Облечи се в дантела за Св.Валентин

Какъв по-хубав подарък за Св. Валентин от красиво и елегантно бельо?! С него ще превърнете най-романтичната нощ от годината в най-незабравимото изживяване.
Бельото и празникът на любовта си пасват така перфектно, както шампанско с ягоди или камина и чаша червено вино и други подобни асоциации. Основната пулсираща пресечна точка между вас и половинката ви е именно то. Омаята около избора му е толкова силна и завладяваща, че процесът се случва с трепет и емоция.

Не може да сбъркате с дантела!

Когато избираме бельо, често подсъзнателно залагаме на по непретенциозни модели, които са лесни за поддръжка. Сигурна съм обаче, че всяка дама има поне един красив и изискан комплект от убийствена дантела, който я кара да се чувства наистина специална в онези моменти, в които би желала да поглези окото на любимия мъж.

Размерът има значение!

Говорейки за бельо, комфортът е изключително важен и да – размерът има значение. Дори и да се изкушавате да си купите един номер по-малки бикини или сутиен не го правете. Позволете на тялото ви да диша, да се чувства свободно, защото това е изключително важно за вашето здраве и добро настроение. Със сигурност не бихте се чувствали секси ако бикините ви стягат или пък не можете да си поемете дъх от тесния сутиен.

Бельото….ФЕТИШ за мнозина!

Фетишът към бельото е един от най-разпространените сред мъжете. Всяка дама обича да експериментира, но в крайна сметка избира онова бельо, което знае, че любимия мъж с радост би наблюдавал върху нея.

Обикновено мъжете асоциират различните цветове и материи с персонажи като: червена дантела със строга и властна господарка, черния корсет с неопитомена и дива красавица и прочие. Развихрете фантазията на вашия партньор с подходящия избор на бельо мили момичета.

Не забравяйте, че при избора на бельо…

Бельото говори много за личността и характера, затова не си позволявайте да носите захабено и евтино бельо. Като цяло сутиена винаги издържа по-дълго от едни бикини. Ето защо купувайте поне два три чифта бикини, които да си подхождат с един сутиен. По този начин винаги ще сте с различна визия.

Съчетавайте бельото си по цвят, модел, материя и марка. Една истинска дама винаги разчита на безупречен външен вид, но нека да не забравяме, че най-хубавото винаги остава скрито за окото или поне до един момент… Мили дами помнете, че мъжката половина обича да си представя, особено с обекта на тяхното внимание!

По този повод направете своя избор сега, като посетите онлайн магазина на най-добрата българска марка за изключително качествено бельо VALEA. Ще останете доволни, и не само вие ;)!

 

Желаем един вълнуващ Св.Валентин!

No Comments Yet

Leave a Reply