Как бързо и лесно да се научим да си плетем двойна рибена кост

Напоследък стана много модерно дамите с дълги коси и спортно-елегантна визия да залагат на плитките в ежедневието си. Познайте защо? Съществуват толкова много варианти на това как да сплетем косите си и всичките са много практични. За съжаление обаче не винаги можем сами да се справим с тази задача и затова имаме нужда от професионалист. Някои дами не могат да отделят време да посещават фризьора си толкова често и се отказват от този толкова популярен тренд и в същото време толкова удобен.

Мили дами за наша радост сме ви приготвили кратко видео в което е показан лесен и бърз начин по който можем и сами да се справим с тази не лека задача. След като изгледате видеото не само ще се справяте с лекота, но ще сте модерни, ще изглеждате прекрасно и ще имате още една лесна прическа под ръка, когато сушуара ви изневери 😉

Ето и няколко полезни съвета:

  1. Подгответе косата си. Срешете я добре, пригответе си стилизиращи или подхранващи косата продукти ако е суха и хвърчаща. Така ще можете лесно да я сплитате и няма да ви се хлъзга. Косата не е хубаво да е премита, защото след това плитката лесно ще ви се развали.
  2. Разделете косата на две равни части и всяка от тях напръскайте със стилизиращ продукт, който а овлажни косата. Така ще може по-лесно да сплетете двете части.
  3. Това не е класическа рибена кост и затова не е необходимо да сплитате от върха на темето. Прехвърлете цялата коса на една страна, захванете с ластик без да стягате и разделете на две, след което започнете самото сплитане, като прехвърляте кичури от ляво и от дясно. Когато вземете тънък кичур от ляво го поставете в дясната страна и обратното, взимате тънък кичур от дясно и го прехвърляте към лявата част с коса. Процеса продължава докато не сплетете до края.

Знам, че първоначално може и да ви звучи малко сложно, но след като изгледате видеото ще видите, че е много лесно и за не повече от 10 минути ще имате очарователна и необикновена плитка. Ако имате по-дълга от средната дължина коса още по-добре. Можете след като сплетете косата да раздърпате малко отделните кичури, така плитката изглежда по дебела и масивна.

УСПЕХ момичета и чакам отзиви 😉

 

 

 

източник: ladymagazine.today

снимка: http://womanitely.com/

 

No Comments Yet

Leave a Reply