Униклен коктейл за намаляване на килограмите

Момичета наближават празнични дни и всички те са свързани с много изкушения. Бъдни вечер, Коледа и всички именни дни около тези прекрасни семейни празници са свързани с много хапване. Ето защо ви предлагаме един уникален коктейл с помощта на който лесно ще успеете да възстановите килограмите след празниците ;).

Преди да премина към рецептата е хубаво да знаете, че най-силен ефект ще има ако го комбинирате с две седмици Чисто хранене. Всеки, който има желание за хранителен режим на база чисто хранене нека ни пише на info@ladymagazine.today или се свържете с нас чрез контактната форма на сайта. Като наши читатели ще получите напълно БЕЗПЛАТНО режима.

Fruite-water-diete

Ето и какво ви е необходимо за плодовия коктейл:

Взимат се 800 гр. минерална вода, 2 лимона, две кивита, 5 стръка пресен магданоз, 5 клончета прясна мента и 1 с.л. мед.

Начин на приготвяне:

Обелете кивитата и лимоните, след това ги поставете в блендер и добавете меда. Към получената смес се добавят магданоза, (който е предварително нарязан на ситно) и водата. Листата на ментата се накъсват и пускат в каната за аромат. Препоръчително съда в който приготвяте коктейла да е стъклен.

Получава се по-малко от 1 литър течност , която се консумира на гладно 40 минути преди хранене. Съставките действат по-добре, когато стомаха ви е празен. Приготвяйте всеки ден по една такава кана.

Не забравяйте, че само с този коктейл няма как да се отслабне ако не регулирате и храненето.

Още веднъж напомням, че всеки от вас може да получи напълно БЕЗПЛАТНО режим за Чисто хранене за две седмици. Трябва само да се свържете с нас на имейл: info@ladymagazine.today

 

 

 

 

източник: ladymagazine.today 

снимка: https://www.pinterest.com/

No Comments Yet

Leave a Reply