Кои са най-подходящите сенки за вас според цвета на очите ви

Всяка държаща на външния си вид жена със сигурност отделя много време не само за гардероба, но и при подбора на макиажа си. Много е важно не само да изберете правилните сенки, но и начина по който да комбинирате цветовете. Има комбинации за дневен и вечерен грим. Най-важното обаче при избора на цветове е те да са в хармония с цвета на очите ви. По този начин грима ви ще е наистина забележителен.

В таблицата ще откриете кои комбинации от цветове с кой цвят очи си отиват най-добре.

eye-shadow-color
http://goodiy.blogspot.ro/

Кафявите очи най-много си подхождат с цветове като виолетово, розово и синьо. По принцип те си подхождат с почти всички цветове от палитрата, но тези три правят окото най-изразително.

Момичетата с лешниковите очи могат да използват същите цветови комбинации като при кафявите очи, но тъмнозелените сенки биха направили очите ви много по-впечатляващи.

Ако сте със светлокафяви очи бихте изглеждали поразително използвайки топлите нюанси на синьо.

Представителките на женския пол със светло сини очи ще са умопомрачителни с топли цветове като синьо, кафяво които са в много приятен контраст.

Мацките със зелени очи могат спокойно да заложат на розови сенки добавяйки сребристи отблясъци.

Тъмно сините очи са невероятни. Ако имате такива използвайте сините нюанси, така цвета на очите ви ще се допълни и окото ви ще е по-изразително.

 

 

 

 

източник:ladyzoe.co

снимка:http://goodiy.blogspot.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply