Цветяща жена…или как да постигнем пълен хормонален баланс?

Хормоналното здраве на жените е деликатен въпрос и често илюзорен баланс между прогестерон и естроген.

Има много причини за хормонален дисбаланс: противозачатъчни хапчета; ХЗТ (хормоно-заместителна терапия); излагането на токсините в околната среда; яденето на небиологични храни и животински продукти с естроген; стресът във всичките му форми; опасна козметика, но основната причина е, когато една жена има твърде много естроген и недостатъчно прогестерон.

Има много симптоми, които са резултат от ниски нива на прогестерон, включително: промени в настроението; депресия; безсъние; промяна в апетита; промените в теглото; раздразнителност; липса на концентрация; безпокойство; умора; честата или нередовна менструация; ниско сексуално влечение; мигрената.

Съществува ли естествен  начин да се балансират хормоните?

Цветящата жена е в отлично женско здраве, жизнерадостна, вдъхновена, красива и любяща. Всичко това се определя от хормоналния баланс в тялото й. Хормоните, които влияят на усещането за радост, любов, доверие, сексуалност, сигурност, спокойствие могат да се управляват от нея самата. Пускайки тези процеси в тялото си то започва да се променя, вътрешния свят се променя, всичко започва да звучи в нейния ритъм и природа. Жената започва да звучи, разкрива се като цъфтящо цвете, което става забележимо за света. Природата на жената се събужда, тя вибрира и пулсира с ритъма на Вселената и се появяват желанията, възможностите и реализацията.

Освен добре познатите на всички жени хормонални терапии (назначени от лекар в зависимост от състоянието), промяна в хранителните навици, спорт и прочие, съществуват и така наречените сакрални практики. Чрез тях жената се свърза със своя изначален потенциал, укоренявасе в тялото си и започва да живее в своя ритъм и предназначение.

За кой жени са предназначени тези практики?

  • Тези практики са за всички жени, които искат да са майки, защото се настройва хормоналната система да изпълни едно от своите предназначения на жената да бъде майка.
  • Това са практики за жени, които вече са майки, за да балансират хормоналната си система, за да могат децата да растат с хармонична и щастлива майка.
  • Това са практики за всички жени, които искат да са здрави, да бъдат млади, изпълнени със сили и радост.
  • Също така е за дами, които навлизат в климактериум или са навлезли, за да възвърнат отново усещането си за жена, която е напълно пълноценна, желана, сексуална и любима.
  • Това са практики за всяка жена, която обича себе си и се грижи за себе си. 

Това са сакрални знания, които дойдоха при мен, благодарение на моите учители Танит Ма Кали и Мая Мандала, в чийто поток съм вече една година. Те самите транслират тези знания и ги предават на своите ученици. Аз съм преминала през сертификационни курсове, за да предавам тези знания на вас.

 

Повече за мен може да видите тук.

 

С обич….Снежана!


Курсът „Цветяща жена“ започва на 3 май 2017 год от 19:00 и ще бъде поредица от общо 4 цикъла.
Следващия ще бъде 09 май -19:00 ч
13 май – 14:00 и 17 май от 19:00.
За тези, които няма да могат да присъстват на всички семинари ще има видео записи.
Цена на един курс – 50 лв.
Пакетна цена за 4 курса – 160 лв.
Водещ: Снежана Койчева
За записване 0887 629282 

 

ВАЖНО: Информацията предоставена тук не е от медицинско лице. Описани са симптоми. Ако се припознаете някъде тук може да се обърнете към лекар за евентуални изследвания. Статията е насочваща и няма за цел да предизвика самолечение и слагане на диагнози. Някои от симптомите са често срещани и без някакво сериозно заболяване. Не всеки симптом е признак на дисбаланс.

No Comments Yet

Leave a Reply