Как да бъдеш женствена и изкусителна?

Женствеността е израз на външния вид, но на първо място е състояние на ума! Женствеността не е просто модна тенденция и моментно настроение. Я, днес решавам да съм красива. Ще си облека секси рокля, ще си направя прическа, ще обуя обувките на висок ток и ще събирам жадни погледи. И го правиш! Всички за възхитени от теб, ти се чувстваш невероятна и с едно такова приятно, приповдигнато самочувствие. Защо да не се чувстваш така всеки ден, всяка минута?!

Разкарай панталоните! Те са като тютюнопушенето – лош навик! Стоя ти добре, ли? Ако панталоните ти стоят добре, значи в пола или в рокля ще си направо неповторима! Идва ред на тъмните цветове. На всяка жена й отива черно! Но в интересни и закачливи комбинации с ярки цветове, ще изглеждаш и ще се чувстваш още по-красива.

И чехлите, и равните, безформени обувки – за какво са ти? Удобни са? А, знаеш ли, че и фина обувка с не толкова висок ток също ще ти е удобна? И ще издължава силуета ти, и ще свали визуално няколко килограма и ще ти вдъхне увереност.

Едно огромно ДА за аксесоарите – шалове, обеци, пръстени, колиета, мъниста, слънчеви очила, ръкавици… всички те, добре съчетани с цялостната ти визия, те правят изключително съблазнителна!

Научи се да се обичаш! Ако излишните килограми и целулитът ти пречат, ами махни ги от себе си! Ако не ти се ходи на фитнес, запиши се на танци! Ограничи чипсовете, вафлите, кексчетата и всичко там, което прилапваш през деня и не считаш за хранене. Защото то ти вреди! То е срещу теб и твоето самочувствие. А парите, които харчиш за тези боклуци, вложи в козметични процедури, масаж, фризьор, маникюр!

И, знаеш ли, Господ ти е дал безгранично очарование и доброта. Не бягай от това! Усмихвай се! Още от сутринта пред огледалото. Усмихвай се на всеки, дори на тези с киселите физиономии, дори на тези, които говорят зад гърба ти. Защото ти си прекрасна! Бъди мила, дръж се добре, имай обноски. Арогантността е за слабите! Ти нямаш нужда от нея, за да се изтъкваш, защото твоята женственост и чар говорят достатъчно.

Бъди женствена и у дома! Ако се държиш като изнервена, леко психясала домакиня, как очакваш да те приеме мъжът ти? Или той не пипва нищо вкъщи, не ти помага, нямаш време дъх да си поемеш, а аз ти говоря за рокли и маниери? Помни едно, ако мъжът е главата вкъщи, жената е шията. На където искаш, на там ще се завърти! Намери своя начин. Своя позитивен начин! Не позволявай на някакви глупави битовизми да съсипят и теб като жена, да съсипят и връзката ти. Това е безсмислено, тъпо, смешно, недопустимо… Но ти… Ти ще се справиш! Защото си неповторима, разкошна, лъчезарна, добронамерена и адски съблазнителна Жена!

 

 

 

източник:beU.bg

No Comments Yet

Leave a Reply