с ангажименти извън обичайното. Дали пък не е дошло време да си дадете малко почивка, да обърнете внимание на емоционалното, физическото си здраве, да се откъснете от рутината, да се обградите само с положителни хора, да пътувате, да порадвате душата си с изкуство…Ако е възможно- дайте си подобна почивка или се опитайте да не се претоварвате прекалено.

На 22 юни Слънцето навлиза в Рак и вие сте на път да приключите една лична година. Този процес ще бъде съпътстван от равносметки на миналото, особено по отношение на професионалната ви реализация, но не само, също- предстоят развръзки, вие може да оберете плодовете на положени минали усилия, през почти 1 година и нека те бъдат сладки…Ако-не са, тогава ще се замислите силно за алтернативи на развитие и можете да ги набележите чрез предложения, получаване на тайна опека, конфиденциална информация…

Все по-склонни сте да криете истинските си мисли и намерения и по-скоро действате обмислящо, паралелно…и така е правилно в повечето случаи. Не разкривайте вашите планове, за да не сложат „прът в колелата на успехите ви“, но действайте и ще успеете.

Венера продължава да ви закриля, не ви липсват поддръжници, но и хора, които ви дразнят, меко казано, за вторите-избягвайте безсмислени спорове, че ще се проточат до ноември със съответните последици.

Дева – На този етап като че ли мислите повече за близките си, отколкото за вас самите. С близкото ви обкръжение се случват промени, които рефлектират и върху вас, вие сте страничен наблюдател, а се въвличате в спорни ситуации, налага се да балансирате, може би да изправяте чужди грешки и това не винаги е лесно, коства ви време, енергия и не само…

В този процес ви се налага все повече да се доказвате в колектив, за да не бъдат изместени позициите ви, за да защитите авторитета си. Добрата новина е, че думите ви продължават да имат голяма чуваемост, почти до края на година чрез вашата убедителност вие можете да постигнете много или всичко, дори и да не е веднага, думата ви е като „камък пуснат във водата“ с широк и разпространяващ се отзвук във времето…

Чувствата ви на този етап могат да охладнеят към важни за вас хора, поради равносметки, проведени разговори, анализи и т.н. Какво пък, истината винаги е сила, кой, ако не –вие, ще се възползвате от това знание по оптимално позитивен и рационален начин?

Везни – Вие навлизате в един от ключовите периоди за цялата година, през който можете да отскочите като с трамплин нагоре по йерархичната стълбичка, да направите важни стъпки за вашето кариерно развитие, имидж-като минимум.

Този процес ще е свързан с компромис, важен избор или необходимост да се съобразявате подчертано с външни и независещи от вас фактори и да балансирате между това, което искате и трябва да правите.

Налага се някаква реформа от „корен“, може би да предприемете стъпки, които никога преди това не сте извършвали и това ще е повод за значимите ви успехи. Освободете се от зависимости радикално, действайте смело и с широк размах и ще преобразите начина си на съществуване. В известен смисъл- вие нямате избор. Дори и да искате да съхраните статуквото, обикалящата ви среда- като близки, роднини, миналото, натрупани и неразрешени казуси, включително с недвижимо имущество-няма да ви го позволят.

Можете да реагирате само на провокациите, а можете и да станете инициатор и да насочвате събитията, но и да поемате добре обмислени рискове, да проявявате смелост и т.н.

Няма да ви липсва компания, приятелска, романтична, въпреки че в отношенията ще припламват искри през настоящата седмица…

Скорпион – През тази седмица водите бурни дебати, информационният поток е много усилен, емоционален. Вие самите сте склонни да реагирате волево, безкомпромисно на възникналите провокации и така е правилно, за да не бъдат подменени интересите ви.

Възможно е да имате усещането, че хора от близкото ви обкръжение, включително близки роднини като братя, сестри например- не се държат твърде толерантно към вас или около тях ескалират трансформации, които рефлектират и върху вас самите. Обърнете подчертано внимание на случващото се, защото то може да изисква повече старание или време, за да се разреши, иначе-отношенията могат да бъдат увредени безвъзвратно.

Въпроси свързани с пътувания стават все по-актуални, а в друг вариант-изпитвате силно влечение да излезете извън границите на познатото, като общувате с различни хора, понякога и влиятелни, а те- действително могат да се превърнат в отдушник на ескалиращото напрежение в душата ви, в дома ви и т.н.

Стрелец – Вие сте в силно трансформиращ период, правите си равносметки, които засягат партньорските ви отношения, материалното ви състояние, особено в частта- какво давате, и какво получавате. През тази седмица са повече от вероятни подобни дебати, които трябва да внимавате да не прераснат в недоразумения и дори разрив в отношенията ви.

На този етап разходите ви може да са значими, да изпитвате някой финансови затруднения, а с тази ситуация можете да се справите, ако откриете подкрепа от партньори-лични или делови. За това е подходящо да търсите и намирате съмишленици, да се сдружавате, да преговаряте, да създавате връзки между вас и влиятелни личности, важни за вас хора и т.н.

Възможно е да възникнат интересни идеи за печалба, които ще изискват и доза риск или вид инвестиция. Ако всичко е добре преценено, запознати сте с подробности и т.н.- действайте. Вие сте в период, през който материалното ви състояние може да се трансформира осезаемо, от вас зависи в каква посока, бъдете инициативни, преговаряйте и както казах вече- търсете съдружие…

През тази седмица изказът ви е по-остър, краен, вероятно и не без причина, а защото сте предизвикани, все пак следете за всички последици, особено, ако сте избрали да сте по-крайни.

Хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл ви носят радост, вид облекчение…

Козирог – Все по-важни за вас стават партньорските отношения, настъпва време, през което трябва да наместите пластовете във взаимоотношенията ви, включително да изчистите недоразумения от миналото, които са натрупани, но не са открили своето решение. Вероятно сега е един от най-подходящите моменти да обсъдите по-далечни и общи перспективи на развитие, които да ви скрепят, а не обратното.

Вероятно този процес ще изисква известни компромиси от ваша страна, да проявявате повече гъвкавост в общуването и т.н. Струва си, като се има предвид, че сега градите фон на съществуване във връзките ви, които после ще ви влияят дълго, като минимум през идното полугодие.

Разбирате в по-ярки краски какво ви скрепва с любимите ви хора, евентуално какво ви разделя и е хубаво да преумножите позитивите, да елиминирате негативите. Поне-мнозина ще са изправени пред избор, който ще окаже влияние на общественото им положение или пряко- взаимоотношения с важни за тях хора.

В значима степен вие направлявате тенденциите, проявявате се като лидер, но ако сте прекалено безкомпромисни, ще поставите на изпитание контактите си…

Водолей – Все по-важна тема става професионалната ви реализация, защото се налага да се доказвате повече от обикновено пред колегите си или хората, с които работите. В друг вариант- ескалират нови условия на труд, изисквания, които поставят под съмнение позициите ви или се налага да обновите приоритетите си, линията си на поведение и т.н.

Всичко, което подпомага или препятства кариерното ви развитие ще бъде особено видно през настоящия период, обърнете му внимание, това може да са задачи, които да ви вълнуват поне през идното полугодие, ако не решите да си смените работата .

Ежедневието на мнозина е извън обичайния ритъм поради допълнителни или непланирани ангажименти. Час от тях може да са натрупани в миналото и/или да са съпътствани от изненада, да узнаете за скрити процеси и т.н.

Вие сте много енергични, дейни, трябва да канализирате тази енергия в правилна посока, иначе ще се превърти в нервно напрежение, а може би и в недоразумения с ваши партньори, които в повечето случаи са добронамерени към вас…а все нещо липсва или ви дразни, поне такова е усещането при мнозина. Внимавайте, до 25 юни вашите взаимоотношения са подложени на своеобразен тест и ако между вас и любими хора всичко е наред или избегнете конфронтации- това ще е отличен знак и за общото ви бъдеще!

Риби – Околните ви указват силно въздействие, възможно е да ви поставят нови и повишени изисквания, да изискват повече внимание, да отнемат от времето ви, а вие трябва да се доказвате пред тях, за да защитите позициите си, а може би и да заемете нови и по-престижни, ако успеете да привлечете на ваша страна влиятелни и авторитетни особи, ще имате подобен шанс.

Любими хора- пораснали деца, партньори, дори приятели- са източник на силни емоционални преживявания и нека подобни силни, трансформиращи разговори и преживявания да скрепят отношенията ви, да стоплят чувствата ви, а не обратното. При евентуална ескалация на недоразумения, проблеми с тях обаче е препоръчително да обърнете внимание на случващото се, да не го пренебрегвате, защото то не е случайно, а трупано в миналото. Сега получавате „подсказки“, а може да осъзнаете или разберете за скрити процеси, но знанието е винаги коз, от който можете да се възползвате.

Ако имате скрити недоброжелатели, те също ще се проявят.

Ежедневието на мнозина е извън обичайния ритъм, това може да е паралелен фокус, който да ви занимава до ноември или направо да е алтернатива за професионално развитие…В този смисъл- на вас също ще ви се налага да правите избор…

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply