Тайните на Адриана Лима за красиво тяло

За една средностатистическа жена да изглежда като топмодел е предизвикателство. Погълната от ежедневните си задължения около работа, семейство, пазаруване, готвене и ако добавим грижите по някой родител или роднина едва ли ще остане много време за самата нея, камо ли за спорт. Повечето дами разглеждат списанията, гледат красивите манекенки и въздишайки си казват- “ Това им е работата, да изглеждат зашеметяващо, те нямат грижите,които имам аз и до там!“. Е момичета, сега е момента да си кажете стига толкова, задълженията ви никога няма да свършат ако отделите 60 мин. на ден за себе си. Този един час го разделете на две – в първите 30 мин спортувайте, а във вторите релаксирайте, направете си маска, масаж, или просто се отпуснете. Ето как поддържа невероятната си форма един от най-красивите ангели на Victoria’s Secret.

Моделът Адриана Лима е вдъхновение за много от представителките на нежния пол. Наскоро красавицата с божествено тяло разкри своята здравословна диета и комбинирани кардио упражнения, с които поддържа безупречната си фигура.

Няма съмнение, че Лима има тяло, за което хиляди дами мечтаят. То обаче върви ръка за ръка със силна мотивация, дисциплина и тренировки. След коледните празници моделът не губи излишно време и почти веднага започва с упражненията за перфектна фигура.

A.Lima
victoriassecret.com

Коледа е единственият ден, в който Адриана си позволява да хапва каквото поиска. „На Коледа не спазвам никакви ограничения и ям колкото поискам„, коментира тя пред Hello Online, цитирано от БГНЕС . През останалото време Лима спазва диетата Палео.

„Основната идея на диетата е да ядем всичко, което идва от природата„, споделя пред Hello диетологът на Адриана. „Ако продуктът е натурален, не е проблем да го изядем. Никакви обработени храни, включително хляб и паста. От Палео са елиминирани още захарта и алкохолът.

Как обаче Адриана тренира тялото си? Това ще научите от видеото, където моделът показва серия от  упражнения за извайване на фигурата, които лесно можем да практикуваме вкъщи, като скачането на въже например.

http://www.youtube.com/watch?v=ffQf-U1aez8

„С две малки момичета не винаги ми остава време да стигна до фитнеса. Тези упражнения са идеални за домашни условия„, каза пред Hello моделът.

Във видео секцията от дясно на статията може да видите и видео как се провежда една тренировка на красавицата за която мечтаят милиони мъже по света!

 

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимка:dailymail.co.uk

No Comments Yet

Leave a Reply