Седмична астро прогноза за периода 28.04 – 04.05 от Хули Леонис

Времето на новите желания….

Това ще е една много особена седмица като енергия. Тя е преходът между пълнолунието, което мина и даде предпоставки за случване в близко бъдеще на събития, свързани основно с партньорството и идеята за изявата на егото и новолунието, което ще се случи това. С други думи това е преходът между енергията на приключването и тази на новия старт.

 

Новолунието, което ще се случи на 29 април, ще бъде в знака на Телеца. От положителна гледна точка то ще ни даде една нова много хубава стабилизираща енергия. Всеки план и идея сега трябва да добре премислен и да е ориентиран към идеята за сигурността. Напрегната страна на този аспект се свързва с бавното и трудното приемане на новата енергия, което е характерно за този знак.

 

Овен – след напрегнатите астрологични конфигурации, сега ще дойде една много по-положителна седмица за Овните, най-вече по отношение на любовта и на взаимоотношенията. Ситуацията в тази сфери не само ще се нормализира, но ще се и подобри. Взаимоотношенията ще са източник на положителни моменти.

 

Телец – много важна седмица за тези представители на знака, които са родени през последните дни на април и първите на май. За тях предстои една много различна година, в която ще се постави начало в много направления от живота. Това може да стане на базата на редица събития, някои от тях желани, други неочаквани.

 

Близнаци – приходите и разходите, както и какво се случва с паричните потоци – всичко това много ще вълнува Близнаците през тази седмица. Изненадващо и за самите себе си, те сега ще действат много зряло и много практично и доброволно или провокирани от ситуацията, ще трябва да се замислят по отношение на парите в дългосрочен план.

 

Рак – много трудно ще се съвместят желанията и възможностите при Раците сега. От една страна те могат да имат прекалено големи желания, но реално възможностите им да не им позволяват да ги реализират. В най-кратък срок от време желанията ще могат да се променят и това е посоката, която трябва да се следва.

 

Лъв – най-важното, което ще трябва да се постигне тази седмица ще е стабилността- както в емоционален, така и в материален план. Това обаче може да не е така лесна задача и да изисква Лъвовете да намалят малко темпото, защото с прекаленото ускорение могат да излязат от пътя.

 

Дева – Девите ще са миротворците през тази седмица. От тях ще се изисква да се борят за хармонията във взаимоотношенията и да я предоставят на другите. Активно ще е подчертана темата за емоционалното служене и то към най-близките хора.

 

Везни – ако при Везните в последно време имаше едно преосмисляне на отговорностите и задълженията, свързани с партньорския план, като това водеше до конфликтни ситуации, както и до изстудяване в емоционален план от страна на Везните, то сега на тях ще им се наложи активно да се съобразяват с мнението и позицията на другите и да бъдат мили и дипломатични с цел да защитят собствените си интереси.

wishes
Pinterest

Скорпион – през тази седмица Скорпионите ще разберат колко е важно до тях да има човек, който да им дава сигурност и стабилност. Хубаво е да има едно положително ориентиране към партньорската тема, както и към тази на приятелите- именно това ще са сферите, които сега ще дават стабилност на Скорпионите.

 

Стрелец – трудна ще е самооценката при Стрелците през тази седмица – на моменти ще се само подценяват, в други ще искат да се надценят и да си повдигнат малко самочувствието. И двете крайности само ще ги тласнат в по-голямо объркване. За жалост оценката за себе си сега не е добре да е в двете крайности, а да е максимално реална.

 

Козирог – Козирозите трябва да са максимални реалисти по отношение на парите през тази седмица. Ще има предпоставки за неразумни харчове както от тяхна страна, така и от страна на близките им хора. Важното в момента е да се включи логиката и да не се правят излишни неща, които биха нарушили бюджета в краткосрочен план.

 

Водолей – много важна ще е темата за ценностите в живота на Водолеите сега. Независимо дали говорим за лични качества или за пари, тези теми ще се осмислят по един нов начин и представителите на този знак ще трябва да намерят и грешката в самите себе си и да помислят как да оптимизират всичко, случващо се в тези сфери, както и да анализират проблемите, ако има такива.

 

Риби – тази седмица е чудесна за подреждане при Рибите. Това може да е подреждане както на дома, така и на офиса, също така и на емоционалния свят. Всичко трябва да бъде подредено така, че да може да случи по най-добрия начин на рибите, а не да ги обърква. Хаосът трябва съзнателно да бъде избягван.

 

 

 

 

източник: http://www.xyli-leonis.com/

снимка:hercampus.com

No Comments Yet

Leave a Reply