Как да опитомиш мъжа

Когато се обвържеш с един мъж, най-добре е да го приемеш такъв, какъвто е. Но що се отнася до разхвърляните чорапи, постоянното гледане на мачове и други такива „дребни“ дразнители, няма нищо лошо да вкараме малко превъзпитание. И за да го отучите от лошите навици, отсега ви казваме, че с мрънкане няма да стане! Ще е са нужни малко хитрост и търпение. Ето и няколко идеи как да се справите с най-досадните му привички.

Разхвърля дрехи по пода
Много мъже и имат въображаем гардероб на земята. Което пък от своя страна може да изкара от нерви и най-търпеливата дама. Ако имате куче или котка ще ви е най-лесно да се справите с проблема. Съберете дрехите на куп и животинката сама ще си ги набележи за удобно легло. Ако постоянно се налага да чисти дрехите си от косми, най-вероятно половинката ви сама ще започне да си ги прибира.

Не помага в домакинството
Когато го помолите да свърши нещо или забравя, или го прави след доста време. Решението е лесно. Всеки път, когато гледа мач или любимо предаване, пускайте прахосмукачката. Ако ви направи забележка за шума, отговорете му, че нямате друго свободно време да изчистите.При този трик е важно да имате търпение. С времето сам ще се включва в домакинските задължения, щом иска после да гледа спорт на спокойствие.

Не почиства след себе си
Празни опаковки, останки от храна по масата, косми в мивката след бръснене…Съберете всичките тези боклуци и ги сложете на възглавницата му.Малко крайна мярка, която сигурно ще доведе до скандал. Но бъдете сигурни, че ще подейства!

Не ви изслушва
Разказвате му как е минал денят ви или пък споделяте нещо важно, а той не е чул и една дума. Купете си тапи за уши или слушалки. Всеки път, когато той започне да ви говори, си ги слагайте. Само не забравяйте да го поглеждате и да му се усмихвате от време на време.

Постоянно гледа спорт
Идеята не е да го отучите да гледа спорт, а просто да не го прави толкова често. Когато започне някой мач, седнете до него, вземете дистанционното и сменете канала. Реакцията му естествено ще бъде остра. Но точно тогава започнете любовна игра с него, която да премине в бурен секс. Друг вариант е да облечете секси бельо и да застанете пред телевизора. Важното е вашият любим да получи своята интимна „награда“. Така ще се убеди, че има и други приятни занимания, освен гледането на спорт.

Ползва кофти парфюм
И въпреки че му купихте нов, той не се отказва от стария. Не му казвайте директно, че ароматът ви дразни. Просто всеки път, когато поиска да правите секс, кажете, че от силната миризма ви боли главата. Играйте докрай – помолете го да си вземе душ и чак тогава се впуснете в любовни ласки. След много кратко време той сам ще се откаже от парфюма.

Е дами, схванахте  ли идеята. Независимо какъв е лошият му навик, важното е с хитрост да го накарате сам да се отучи от него. Така че, спрете малко с мъмренето и дайте ход на въображението си.

 

 

 

източник: beU.bg

снимка:  Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply