7-те нива на женската енергия и сила

Слаби жени, посредствени жени, алфа-жени, независими жени… разнообразието сред нежния пол е презадоволително. Факт е обаче, че всяка една жена може да постигне точно толкова, колкото иска. И да бъде точно такава, каквато реши. Смята се, че нивата на женската енергия и сила са точно 7. До кое от тях ще стигнете, зависи само и единствено от вас!

Първо ниво – силата на привличането

Способността да привличат е дадена по рождение на жените, като в случая не става въпрос само за физически данни! Става въпрос за способността по един или друг начин да въздействаме сексуално на мъжете. Защото, съгласете се, че има не особено симпатични момичета, след които обаче винаги има тълпа от ухажори!

Второ ниво – силата да запазиш полученото

Ако смятате, че е трудно да спечелиш някого, то, уверяваме ви, още по-трудно е да го задържиш. Това е нивото, на което жената се учи как да поддържа постоянен интерес така, че да запази близостта и романтиката със своя партньор.

Трето ниво – социалната власт

Много жени днес се борят за еманципация и развяват лозунги, че могат да се справят многократно по-добре и с живота, и с кариерата, в сравнение с мъжете. Само дето това е едва третото ниво и има още доста дълъг път за вървене. Дори се смята, че тук трябва да се задържим най-кратко, защото енергията на власт и потисничество, която изпращаме, обезличава женствената ни същност.

Четвърто ниво – емоционалното управление

Това е нивото, в което жената става идол и пример за подражание. Заобиколена е от хора, които я обичат и които ценят нейните съвети и умения. И не само – тя е спечелила уважение и признателност, постоянно намира нови приятели и последователи, без значение от сферата, в която се развива – маркетинг, продажби, майчинство…

Ниво 5 – светската власт

Жените на 5-то ниво разполагат с много власт. Те заемат важни позиции в политиката, в бизнеса или в социалната сфера. От техните решения зависят съдбите на стотици хора, затова и много трябва да внимават, защото всяка грешка може да бъде фатална.

Ниво 6 – менталната власт

Тук жената определя как човечеството да мисли! Тя може да разшири както физически, така и интелектуални граници. Да създава и руши табута! Пример за такива жени са Екатерина Велика, Коко Шанел, Вивиан Уестууд…

Ниво 7 – духовната сила

Това е нивото, където се осъществява връзката между хората и висшите сили. Много малко жени са стигнали до тук. Типичен пример е Майка Тереза. Тези жени стават духовни учители. Посланията им стигат до хиляди хора и остават години наред след тях. Смята се, че те са и тези, които имат силата да променят човечеството.

Всеки е чувал колко силна може да бъде жената. Но малко са тези, които наистина го осъзнават! И в този ред на мисли, горещо ви препоръчвам да прочетете:

Алфа-жена ли си? – Тези жени са уверени, независими и много борбени. Да си една от тях е привилегия!

8 признака, че си индиго – Хората индиго не са случайни. Те идват на този свят с мисията да бъдат водачи на останалите. А може би вие сте един от тях без да го осъзнавате!

 

 

източник: beU.bg

No Comments Yet

Leave a Reply