Уникалната колекция на Christian Louboutin Scarabee Nail Summer 2015

Да! Определено страстта на жените са обувките. Един от най-обичаните и най-мразените мъже в обувната индустрия безспорно е Кристиян Лабутин. Може би много от вас ще повдигнат въпросително вежда – Защо мразен? Момичета всички знаем колко струват чифт обувки сътворени от маестрото ;), как мислите мъжете ви ще реагират на тази сума?

Разбираемо е Лабутин да има една от най-уникалните колекции лакове за нокти що се касае до цветове, които биха накарали всяка жена да ги пожелае в първия миг щом ги види.

Louboutin-nail-collection-2

Вдъхновението за последната му колекция в тази посока е дошло именно от неговия втори дом Египет и в частност легендата за могъщия Скарабин. Трудно е човек попаднал в тази държава да не се вдъхнови при вида на толкова много история.

Ето защо при вида на тази колекция човек има чувството, че тя е извън нашето време, потънала в мистичността на онези векове. Цветовете правят продукта разпознаваем , носещи духа на отминали векове, емоции и история.

Louboutin-nail-collection

Лимитираната колекция е сътворена толкова автентично, че опаковката е с образа на скарабей. За египтяните Скарабея е символ на възкресението и са придобили тази си слава най-вече с това, че когато ларвите пораснат, бръмбарите излизат изпод земята, сякаш от нея се раждат.

Египтяните са вярвали, че свещеният бръмбар е символ на здравето, на закрилата на висшите сили и на безсмъртието.

Louboutin-Scarabee-Nail-Colour

Лабутин е трансформирал свещената любов към скарабея в красива любов към модата създавайки лимитираната си колекция лакове за Лято 2015. Трите нюанса пленяват вниманието с уникалните си отблясъци. Изумрудено синьо отразяващо дълбините на моретата, меко розово злато с метални отблясъци и меко оранжево със златните отблясъци на вечното слънце в Египет.

Можем само да си представим как бихме се чувствали с маникюр направен в тези прекрасни цветове.

източник: ladymagazine.bg

снимки: Photos courtesy of Christian Louboutin

No Comments Yet

Leave a Reply