Victoria Beckham & Estee Louder – една успешна колаборация с уникален ефект!

Компанията Estee Louder през последните години следва политика за глобално разрастване. Повечето от вас биха се зачудили защо им е необходимо това, след като са една от водещите компании в козметичната индустрия, и все пак! Светът се променя изключително бързо, желанията и нуждите на потребителите, начина по който отделните марки комуникират с клиентите си също. Класическите форми на реклама, които до този момент работеха безотказно сега вече не се ползват с толкова голямо доверие. Ето защо компании от ранга на Estee Louder предпочитат да запазят доверието, което са градили десетилетия наред с помощта на така наречените бранд амбасодори или достатъчно популярни личности, чиято дума има значение за аудиторията.

VB-new-make-up-line-2

След успешни партньорства с Кендал Дженар, Ева Мендес и Ирен Ким, дойде ред и на колаборацията с Вики Бекъм. Самата тя от години се развива в модния бизнес със собствен бранд и се налага като модна икона, така че избора на Louder идва някак съвсем естествено.

„Целият процес по създаването на линията за грим бе едновремно вдъхновяващ и открехващ сетивата ми в тази посока. Почувствах все едно създаваме идеалното партньорство в посока грим за мен и модната ми марка като цяло.“ – сподели самата Виктория на представянето на линията.

VB-new-make-up-line-1

Лимитираната серия грим ще бъде пусната в продажба малко по-късно тази година. За Г-жа Бекъм това не е първата подобна колаборация в козметиката. От години тя има интерес да се развива в тази индустрия наравно с модата. През 2014 Виктория заедно с Nails Inc представи два свои цвята лак за нокти. Може би най-интересното тепърва предстои, съдейки по уникалните цветове, които са сътворили заедно с Estee Louder за сезон Есен-Зима 2016.

източник: http://www.ladymagazine.bg

No Comments Yet

Leave a Reply