Слабостите на жените според зодията им

Всяка жена е прекрасна, просто, защото е жена! Защото носи невидими товари, които биха сринали всеки мъж на още на първата крачка. Защото може да постигне и невъзможното, стига да реши. Всяка една от вас вътрешно разбира за какво иде реч. Но има нещо, което е основна пречка по пътя на развитието и. Това са нейните слабости и тя трябва да се справи с тях. А, за да победи нещо, първо е необходимо да го опознае. Е, нека видим какви са слабостите на всяка една дама според зодията и…

 

ОВЕН

Ти си силна и способна жена, но твоята слабост е, че избираш неподходящи мъже. Безхарактерни, безволеви, в един момент ужасно дразнещи. Осъзнай, че можеш да постигнеш всичко в този живот, но не и ако до теб стои лигаво момченцеТи си създадена за истински и достоен партньор, не за някого, за когото ще ти се налага цял живот да се грижиш все едно си му родител.

 

ТЕЛЕЦ

Любовта за теб е много важна. Ти знаеш колко висок клас жена си и знаеш какво търсиш. Но ставаш заложник на собствените си критерии. Искаш най-доброто – чудесно! Но си припомни какво е казал Малкият Принц. „Ако искам да видя пеперуди, ще трябва да изтърпя 2-3 гъсеници.“

 

БЛИЗНАЦИ

Макар да имаш толкова много „приятели“, ти често се чувстваш самотна. Не се ли замисли защо се получава така? Откликваш на всяка молба, тичаш да свършиш услуга на всеки, а те ти се качват на главата. Това е твоята слабост – ще скочиш и в 3 през нощта, макар случаят да не е спешен! Трябва да ограничиш контактитеси и да се раздаваш за тези, които наистина го заслужават.

 

РАК

Колкото и парадоксално да прозвучи, вашата най-голяма слабост е вашата грижовност! Изслушвате проблемите на всеки и не само – изживявате болката му. Все поставяте околните на първо място и в един момент вие живеете за тях, не за себе си. Малко повече егоизъм и амбиции, момичета. Заслужавате ги!

 

ЛЪВ

Свикнала си да правиш всичко с пълна отдаденост, което черпи много от твоите сили. Но най-голямата слабост на твоята зодия е, че си позволява да забрави коя е. Независимо кой какво ти говори, в какво те убеждава и кое ти натрапва за „редно“ и „нередно“, трябва да осъзнаеш едно. Никога няма да си щастлива, ако спреш да се държиш като кралица. Това е твоята роля и никоя друга няма да ти подхожда.

 

ДЕВА

Ти си много умна жена, при това и много красива. Дадено ти е да имаш материални успехи в живота, но трябва да разбереш едно.Склонна си да се отдаваш изцяло на работата и учението си и да пренебрегваш личния си живот. Да, знаем, че ще ти е трудно, но трябва да намериш баланса. И сама ще видиш колко бързо ще ти се подреди живота.

 

ВЕЗНИ

Прекалено много се раздаваш, момиче! Ти си естет човек, вярваш в нормалните, добри отношения. Мислиш си, че щом ти не би постъпила лошо с някого и той няма да го направи с теб. Раздаваш се, обичаш, но най-голямата ти слабост е, че прощаваш това, което не бива да бъде простено. Намираш някакво оправдание на чуждите действия, но повярвай, някои хора просто не го заслужават!

 

СКОРПИОН

Въпреки че многократно се доказвали, че сте фатална жена, истината е, че душата ви е много ранима. Имате високи претенции както към другите, така и към себе си. Вашата най-голяма слабост е манията ви да изглеждате винаги независима, горда и силна. Стига! Това е огромен товар, който ще ви затрупа. Позволявайте си поне за малко да изразите своята чувствителност.

 

СТРЕЛЕЦ

Едва ли има човек, който да те познава и да не е видял колко способна си ти. Но имаш един проблем – не оставяш хората и по-конкретно мъжете в живота си, да поемат водеща роля.Все ти искаш да водиш, все по твоя начин да става. Да, правиш го, защото вярваш, че това е най-доброто, но в един момент на тях им писва и стават агресивни. Кому е нужно това? Отпусни се, няма как да поемеш грижите за всички.

 

КОЗИРОГ

Ако някой ден цялата планета се управлява от една жена, тя определено ще е Козирог. Да, ти можеш всичко. Да, ти постигаш всичко. Но слабостта ти е в начина на комуникация извън работната сфера. Хората искат да се отпуснат и забавляват, а ти говориш на сериозни теми или им разказваш случки от службата, които не ги интересуват. Дай го по-весело в компания, защото в един момент ще те изолират социално.

 

ВОДОЛЕЙ

Имате уникални идеи, всичките с огромен изглед за успех. Но вместо да ги реализирате последователно, вие си губите времето с някакви незначителни неща. Защо? Трябва да се преборите с тази си слабост да се разсейвате и да омаловажавате важните неща. Само така ще просперирате и ще си живеете чудесно.

 

РИБИ

Изглежда наистина странно как толкова романтична и мила жена като вас може да е и такъв песимист. Да, не винаги го показвате, но ние знаем, че дълбоко в душата си постоянно изпитвате страх, че нещо лошо ще се случи. Някои хора казват, че така всъщност дърпаме дявола за опашката. Научи се повече да се радваш на хубавите моменти и да не мислиш за евентуалните лоши.

 

 

 

 

източник:beU.bg

снимка:sub0zero.com

No Comments Yet

Leave a Reply