Max Mara S/S 2014 MFW

Модна къща Max Mara представи своята колекция за сезон пролет-лято 2014 по време на Седмицата на модата в Милано. Показаните облекла обаче прескачат границите на топлия сезон и предлагат мултифункционални, подходящи и за по-хладно време облекла. Така на подиума паралелно се разхождат полупрозрачни блузи, рокли с презрамки, леки връхни дрехи и сандали, комбинирани с чорап.

Монохромност. Това е ключът на колекцията. Тя включва 44 едноцветни визии, изградени от блузи и поли тип молив, от топове и скъсени панталони, от рокли и палта със средна дължина, от къси панталонки и кожени сака. Палитрата, която ги обагря, прелива от гълъбово сиво и слонова кост към стомана и графит. Рокли, изработени от луксозна лъскава материя в наситено оранжево, кобалтово синьо, аквамарин или магента, носят свежест и разнообразие.

maxmara

По традиция жената Max Mara е активна, динамична, забързана. За да може да се справя с натовареното си ежедневие и всичките си ангажименти, за новия сезон тя е оборудвана със стилна чанта със среден размер и с практичен клъч за документи или iPad – двете, носени заедно и преповтарящи основния цвят на визията.

 

източник: codemoda.com

снимки: Style.com

No Comments Yet

Leave a Reply