TABATA предизвикателство – Ден 18

Ден 18/30

Малко динамика.

Предизвикателство е да имаш треньор като Светльо, защото непрекъснат те тества с упражненията, които ти дава. Тези от вас, които по една или друга причина са се занимавали или се занимават със спортни тренировки без значение какви – канго джъпс, пилатес, аеробика, тап аут и тн. съм сигурна, че са се сблъсквали с еднообразието от упражнения, които повечето инструктори изпълняват в залите.

Това е така, защото групите са непостоянни и има постоянно текучество на хора. Инструкторите не могат да вдигнат много нивото при начинаещи , а на напредналите им е скучно и това е проблем при повечето групови спортни занимания.

Това е и една от причините да съм толкова радостна и в същото време изключително благодарна на Светльо, че се съгласи да участва в това предизвикателство. По този начин не само ще ви запознаем с това какво може да постигнете чрез Табата, но и ще ви покажем какво означава да развивате тялото си, да оформите мускулатура и то тренирайки в домашна атмосфера с най-добрия треньор 😉

Упражненията днес:

  1. От Планк свиване и разгъване на ляв и десен крак
  2. Същото упражнение, но в темпо
  3. От Планк лицева опора в ляво и дясно
  4. Трицепс преса с десен крак
  5. От висок към нисък планк
  6. Трицепс преса с ляв крак
  7. Планинско катерене
  8. Долно групиране

УСПЕХ на всички ;).

Не се колебайте да задавате вашите въпроси ако  имате такива.

За всички онези, които питат – Къде могат да тренират със Светльо? – Ще може да тренирате с него ОНЛАЙН многоо скоро ;))))

 

 

 

 

снимка: ladymagazine.today

No Comments Yet

Leave a Reply