Здравейте,

Аз съм Снежана Койчева.

Дълги години години работих в корпоративния бизнес, заемайки високи мениджърски позиции, но вече от много години посветих времето си в търсене на един отговор „Коя съм Аз?“. Какво е моето предназначение, коя съм аз като жена, като майка?!

Дълго време събирах в себе си всички разделени части, защото живях с идеята да отговарям на нечий очаквания за добър професионалист, жена, съпруга, майка… Отговарях на всички общо приети в социума стандарти за успяла жена и щастливо семейство, но дълбоко вътре в мен имаше празнота, усещането, че нещо в мен липсва. Тази празнота ме отведе на едно пътешествие по света, където се срещнах с едни от най-добрите мастери и получих знания и инициации от извора.

Благодарна съм, че бях при Танит Ма Кали, с която преминах през моето второ осъзнато рождение, което се случи в пълно изцеление и любов, слях се с тъмната и светлата страна вътре в мен и след това влязох в пълно цветение и разтваряне на моя творчески потенциал и влизане в моето предназначение.

Благодаря на Мая Мандала, която през танца ми предаде просвещението за женствеността, сексуалността, дълбоката свързаност с природата, с Вселената и с мен самата. Тя ме свърза с чувствата ми, с нежността и красотата, откривайки в мен изначалната ми същност в пълно приемане и любов. Научих се да живея тотално тук и сега, да чувствам всеки момент, всеки човек с пълно приемане и любов. Приех и простих на миналото за всичко, живея в настоящия момент и творя моето бъдеще. Живея в собствената си истина. Приемам себе си и не се опитвам вече да съм съвършена, а съм просто себе си. Осъзнавам и ценя своя потенциал и ресурс и го направлявам в моето творчество. Обичам и съм обичана. Живея. Творя. Наслаждавам се. Това съм аз…

Сега правя тренинги и семенари на теми „Открий своето предназначение“, „Разкриване на женствеността и сексуалността“ и „Жената и изобилието“. Предавам на жените всички знания, енергийни практики, ритуали, медитации, танци, различни видове дишания, които преобразуват менталното, емоционалното и енергийното тяло на жената и я връщат в истинската и природа и същност на Богиня, Майка, Жрица, Кралица, Амазонка, Любовница и Дивата жена. Вече четири години правя тези практики в България и смело мога да кажа, че промениха живота на много жени във взаимоотношенията им на първо място със себе си,  с мъжете, децата, близки и целия ги обкръжаващ свят.

 

Тук може да видите гостуване на Снежи Койчева в предаването „Пътят“

No Comments Yet

Leave a Reply