Какво издава маникюра за носителката си

Предпочитаният цвят на лака за нокти говори повече за женския характер, отколкото дамите предполагат. Колкото и несериозно да звучи, винаги може да се разисква за съчетаването на маникюра с женския стил и характер.

Например , ярко розовият лак в стил Барби или Парис Хилтън показва, че сте смели, сексуално разкрепостени и не сте безразлични към разкоша и лукса.

Жените, които предпочитат жълтия лак , са бохеми. През новия сезон той може да се съчетае с малка черна рокля или къси дънкови панталони и украшения в духа на Джими Хендрикс.

Кораловите и оранжевите нюанси на лака говорят, че жената е щастлива и наистина иска да е щастлива. С лек пролетен тоалет и такъв маникюр ще изглеждате бляскаво и елегантно.

Живи, приказливи и общителни са жените, избрали зелен или син лак. Те предпочитат да работят в модната индустрия или на свободна практика и със своя неспокоен, оптимистичен дух винаги могат да подкопаят корпоративния стил.

NAIL1

http://wearesodroee.wordpress.com/page/11/

Жената, избрала прозрачно бял нюанс на лака , е уверена в себе си, знае какво иска и трудно променя своето мнение.

Светло розовият лак е много елегантен и е предпочитан от жените кариеристки, които с него ще изглеждат сдържано и същевременно много женствено. Ако предпочитате такъв лак, комбинирайте го с пола молив, вталено сако или за вечер с черна коктейлна рокля и наниз от перли.

Жените с открит характер предпочитат червения лак. Неговата сила и романтика обичат жените, които са влюбени или отиват на среща.

NAIL3

collagevintage.com

Дамите , избрали златото като цвят за маникюра си, не само са в крак с модните тенденции, но и могат да дават съвети в тази насока. Такъв лак се комбинира сполучливо с дънки и екстравагантен ток.

Ако избирате бордото и лилавото като цвят на лака си, то значи, че сте готови да пресечете всякакви граници. В същото време тези изтънчени нюанси могат да задоволят вкусовете на жената бохем и на бизнес дамата. По – светлите нюанси са подходящи за през деня, а по-тъмните – за вечерната светлина.

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимка:makeup.com

No Comments Yet

Leave a Reply