STREET STYLE за Лято 2015

Това е едно голямо предизвикателство….

Sreet Style се гради върху личните предпочитания на милиони модни блогъри по света, които качват също толкова много снимки с идеи как биха могли да се комбинират цветове, десени, чанти, обувки и аксесоари. Инспирирани разбира се от модните дефилета в комбинация с личен стил и предпочитания сътворяват наистина причудливи предложения, някои от които доста успешни.

Основните критерии, които формират тази вълна за сезон Лято 2015 са: оригиналност, нестандартност и индивидуалност. Основната задача на всяко момиче е желанието да изглежда всеки ден различно и да се откроява от останалите. Важно е да се вслушват в съветите на дизайнерите, тъй като те диктуват тенденциите в модата като цяло.

Ето какво се откроява при по-известните модни блогъри: ярък стил, женствена лекота и много лудост и смелост в комбинирането на цветове и материи.

1. Заложете на красиви разкроени поли с дължина малко под коляното или до средата на прасеца. Цветовете са по ваше желание, но флоралните мотиви нека преобладават.
SUMMER-STREET-STYLE-1

2. Деним…Деним и пак Деним. Поли, дънки, къси панталонки, гащеризони….разнообразието е голямо, но гледайте да са скъсани, това е единственото условие.

SUMMER-STREET-STYLE-3

3. Лятото тази година е малко необичайно с многото дъждове, които се изсипаха. Ето защо един лек тренч няма да ви е в излишък.

SUMMER-STREET-STYLE-4

4. Споменахме вече за нетипичните смели цветови комбинации. Е, спокойно може да се престрашите да комбинирате пола и панталон или пола и блуза с различни цветови мотиви.

SUMMER-STREET-STYLE-5

5. Къси или дълги, тесни или широки…това няма значение стига да сте цветни. Изразете смело себе си,

SUMMER-STREET-STYLE-6

6. Разбира се ако консервативния ви дух не може да преживее всичко това, винаги може да заложите на по-класическа визия.

SUMMER-STREET-STYLE-7

7. И да не забравим роклите. Няма по-женствена дреха от една красива рокля.

SUMMER-STREET-STYLE-8

 

8. Асиметрични поли в комбинация с кроп топ…и това лято ще можем да се радваме на любимите къси топове, които завладяха модните подиуми още миналата година.

 

SUMMER-STREET-STYLE-9

Е, момичета , както сами се убедихте разнообразието е голямо, но говорим за STREET STYLE! Бъдете смели и развихрете въображението си ;). Ще се радваме да споделите с нас вашите любими комбинации.

 

 

 

 

източник: www.ladymagazine.today

снимки: Pinterest

 

No Comments Yet

Leave a Reply