Искате ли да имате дупе на което всички да завиждат

Не е необходимо да прекарате часове във фитнеса за да се сдобиете с мечтаната фигура и в частност с дупе на което всички ще завиждат.

Може да изваете тази част от тялото си, по която въздишат всички мъже с упражненията, които съм ви приготвила, трябва само да сте постоянни, да ги изпълнявате правилно и да не пропускате дни.

Ако целта ви е да имате стегнато дупе, ето как може да я постигнете:

Упражнение 1: Люлка
Best-but-exersise-1

Започнете упражнението като разтворите широко краката и клекнете колкото е възможно по-ниско, стегнете мускулите на корема, пръстите на краката сочат навън. Подскочете и кръстосайте краката, така че десния да застане пред левия като стъпите на замята с кръстосани крака. Подскочете и отново застанете в изходна позиция /клек със широко разтворени крака/. Подскочете отново, кръстосайте краката и се приземете с ляв крак отпред. Направете две серии по 15 повторения с минимална почивка от 10 сек. между сериите. Ако се чувствате в кондиция може да направите 30 повторения без почивка.

Упражнение 2: Клек с подскок

Best-but-exersise-2

Приклекнете така че раменете и колената да са в една линия. Ръцете изнесете леко назад. Клекнете до пълен клек и подскочете колкото можете по-високо. Приземете се в полуклек. Това е едно повторение. Направете две серии по 30 с 10 секундна почивка между сериите или 60 повторения без почивка.

Упражнение 3: „Плие“ клек

Best-but-exersise-3

Това упражнение може да го изпълнявате и с гирички.  Ако предпочитате да не ползвате гири за допълнителна тежест хванете ръцете си в юмрук пред вас. Разтворете широко краката, петите сочат една към друга, пръстите сочат в страни, точно както началната позиция в балета. Гърба трябва да е изправен. След това започнете да клякате без да променяте началната си позиция. Стягайте дупето всеки път щом се изправите. Направете 60 повторения.

Упражнение 4: Везна

Best-but-exersise-4

Застанете на левия си крак, десния изпънете напред на 90 градуса с право коляно. Хванете ръцете си над главата за да може да балансирате докато изнесете крака и торса си назад и тялото ви застане успоредно на пода. Левия крак е стегнат през цялото време. Задръжте в тази позиция 10 секунди, след което изнесете десния крак напред и се върнете в изходна позиция. Това е едно повторение. Направете 20 повторения, като редувате ляв и десен крак.

Упражнение 5: Мост

Best-but-exersise-5

 

Това е една вариация на класическия мост. Седнете на пода или на постелката ви за упражнения, краката са свити в колената, ръцете са подпряни назад. Стегнете мускулите на дупето и избутайте торса нагоре, все едно се опитвате да направите маса с тялото си. Това е едно повторение. Направете две повторения по 30 с 10 секунди почивка или 60 без почивка.

Тези упражнения е препоръчително да ги правите всеки ден в продължение на 30 дни ако искате да имате наистина така желания резултат. Гарантирам ви, че няма да ви отнемат повече от 10-15 мин максимум, в зависимост от темпото с което ги правите. Знайте, че е по-важно да изпълнявате упражненията правилно, бързината ще дойде с времето.

Пробвайте и чакаме отзиви ;). Успех момичета!

 

 

 

 

 

източник: http://www.popsugar.com/

снимки: http://www.popsugar.com/

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply