Спортнен шик в градска среда от Knapp

Knapp – българската модна марка ни зарадва с поредната си невероятна колекция за сезон Пролет/Лято 2014. Спортна инспирация и градски шик са основните течения, които са вдъхновили екипа сътворил тази колоритна колекция: дизайн Антония Йорданова, Кристина Бъчварова и конструктор – моделиер в лицето на  Даниела Попова.

 

KNAPP1-horz
Knapp

И този път не са изневерили на стила си и са заложили на colour-block комбинациите, но сега са по-цветни от всякога. Красивите нюанси на синьото като тюркоаз, индиго и кобалт са комбинирани с топлата гама на оранж, прасковено, и фуския. Бялото е като лека ферия, която балансира между различните цветове и създава усещане за хармония.

KNAPP3-horz
Knapp

Линиите са изчистени и нежно галят силуета, придават невероятно красиви форми на тялото. Материите са изключително фини и деликатни и придават живот на цялата колекция. Има разнообразие от модели, които са едновременно стилни, елегантни, женствени и в същото време динамични и спортни. В колекцията Пролет/Лято 2014 можем да видим много красиви дълги разкроени рокли, къси секси панталонки, кимона, туники, гащеризони, къси спортни рокли и къси елегантни рокли. Разнообразие от цветове и материи и всичко това в една динамична спортно – елегантна колекция в стил градски шик.

KNAPP6-horz
Knapp

Лице на марката е прекрасният топмодел Кристина Милева /Ivet fashion/, фотограф на фотосесията е Диляна Флорентин, асистент-фотограф е Вергиния Янчева. Гримът е направен от Алина Манова, а косата е дело на Марина Попова. Стилист на фотосесията е Антония Йорданова.

KNAPP14-horz
Knapp

Удобство и комфорт, грация и елегантност – това е Кnapp Пролет/Лято 2014.

Сигурни сме, че това не е всичко и, че Knapp тепърва предстои да ни изненадат с още красиви модели в колекцията Light, която всички ще очакват с голям интерес и нетърпение.

Може да разгледате и поръчате всички модели, които ви харесат ето тук: https://www.facebook.com/KnappClothing?fref=ts или да посетите шоурума на Knapp, който се намира на ул.Граф Игнатиев №11, ет.1

 

 

източник: www.ladymagazine.bg

снимки: Knapp

No Comments Yet

Leave a Reply