Ralph Rucci S/S 2014 NYFW

Само обсебен от света на модата човек би могъл да сътвори 64 завършени сета и би ги донесъл за да ги представи на модното си дефиле, при положение че повечето дизайнери представят не повече от 30.Но да не забравяме, че това е Ralph Rucci и неговата невероятна колекция за сезон Пролет/Лято 2014.
RR3
Неговите творения винаги са ни пренасяли в една друга ера. Тази колекция беше толкова крехка, деликатна, ферична и олекотена от тежки материи, че тези 64 аутфита някак прелетяха пред нас все едно бяха не повече от 30.
RR1
Rucci претвори платове като шифон,органза,тафта, и най- фината коприна / все материи, които се ползват при колекциите от висша мода/ по един неповторим начин в ежедневна елегантност.
RR17
Имаше много натрупване на материи и въпреки това лекотата и феричността на моделите му не изчезна. Дизайнерът заложи на дълги туники от коприна и шифон, които падаха изключително нежно върху тесни тип цигара панталони за ежедневието и дълги много елегантни рокли от тафта и органза за вечерта. Имаше също така и кожени поли в комбинация от копринени топове, всичките до един невероятно красиви и женствени в меки цветове, много бяло и черно, бежаво и бледо розово. разбира се не липсваха и по-ярки цветове.
RR23
С тази колекция Ralph Rucci не изневери на себе си и бе неотразим и уникален както винаги досега!

източник: www.ladymagazine.bg

снимков материал: www.style.com

No Comments Yet

Leave a Reply