Астрологичните знаци през 2014

Годината е динамична и вещае много промени както в личен, така и в професионален план.

 

Овен  – първата половина на годината може да е подчертано напрегната за Овните, защото техният управител Марс става ретрограден за три месеца. Това ще е периодът между март и юни. Този период ще е едно своеобразно предизвикателство за темперамента на Овена, за плановете му и за реализацията му в сферата на личните взаимоотношения.  Може да се налагат редица важни личностни трансформации при Овена, на които той да се противопоставя и да не е съгласен да се подчинява на чужди правила, но ако има замесени бизнес интереси, то може да му се наложи. Годината обаче е чудесна по отношение на любовта  и на децата. Това ще са две сфери, които ще носят голямо щастие за Овните. Може да има важни събития, свързани с децата, може да се родят деца, а може и да се появи една силна и страстна любов –такава каквато Овенът обича.

 

Телец – докато Сатурн не излезе от знака на Скорпиона, то Телците могат да се сблъскват и тази година с редица трудности, които идват отвън и те просто ще трябва да се съобразяват с тях. Урокът при Телците е да разберат, че трябва да са малко по-гъвкави по отношение на промените в живота си. Успехите при Телците през тази година могат да бъдат в материален план. Те могат да са свързани с големи покупки, дом, кола, място. Разбира се, това не трябва да се случва до началото на февруари. Трудностите ще са в сферата на партньорството, защото именно то ще ги кара да се променят, а Телците не обичат промяната. Това ще е както личното, така и професионалното партньорство.

 

Близнаци – много Близнаци ще усетят нуждата от промяна през тази година. Това може да е нужда от промяна на обстановката, на приятелите, на средата, на работата, на колегите. Може да става въпрос и за преместване в ново жилище. Като цяло Близнаците усещат, че имат нужда от един своеобразен рестарт в живота, за да се чувстват емоционално и физически по-добре. Съветът ми към близките е да слушат тялото си през тази година и това какви знаци им дава то. Всяка една болежка носи своята индикация по отношение на пътя, който са поели. Нека разчитат и на интуицията си.

 

Рак – много хубави събития имаше при Раците през изминалата година. Това бяха положителни промени по отношение на дома, на семейството, на работата. Сега обаче отново ще им за наложи да влезнат в реалността и да си дадат сметка, че това щастие предполага и нови отговорности. Това ще е една чудесна година за раците по отношение на изграждане на емоционална и материална стабилност. Основно с парите ще са свързани и проблемите им – пазаете се от хазарт, от рискови инвестиции и от кредити, които не можете да си позволите.

 

Лъв – тази година ще донесе много успехи на Лъвовете. Планетата на късмета, на социалната реализация, на разширението Юпитер тръгва през този знак. Това е подходящ момент както за личностно израстване, така и за разширяване на идеята за семейство, деца. Чудесна година лъвовете да се насочат към това да изградят хармонична и стабилна любов, да имат деца и да насочат в конструктивна посока творческата си енергия.

 

Дева – това ще е една година на духовно израстване при девите. При някои представители на знака ще е запознаване с духовната страна на живота. Ако девите са по-склонни да търсят рационалното решение и то в обективната среда, сега ще са по-склонни да се отдадат на духовни учения, езотерика. Тези деви, които се занимават с медитации, йога, разриват себе си в този план, ще имат успех. Най-големият проблем пред девите през тази година ще са си те самите, затова и ще трябва да се справят с това да критикуват себе си и да се подценяват. Приемането към другите ще започне от приемане на самите тях.

 

Везни – това ще една година на освобождаване в живота на Везните. Независимо дали говорим за ограничаващи ситуации или хора, то Везните ще имат шанс да се спасят от всичко, което им идва в повече и им тежи. Това ще е една година, в която те активно ще се борят за това да се чувстват свободни и не подтискани и ограничавани. Проблемът тук може да дойде от фактът, че идеализъм и материалната сигурност не са приятели и може да им се наложи да направят редица компромиси по отношение на парите. Едно добро практично отношение няма да им е излишно.

 

Скорпион- много добре година, в която Скорпионите ще приложат наученото през изминалите няколко години. Те са научиха да бъдат особено отговорни, за да изправят пред много предизвикателства, на моменти непосилни за възрастта и опита им. Научиха се обаче да се дисциплинират и да контролират емоционалния си свят по-добре. Това много помага на целеустремеността им и те ще могат да реализират чудесно потенциала си в сферата на публичното – кариера, работа, политика, бизнес.

 

Стрелец – годината ще накара Стрелците да станат много по-мъдри. Следачът на кармата Сатурн започва да се движи през техния знак и ще ги накара да преосмислят живота си по един по-зрял начин. Това неминуемо ще доведе до промяна в приоритетите и до необходимост от поемане на отговорност както към себе си, така и към другите.  Ръста в кариерата, разширението в личен и социален план – всичко това ще се случва на базата на отговорното отношение.

 

Козирог – промените в социален план могат постепенно да се укротяват, но това няма да се случи при Козирозите. Периодът на съществени личности и емоционални промени, най-вече при представителите на знака родени в началото на януари продължават.  Козирозите се изправят пред много силна енергия, която ако бъде използвана правилно може да им донесе уникално добри резултати в социален план и най-вече по отношение на бизнеса и на изкарването на пари. През тази година Козирозите трябва повече да вярват в себе си и да забравят думите:”не става”

 

Водолей – това ще е една важна година за Водолеите, които ще се научат да пренебрегват крайния си индивидуализъм и ще се научат да се сработват с другите по-успешно. Именно за това е силна годините за Водолеите – за сътрудничество. От една страна това може да се реализира в успешно професионално партньорство, а може и да е година, в която Водолеите намират дългосрочен партньор в живота си. Освен това при достатъчно дисциплина и отговорност, това ще и година на добър социален успех. Време е да се действа, а не да се пилее енергията.

 

Риби  – тази година ще накара Рибите да бъдат много конкретни и много последователни. Сферата на здравето ще е много важна за тях и те ще трябва да се погрижат както за себе си, така и за свои близки в нужда. Много добра година за рибите, които се занимават с медицина- могат да имат чудесни професионални успехи. Това няма да е време за дългосрочни планове, важното ще е какво става тук и сега. Ежедневните задължения могат да са много и на моменти изтощителни, освен това през цялото време ще трябва да се съблюдава реда. Ако той бъде изпуснат, може да има голямо объркване.

 

 

 

източник:http://www.xyli-leonis.com/

снимка:twitburc.com.tr

No Comments Yet

Leave a Reply