Какво ни приготвиха CHANEL по отношение на грима за предстоящите топли дни?

Цветовете на безкрайните залези в Лос Анджелис вдъхновиха CHANEL beauty за предстоящия Пролетно/Летен сезон 2016 в създаването на новата им палитра.

Да си призная честно не съм от жените, които са пристрастени към макияжа и често пъти излизам само с една спирала и гланц за устни, но определено залагам на качествени гримове когато ми се налага да се гримирам със сенки.

Chanel-LA-Sunrise-Makeup-Collection-for-Spring-2016-promo

Обожавам четирицветната палитра на CHANEL не само защото цветовете са комбинирани по един уникален начин за да може всяка дама да открие своята комбинация, която да пасва на личния и цветови тип, но и защото имат уникално покритие и плътност. Освен това са изключително издръжливи и при правилно нанесена основа грима може да издържи цял ден без да се налага да се коригира от време на време.

Предлагам ви да се запознаете с Chanel LA Sunrise Collection 2016. Цветове, които напълно кореспондират с безкрайното калифорнийско лято.

chanel-LA-sunrise-spring-2016-featured-640x400

Няма как да останете безучастни пред нежните отблясъци на нежно розово, оранж и корал. Колкото до малиновите сенки, те напълно отразяват сутрините в LA.

Chanel_LA_Sunrise_spring_2016_makeup_collection1

Синьо отразило дълбините на морето, дива слива и петролено зелено, все наситени цветове с помощта на които няма как очите ви да останат незабелязани.

Chanel-Spring-2016-LA-Sunrise-Makeup-Collection-Stylo-Yeux-Waterproof-Pencil

Chanel-la-sunrise-nail

Не знам за вас момичета, но Аз определено се влюбих в повечето от продуктите, които може да закупите и онлайн ако нямате време да се разходите до някой от по-големите козметични магазини.

 

 

 

 

 

източник: www.ladymagazine.today

снимки: Google images

No Comments Yet

Leave a Reply