Страхотни идеи за грим за Хелуин

Хелуин е от онези празници, които се празнуват през нощта и ако искате да имате предимство пред останалите със сигурност би трябвало да заложите на екстравагантен и не традиционен грим.  Ако ще празнувате в някой клуб, където светлината е оскъдна, повечето хора едва ли ще забележат какъв е костюмът ви. Нооо ако сте с флуорисцентен грим, това вече е нещо различно.

helloween

http://www.graphic-inspiration.com/

Запомнете, че колкото повече цветове използвате, толкова по атрактивни ще бъдете. Може спокойно да използвате и такъв лак за нокти, така картинката ще има завършен вид.

Друг интересен и запомнящ се макияж е т.н Скрито лице. Този грим е едновременно мистериозен, стои красиво, но с голяма доза страховитост. Ако дрехите с които сте облечени са по-елегантни спокойно може да заложите на него.

helloween2

http://hudabeauty.com/

Още едно цветно предложение – като вземете в предвид темата на празника, грима винаги ще е силен. Спокойно може да гримирате едната половина на лицето си артистично, а другата да бъде с малко по-тежък от обичайния за вас вечерен грим.

helloween3

http://fotografeumaideia.com.br/

В плен от Клеопатра ;),

helloween5

http://www.glamourmagazine.co.uk/

Ето още едно страховито предложение, при което трябва да имате в предвид, че каквото и да правите със сигурност ще ви е необходима много добра основа преди да преминете към очите.

helloween6

http://www.topdreamer.com/

Всичко е в очите ;). Един страхотен за подобен повод грим. Стилен,секси и мистериозен…

helloween7

http://www.trixxiezn.com/

Ще завършим нашите предложения с един наистина много женствен и загадъчен грим. Той е лесен за изпълнение, само ви трябва малко въображение.

helloween8

http://www.eyeshadowlipstick.com/

Е дами надяваме се да сме ви вдъхновили и да развихрите въображението си. Весел Хелуин!

източник: ladymagazine.bg

No Comments Yet

Leave a Reply