LANVIN Resort 2016

Модна къща LANVIN успяха ще веднъж да заявят присъствието си на световната модна сцена по един неповторим начин. Те хвърлиха на модната пътека калейдоскоп от цветове съчетани в стилна колекция. Такъв шедьовър може да сътвори само артистична личност като Албер Елбаз. Колекцията на LANVIN Resort 2016 е  “линия за която си заслужава да умреш“, како биха казали някои от най-отявлените модни критици.

LANVIN-Resort-2

Женската дреха е нещо, което непрекъснато еволюира и този дизайнер успява по неповторим начин да се придържа към времето.Снимките от ревюто са доказателство за неговата работа. Елбаз за пореден път разбуни духовете с появата си и повярвайте този път ще говорят дълго след финала на дефилето. Както самият Елбаз казва “ провокацията е начин на съществуване“ . Да живееш провокирайки, това наистина е живот, който си заслужава да бъде изживян.

LANVIN-Resort-3

Ако трябва да се доверим на Албер, то определено трябва да напълним гардероба си с цветове и принтове, аксесоари напълно нереални за този свят ;). Чантите могат да са големи или малки, бижутата отново големи и ярки.

LANVIN-Resort-4

Всичко това изключително много се доближава до света на Saint Laurent, който най-вероятно е в основата на това всички модели на  Lanvin да са толкова секси. Черно белите контрасти от минали сезони се запазват, но това е тенденция не само при този бранд. Всички добре познати за LANVIN къдрици и дантели можем отново да забележим и в тази доста ярка и артистична колекция Resort 2016.

източник: ladymagazine.bg

снимки: style.com/http://www.fashionisers.com/

No Comments Yet

Leave a Reply