Седмичен хороскоп за периода 11-17 Юни

През тази седмица има няколко ключови астрологични събития.  Първо,  в сряда предстои Новолуние в Близнаци,  което е традиционно задава ново начало,  а в случая това ново начало пряко ще се отнася до информационния поток- получени новини,  разяснителни  разговори,  преговори. 

Това Новолуние ще ни насочи силно към изчистване на недоразумения, а в по-неприятна форма- и на подвеждане,  дори измами,  разясняване на теми от миналото,  които ще ескалират и ще изискват придобиване на по-голяма яснота,  оформяне на окончателно мнение и то под призмата на строги оценки,  анализ на минали събития и т.н. Ще усетим тази тенденция,  която ще се усилва през втората част на периода,  така че всеки един от нас ще попадне под подобно въздействие и необходимост да извърши известна корекция в своите отношения,  линия на поведение…Под подобен натиск някои връзки ще се стабилизират,  но ще има други,  които ще се обтегнат и могат да доведат до скъсване. Предстоят много емоционални разговори, които трябва да наместят пластовете в живота ни на различни нива, но общо- ще влияят на ключови теми като кариерно развитие, дом, семейство и т.н.

Друго важно астрологично събитие за новата седмица е преминаването на Меркурий на 13-ти юни в зодиакалния знак Рак. Това ще повлияе силно на настроението ни,  начинът  ни на мислене ще става все по-цветен, емоционален, образен, само-защитен, а не логически.  В повечето случаи и през идните няколко седмици нашите реакции ще бъдат по-скоро инстинктивни,  отколкото добре обмислени.  Инстинктите не винаги водят до лоши резултати, напротив в кризисни или изпитващи моменти те са точен ориентир,  който ни пази, „знае“ най-добре как да  съхранява  интересите ни.  Ще търсим повече сигурност и ще демонстрираме загриженост или пък претенции към най-близките си хора,  защото ще слагаме знак равно  или ще сме под известна зависимост от тяхната подкрепа…Разбира се, ако проявим егоизъм,  в който мислим основно за себе си и без да се интересуваме от околните, а очакваме само те да обслужват нашите желания, тогава ще попаднем в конфликтни ситуации или ще понесем някакви, съответни  последици…Ще е интересно да наблюдаваме себе си и другите, за да преоткрием какви базисни характеристики са заложени, кои инстинкти преобладават, кое „животно“ се крие в нас-образно казано.

На 14-ти юни Венера ще премине в Лъв и нашите чувства ще станат по-ярки,  ще ги демонстрираме по един драматичен начин, може би леко  преувеличен, но също- с много огън и страст. Паралелно с това ще расте и афинитета ни към развлечения, ще търсим как да порадваме сърцето си с любими хора или занимания. Ако обичаме някого- това ще бъде повече от очевидно. Същото се отнася и ако не харесваме определени персони…

Овен – Новолунието от сряда ще обнови вашите отношения, ще ви даде шанс да изчистите стари недоразумения, ако някой от вашите съждения са били неточни, а поведението на определени лица- подвеждащо, това ще бъде особено очевидно през втората част на периода.

Мисълта ви е емоционална, но и хладна, водеща до забележителни прозрения, изправяне пред истината- такава, каквато е и без украси. На такъв фон можете да коригирате част от бъдещите ви планове, но в оптимално конструктивна за вас посока.

Преуспяват онези, които са социално активни, общуват с повече хора, преговарят за интересите си.

Все пак и не по-малко важна тема ще се окаже дома и семейството ви, условията ви на съществуване. Това може да провокира разяснителни разговори с близките ви, които ще оформят по-далечни перспективи на развитие и нека те да са съпътствани с прояви на повече толерантност и разбиране.

Желанието ви да се развличате, но и да получите сърдечна радост се усилват, паралелно и с възможностите за това, но този процес може да е свързан с леки и по-силни „земетресения“, елемент на изненада…

Телец- Звездите ви насочват към обновяване на материалното ви положение, ако не ви е достигнало нещо, за да въздействате позитивно на онова, което имате-общо, през изминалите седмици, тогава се възползвайте от новата приливна вълна, като проявите повече инициативност, но и гъвкавост в общуването.

През втората част от периода водите разяснителни разговори, относно по-далечни перспективи на развитие, възможно е да чуете истини, които да внесат голяма яснота във взаимоотношенията ви с по-възрастни или авторитетни лица, от които зависите. При мнозина ескалира необходимост да са по-внимателни при подписване на документи, ако не сте уредили някакви правни казуси- вероятно вече ще се наложи да действате по-напористо и без да се отказвате, докато получите желаното.

Хора стоящи далеч от вас, включително и далечни роднини, могат да внасят смут в душата ви. Ако имате усещането, че мнението на околните противостои като стена срещу вашето, тогава си помислете, че ако не можете да прескочите планината, то поне можете да я обиколите, образно казано.

Все по-важна тема става вашият дом и все повече вашият дом ще се превръща във ваша крепост. След 14 юни Венера, вашата покровителка преминава в Лъв и ще предизвика лек бунт в душата ви, ако нещо не ви харесва, ще го изявите по един ярък, демонстративен начин.

Навлизате в прекрасно време да подобрите фона си на съществуване…

Близнаци – Новолунието от сряда е едно от най-важните за вас, понеже е във вашия зодиакален знак.

Помислете как да се възползвате от него по оптимално добър за вас начин, бъдете инициативни, добрата новина е, че ходът на събитията зависи в значима степен от собствените ви действия, а не толкова позитивната, че звездите не ви позволяват никакво отпускане и вие можете да имате усещането, че постоянно сте „на педал“. Какво пък, нека това се превърне в шанс да материализирате мечтите си.

През втората част на седмицата можете рязко да промените мнението и не без причина, а поради съвсем практични оценки, в по-неприятна форма-ескалация на загуби. Ако имате стари дългове, те могат да напомнят за себе си.

Същевременно, красноречието ви се усилва, думите ви имат по-голяма чуваемост, възможни са изненади в информационният поток, но и внезапно оформяне на варианти за развитие, особено, ако ги търсите.

Рак – Новолунието от сряда и четвъртък ще изкара всичко на повърхността, ако има нещо, което до този момент сте задържали в сърцето си, ако има процеси, които не са ви били твърде ясни или поне- сте се чудили по кой път да поемете, то през втората част на периода всичко се изяснява.

Вие може да се оказвате в център от дебати, самите вие да проявявате забележително красноречие, мнозина ще са склонни да спорят, но да отстояват мнението си, да инициират разяснителни разговори, които трябва да изчистят минали недоразумения. Ако това все пак е невъзможно, вероятно ще се изисква от вас да промените осезаемо подхода си и т.н.

През втората част на периода се усилват шансовете за печалба, може да получите интересно предложение, бонус, шанс, морално удовлетворение…

Трябва да се има предвид, че вие сте в период на приключване на една лична година, освен с равносметки, този процес може да е свързан и с развръзки, пик от събития отнасящи се до минали ваши действия, нека случващото ви удовлетворява и насочва в оптимално правилна за вас посока.

Лъв – Новолунието от сряда и четвъртък ще обнови вашите приятелски отношения, позициите ви в колектив. Имате пълни шансове да въздействате позитивно на този сектор, особено, ако търсите начини за това.

Венера навлиза във вашия зодиакален знак на 14 юни, това е „малкото щастие“ в астрологията /Юпитер е голямото/, което ще ви закриля през идните няколко седмици, а дори и да има някакви предизвикателства пред вас, вие ще ги преодолявате с по-голяма лекота.

Въпреки всичко, вие все по-трудно ще споделяте вашите мисли и бъдещи планове, ще сте склонни да преосмисляте миналото…

Възможно е да ескалират ангажименти, които са извън обичайните и това да ви даде „светлина“- относно всички препятствия  по пътя към успехите и чувството на щастие-общо, но също- възможни алтернативи за развитие.

Дева – Вие продължавате да се във важен период относно социалния ви статус или имидж като минимум. Ако нещо не ви е достигнало, за да удовлетворите честолюбивите си планове и/или да се изкачите още едно стъпало към вашите мечти и/или по-добър социален статус, то ще имате такава възможност за въздействие, нещо като втори шанс след новолунието в сряда и четвъртък.

Все повече ви се налага да сте социално активни, да отстоявате своето място под слънцето или в колектив. Отдава ви се да влияете на околните, но трябва да внимавате това да не предизвика обтягане на някой отношения, дори с близки до сърцето ви хора.

Меркурий- вашият покровител преминава в Рак на 13 юни и ще ви направи по-емоционални, вероятно и по-крайни във вашите реакции, съждения, изказвания. Какво пък, моментът е подходящ да защитите интересите си като проявявате твърдост и решителност…понякога, дори и да не искате- звездите ще ви насочват силно в тази посока, също- да проявявате скрити заложби, които могат да изненадат и вас и околните.

Склонни сте да криете истинските си чувства или през втората част от седмицата сте силно изкушени от тайна мечта.

Възникват и алтернативи за развитие, интересни, неочаквани предложения.

Везни – Седмицата е динамична, интересна, предоставя ва възможности да разчупите границите на възможното пред вас- чрез пътувания, дългосрочни договори, преговори, общуване с хора извън близкото ви обкръжение.

Новолунието от сряда ще ви даде втора възможност да постигнете онова, за което  не ви е достигнало през изминалите седмици. Използвайте своеобразната приливна вълна, за да стигнете по-далеч към мечти, цели…

Назрява необходимост да вземете някакви важни, определящи решения, може би да направите избор или да жертвате едно и в името на друго. Процесът може да е свързан и с елемент на изненада, но трябва да има краен и оздравителен ефект.

От втората част на седмицата ставате все по-търсена и предпочитана компания, не са изключени интересни, приятни предложения, които ще внесат бодър и позитивен оттенък в живота ви.

Скорпион – Вие сте в силно трансформиращ период, през който си правите равносметки на кого и в каква степен можете да разчитате, а подобни теми са пряко свързани и с материалното ви благополучие. Успявате да наклоните везните във ваша полза или се възползвате от „втора възможност“, предоставена ви от Новолунието в сряда и четвъртък, така че да коригирате своето положение в колектив, да създадете връзки, които да допринесат за благополучието ви –общо.

Колкото сте по-социално активни и се стремите да получите опека от определени личности, толкова по-значими ще са успехите ви.

В друг вариант- налага ви се да се справяте с документи, но взаимодействието с институции и по-възрастни, авторитетни личности-не винаги е лесно. В последно време научавате много- учите се от натрупания си опит и не само, а това ви прави по-устойчиви на външни влияния, понякога непреклонни, упорити-почти до краен предел. Все пак е добре и от време на време да проявявате повече гъвкавост в общуването, за да се откриват и компромисни варианти, особено, ако другите са изчерпани.

Венера ще подейства положително на имиджа ви, така че от втората част на периода и през идните няколко седмици- вие с по-голяма лекота ще печелите симпатии, а това безспорно ще има съответен, положителен ефект и върху социалния ви статус.

Стрелец – Водеща тема за вас продължават да бъдат партньорските отношения, ако между вас са се натегнали известни недоразумения през изминалите седмици, сега и с Новолунието от сряда- ще ви се даде шанс да ги обновите, подобрите, да им въздействате позитивно, но като смените нещо в подхода си, линията си на поведение и т.н.

Партньорските отношения са пряко свързани и за материалното ви благополучие- важни за вас хора може да се превърнат в повод за печалби, повишение на комфорта и благополучието, но и точно обратното- за загуби, ако не намерите златната среда, не сте диалогични. При всички случаи ескалират разяснителни разговори на тема приходи-разходи и нека те бъдат оздравителни и конструктивни, а не влияещи негативно на чувствата ви.

Възможни са внезапни разходи, но и внезапно възникващи възможности да попълните загубите.

През втората част от периода желанието ви да се развличате расте, евентуални пътувания или новини от хора извън близкото ви обкръжение ще порадват сърцето на мнозина.

Козирог – Ежедневието ви е доста натоварено, вие можете да пренаредите приоритетите си така, че да се концентрирате върху най-важното, а може би да се възползвате от минали недоразумения и като ги превъртите във ваша полза.

Периодът е важен за професионалната ви реализация, сега е моментът да отстоите позициите си, да действате в посока повишение или ако не сте удовлетворени-да потърсите нещо друго и по-подходящо за вас самите.

В последно време амбициите ви са нараснали в пъти, а едновременно с това и непреклонността в поведението ви. Тенденцията може да провокира разяснителни разговори или изненадващи изказвания, реакции, от страна на ваши партньори или други важни за вас хора. Вероятно ще влизате все повече в полемики, в този процес можете да чуете думи, които да променят представите за ваши връзки. Ако проявявате повече толерантност, тогава всичко горе-споменато ще има по-скоро конструктивен и полезен, оздравителен ефект.

През идните няколко седмици можете да спечелите много точно- чрез подкрепа, като разчитате на околните.

Водолей – Новолунието ви дава втора възможност да подействате позитивно на сърдечните си дела, ако са съществували недоразумения в миналото, сега и след сряда ще се появи втора възможност да наваксате евентуални пропуски. Тенденцията се усилва след четвъртък и с навлизането на Венера в Лъв.

В близкото ви обкръжение се появява личност, която ви подкрепя, с която можете да започнете романтична връзка или поне- да разчитате на нея. А ако сте обвързани, тогава периодът /предимно през втората част/- е прекрасен да въздействате позитивно на отношенията ви с важни за вас личности.

Ежедневието ви е доста натоварено, може да чуете новини, които да го изведат от обичайния ритъм.

Ако има скрити процеси на работното ви място- те ще се проявят.

Марс продължава да ви зарежда с много сили и енергия, възползвайте се по оптимален начин, онова, което инициирате, особено след Новолунието, но не само- може да сбъдне после ваша съкровена мечта.

Не разказвайте за плановете си и вероятността да ги осъществите ще бъде по-голяма.

Риби – Новолунието от сряда ви дава възможност да се справите с деля, които се отнасят до вашия дом и семейство, ако са налице някой пропуски, сега е моментът да наваксате, така че да въздействате по-позитивно на фона ви на съществуване- чрез хармонизиране на отношенията или пък извършване на някакви ремонти или друго…

Деца и други близки до сърцето ви хора ще имат все по-голяма нужда от вниманието ви. Възможно е да водите разяснителни разговори от типа на: „ти помниш ли“, но нека тази тенденция се превърти в повод за изчистване на минали недоразумения, а не обратното.

В друг вариант, чувате новини, които променят предишните ви представи за важни за вас хора.

Ежедневието ви става все по-натоварено, но и резултатно…Пазете се от преумора или разпиляване…

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

 

No Comments Yet

Leave a Reply