TABATA предизвикателство – Ден 6

Ден 6/30 😉

Здравейте приятели,

Силно се надявам всеки изминал ден нашето ТАБАТА предизвикателство да ви увлича и да очаквате с нетърпение следващото видео, което Светльо ни е приготвил.

Днес тренировката ни ще е морска. Нека си напомняме, че лятото наближава и не е далеч времето, когато със задоволство ще си купим нов чифт бански които с радост ще разхождаме по плажа.

И преди съм казвала, че отнема 4 седмици за да забележим как нашето тяло се променя посредством тренировките, 8 седмици да забележат приятелите ни тази промяна и 12 седмици за да могат всички останали да видят цялостната трансформация.

Не съм мотивационен гуру, но в моментите когато ми е много трудно винаги си спомням думите на Робин Шарма – „В трудни времена човек е склонен да губи самообладание. Когато срещнеш пречки, прояви дисциплина и поддържай режима си. Ставай рано. Спазвай свещеният си час отделен за теб и душевността ти. Храни се правилно. Прави упражнения. Прекарвай достатъчно време сред природата и непременно прави всичко, което зависи от теб, за да поддържаш и четирите си централни измерения – ума, тялото, емоциите и духа – в добра форма. Помни, че каквито и трудности да срещнеш, ти никога не си сам !“

Вие не сте сами в това начинание – Аз съм с вас! И на мен ми е за първи път и има упражнения, които наистина ме затрудняват, но това не ме отказва, напротив ЗНАМ, че следващия път ще се справя по-добре. Освен това имаме честа да ни тренира един от най-мотивираните и себеотдаващи се треньори. Светльо вярва в нашия успех и в това, което ТАБАТА може да ни даде!

Упражненията днес са:

  1. Клек и удар с пета десен крак
  2. Клек и удар с пета ляв крак
  3. Напади с десен крак и удар напред
  4. Напади с ляв крак и удар напред
  5. Планинско катерене
  6. Групиране от планк
  7. Клек с отскок
  8. Отскоци с прожениране

ВАЖНО!!! Започвайте тренировката след като сте разгряли добре тялото, наблюдавайте за правилното изпълнение на всяко едно от упражненията и след приключване на тренировка разтягайте поне 5 минути. Дишайте…Дишайте…Дишайте!

Не забравяйте да се храните чисто и да пиете 2,5 мл. вода на ден. След месец това ще е вашият начин на живот и ще правите правилен избор на подсъзнателно ниво без да се налага да мислите какво да ям, кога да ям и прочие…

Не се колебайте да задавате вашите въпроси, ако има такива 😉

Очаквам и отзиви за това как се чувствате.

 

За най-големите ентусиасти Сетльо ни е подготвил едно бонус видео, което е само с упражнения за корем. След като приключите с ТАБАТА-та може да направите и него в същата последователност 20/10 😉

 

 

 

 

 

снимка: ladymagazine.today

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply