Секси…Не евтино!-някои правила и идеи

Някои важни правила, за да сме секси, без да изглеждаме евтино. Те са свързани с идеята да се подчертаят силните, чувствени страни на личността, което въздейства много по-силно, отколкото мини с дължина на педя. Ето кои са те:

1. Носете обикновени дрехи и аксесоари по необикновен начин. Една истинска мъжка риза, с около 2 номера по-голяма от действителния ви размер, с махнати копчета и фиксирана със стегнат колан, е уникално секси, няма спор.


2. Не подценявайте червеното на устните. Използвайте молив за перфектен завършек. Изберете матов, плътен оттенък, който да приляга точно на тена и косата ви. Оставете останалата част от лицето почти без акценти и цвят, нека устните изиграят най-важната си роля.


3. Сложете шапка. Нищо не приковава вниманието така както шапката. Първо, говори за известна смелост в характера, и второ, замахът по свалянето й обикновено е натоварен с екстремален еротичен заряд. Колкото по-опростен е моделът шапка – толкова по-добре. Един класически филц, барета или унисекс каскет са безпогрешен избор.


4. Рискувайте с чифт свръхдълги обeци. Махнете всички други бижута от себе си, приберe косата в обикновена конска опашка и се уверете в качеството на нанесения грим.


5. Метализирайте се. Черното може да бъде и обикновено е изкючително секси, обаче златно и сребърно ламе, пайетите и камъните са тържествени и доставят уникално преживяване. Важно е да се избере семпла кройка, нещо изчистено и елегантно като линия.

sexy
Pinterest


6. Екзотичен фасон. Шалварите бяха хит през изминалото лято, но по всичко личи, че тенденцията ще се запази и в следващия сезон.
Етно вид можем да получим и ако заложим на красива, бродирана с българска бродерия риза, в комбинация с обикновена пола или джинси.

7. Носете слънчеви очила. Освен че са загадъчни, те са и красива вещ, която с успех може се носи като диадема, а и изпълняват съвсем практични цели.


8. Ползвайте акцентът “гола плът”, но дискретно. Сексуалността се корени в изненадите. Една на пръв поглед обикновена отпред рокля може да се окаже умопомрачително секси отзад, ако да речем, там ни се разкрие гол гръб или красива дантела. Малко драматичен ефект никога не е излишен.


9. Не подценявайте материите. Кашмирът, коприната, сатенът, пеперудено мекият велур са наистина скъпоценни. Подканващите за допир материи не само карат близките да искат да ви докоснат с любов, но дават усещане за лукс, комфорт и радост от живота.


10. Носете дантела. Едно деколте с елегантна линия или презрамка от красив сутиен, която се вижда под едното рамо, е много красива гледка. Дискретните отвори по един добър зимен пуловер са много по-секси от деколте до пъпа. Мрежесто боди под строго сако пък е връх в еклектиката, който може да е много шик.

 

 

 

 

 

източник: www.kifla.bg

снимка: Pinterest

 

No Comments Yet

Leave a Reply