ТАБАТА предизвикателство – Ден 5

ДЕН 5/30

Надявам се дългите почивни дни да не са ви демотивирали и голяма част от вас да са оставили спортните занимания след Понеделник.

Днес ни предстои една наистина много динамична тренировка, както сами ще се убедите след като видите упражненията, които Светльо ни е подготвил. Ако вчера „разпуснахме“ малко, то днес има високо интензивна комбинация, която съм сигурна, че ще ни поизпоти здраво.

Преди да преминем към изпълнението на днешната ТАБАТА, много бих искала да си поговорим за това с какво се храним. Правим ли изобщо нещо в тази посока, защото резултата от едно подобно предизвикателство за 30 дни се дължи и на хранителния ни режим. Ако трябва да ви го визуализирам като процентно съотношение то би било 70/30, от които по-голямата част от % са именно храната.

Ако искате да имате максимален ефект за 30 дни обучете организма си да се храни чисто. Така никога няма да сте на диета. Повярвайте ми изобщо не е трудно. Много скоро ще изпратя на всички наши абонати безплатна книга за Чистото хранене, която включва и списък с всички онези продукти, които можем да комбинираме.

Упражненията за днес:

  1. Екс Ти
  2. Подскоци в буква Т
  3. Планинско катерене
  4. Групиране в преса
  5. Отваряне от планк
  6. Клек с прибиране на краката и допиране на лактите към коленете /виж правилното изпълнение на упражнението във видеото/
  7. Планк с прибиране и разтягане /виж правилното изпълнение на упражнението във видеото/
  8. Крис Крос

Работим 20 секунди в темпо и почиваме след всяко упражнение 10 секунди. Важно е да сте в динамично темпо. Накрая на месеца ще направим още едно видео заедно със Светльо и повярвайте ми неговото темпо е убийствено. Ето защо трябва да сме подготвени :).

За тези от вас, които са пропуснали някой от дните, тук може да видите всички видеа.

Успех момичета и момчета. И не забравяйте чакам отзиви за това как се чувствате? Има ли упражнения, които ви затрудняват много? Въпроси свързани с хранене и тн.

 

 

 

 

 

снимка: ladymagazine.today

No Comments Yet

Leave a Reply