Кое е червилото за което всички говорят?

Известния дизайнер на обувки Кристян Лабутен отново се впусна в приключение в бюти индустрията. След като преди няколко месеца ни изненада с лимитираната си колекция от лакове, сега сътвори не по-малко уникална колекция, но този път червила. Гамата от цветове е наистина уникална и след като я видите със сигурност ще се възхитите.

Лабутен подбра 36 нюанса с които създаде неповторима колекция от червила. С тях всяка жена ще се сдобие с неповторим чар и блясък за есента.

New-Laubouten-lipstick-line-1

 

Според думите на самия дизайнер, колекцията гримове е вдъхновена от бабилонската архитектура, движението Art Deco и кралица Нефертити от Египет. Линията червила ще бъдат достъпни в три различни текстури – Silky Satin, Velvet Matte, Sheer Voile. Но не това е най-интересна част! Очите ни безспорно остават в стилните опаковки на продуктите. Те изглеждат като скъпоценно бижу, което ни се иска да притежаваме в козметичната си чантичка дори само защото изглежда толкова елегантно и царствено.

New-Laubouten-lipstick-line-2

Колекцията предлага всичко от ярко розово до наситен боровинков цвят. Разбира се гамата не би била пълна без класическо червено и типично в стил Кристиян Лабутен то е един от основните цветове, все пак червената подметка е неговата запазена марка. Ако се питате каква ще е цената – не по-малко уникална, точно 90$, но повярвайте заслужава си.

New-Laubouten-Lipstick-Line-3

Колекцията ще бъде пусната на пазара в средата на септември, така че спокойно момичета има време и можем да отделим тази сума за да си осигурим поне едно такова бижу 😉

New-Louboutin-Red-Lipstick

 

 

 

 

 

източник: ladymagazine.today

снимки: www.estendencia.es

 

No Comments Yet

Leave a Reply