Roberto Cavalli S/S 2014 MFW

Колекцията на Roberto Cavalli за пролетно летния сезон ще се запомни с романтичното настроение, с което зареди всички присъстващи на шоуто. Дизайнера бе заложил на ефирни материи и много нежни цветове, като бледо розово, нюд, резида, разбира се не пропусна бялото, което този сезон ще е един от водещите цветове и като за финал черно за вечерните рокли.

RC1RC18

Всички модели, които бе избрал да представи се отличиха с изключителна женственост, сексапил, много романтика и типичната за Cavalli ултра секси визия. Силуетите при вечерните рокли бяха вталени и подчертаваха ясно женските форми, при ежедневните модели се откроиха рокли тип Art-Deco кафтани, много къдри като детайли при роклите с дължина до коляното.

RC4RC9

Да не пропуснем и аксесоарите, миниатюрните но много елегантни чантички приличаха на цилиндърчета украсени с изящни пискюли. Всичко бе така нежно все едно дизайнера ни е поканил да влезнем в неговия замечтан свят.

RC7

Ако може да се опише с няколко думи тази колекция, то те биха били “ ИЗКУСИТЕЛНА“ , “ СЪБЛАЗНИТЕЛНА“, “ЛИШЕНА от КОМЕРСИАЛНОСТ“- точно такава е и жената според Роберто Кавали за сезон Пролет-Лято 2014.  Всичко това можеше да се усети не само във формите, но и в материите и цветовете. Много дантела, шифон, коприна с изкусни щампи с умело комбинирани цветове. Толкова нежна и романтична колекция Кавали не бе сътворявал отдавна, но някак от всички модели струеше стила му по неповторим начин. Да може би защото това е именно Roberto Cavalli S/S 2014.

 

снимки: Style.com

източник: ladymagazine.bg

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply