Каква е жената според цвета на очите й?

„Очите са прозорец към душата!“ – са казали навремето хората. Не съм напълно сигурна дали и цветът им е бил определящ за подобно твърдение, но пък имам силно основание да вярвам, че е така. Защото цветът на очите ни наистина говори много за нашата личност. И макар да няма хора с точно еднакъв цвят на очите, както и хора с точно еднакъв характер, все пак различаваме няколко основни цвята, по които ще разберем какъв тип персони сме.

Затова ви предлагам сами да видите как цветът на очите ви ви определя. Като страстни, загадъчни, любвеобилни, романтични, студени…?

Жените със зелени очи

Зелените очи често се свързват със загадъчност и мистериозност. Това не е съвсем така. Просто зеленооките дами не смятат за необходимо да разправят наляво и надясно за най-личните си проблеми. Те са природно интелигентни и знаят къде и към кого да насочат силите и времето си.

EYE8
Pinterest

Интересното при тях е, че много обичат живота и умеят да го живеят както трябва. Освен това, те са най-страстните натури. Но, ако вече сте имали честта да бъдете с такава жена, най-вероятно вече го знаете. И, както може би се досещате – страст без ревност не може! Затова горещо ви съветваме да не кръшкате на жена със зелени очи. Не само, че бързо ще ви хване, но и много тъпкано ще ви го върне!

Жените със сиви очи

Дамите с този цвят на очите са най-мъдрите и най-малко агресивните. Надарени са с голяма чувствителност и паралелно с това са страшно силни духом. Как успяват да балансират тези противоположности, само те си знаят…

gray eyes
Pinterest

Сивооките жени рядко говорят празни приказки. А всяко тяхно мнение е подплатено с железни аргументи. Това се дължи на завидната аналитичност, която притежават. В любовта са много отдадени на своя партньор. Често ще слагат неговите нужди над своите. Не са свадливи и не драматизират излишно. Но трудно биха простили лъжата.

Жените с пъстри очи

Независими и смели дами, които се отличават с невероятен стил и маниери. Забавни, женствени и секси, когато са в тълпа винаги ще изпъкнат над останалите. А, когато флиртуват, мъжете са пленени от чара им още на първата минута.

eye6
Pinterest

Друг е въпросът, че пъстрооките жени си падат по разнообразието. Ще подарят сърцето си само на истински мъж, който умее да ги цени. Е, разбира се, имали са си своите неподходщи връзки, но за разлика от повечето представителки на нежния пол, които биха изпаднали в депресия и самосъжаление, тези момичета се учат от грешките си и продължават уверено напред.

Жените със сини очи

Жени със сини очи са големи щастливки не само заради красивия цвят, но и заради това, че той се свързва с младостта. Тоест на тях годините почти никога няма да им личат. Все ще си бъдат привлекателни и лъчезарни.

eye11
Pinterest

Друго, характерно за синеоките дами, е че са много наблюдателни и проницателни. Което ще рече, че трудно бихте ги излъгали. А, ако имате някакви подли намерения към тях, те веднага ще го усетят. Освен това са надарени с остър ум. Спокойни и устремени, те често се задържат с години в една връзка. Което пък е категорично доказателство, че силно опияняват мъжете и знаят как да ги накарат да се чувстват добре с тях. Така че, трябва да сте много горди, ако имате синока красавица до себе си!

Жените с черни очи

Те всъщност не са черни, а много, много тъмно кафяви, но не това е въпросът. Черен цвят на очите имат най-мистериозните дами! Тях дори и най-близките им хора едва ли биха казали, че ги познават добре.

EYE3
Pinterest

Но зад тази непробиваема маска се крият много бурни страсти и чувственост. И, ако искате да стигнете до тях, ще трябва да положите доста усилия, за да спечелите доверието на чернооките красавици. Има една приказка, че черните очи никога не се забравят. Е, не е случайна – в действителност, ако успеете да се доближите за по-дълго време до такава жена, наистина никога няма да я забравите.

Жените с кафяви очи

Жените с кафяви очи се смятат за най-големите чаровници. В тях има много енергия и желание за живот. Освен това те са грижовни, любящи и направо обожават близките си. Имат много приятели, на които могат да се обадят по всяко време на денонощието и те ще се отзоват.

EYE2
Pinterest

Друго важно нещо, което трябва да знаете за дамите с кафяви очи, е че са и доста емоционални. Но това се дължи на доброто им сърце. Те не очакват, че някой би им причинил нещо, което те самите не биха причинили на него. Затова, бъдете по-внимателни с тяхната ранимост. Обичайте ги, радвайте им се и се грижете за тях. Защото те са истински съкровища!

източник: www.beu.bg

снимка: Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply