Седмична астро прогноза за 5-11 май от Хули Леонис

Търпението, като висша добродетел…

Тази седмица ще е седмица на стабилизация и на хармонизация както в материален, така и в емоционален план. Новата енергия, която ни донесе новолунието трябва да бъде асимилирана сега и да свикнем с нея.

 

От една страна тя ще ни даде чудесни предпоставки за стабилизация и за хармонизация както на вътрешен емоционален план, така и в събитиен.

 

От друга страна всеки един от нас може да прояви едно нетипично за него упорство и да не иска да се раздели със старото. Всичко ще се решава на базата на много търпение.

 

Овен – търпението не е най-силната страна на този знак, затова неговите представители могат да се изправят пред редица ситуации, които да провокират темперамента им. Овните ще искат да са активни и да действат, но реално ще трябва да наблюдават и да изчакват.

 

Телец – Телците ще се чувстват много добре през тази седмица. Тяхната енергия ще продължава да властва. Стари проблеми отново ще се появят на преден план и ще изискват да бъдат решение. Хубавото е сега, че ще сте креативни и ще имате много нови идеи, които допреди са ви убягвали.

peaceful1
fineartamerica.com

Близнаци – ситуацията ще изисква от Близнаците много зряло поведение и активно поемане на отговорностите както в личен, така и в професионален план. Може да е една натоварена седмица, която няма да има така обичания елемент от Близнаците, свързан с интересното и вълнуващото. Сега е момент за стабилизация, а не за забавно.

 

Рак – тази седмица Раците трябва активно са обърнат внимание на физическото си здраве. Редица оплаквания могат да се появяват при тех сега и е необходимо да намалят скоростта на живота си. Трябва да се ориентират към това да се чувстват добре в емоционалния си свят, защото ако там има дисбаланс, то това ще се отрази и на физическото им здраве.

 

Лъв – голяма нужда ще имат Лъвовете тази седмица са се похвалят – да бъдат оценени и да получат позитивна оценка от другите. Ако живеете с Лъв или ви е близък, то не щадете комплиментите си – точно сега Лъвовете имат нужда от емоционалната подкрепа на близките си.

 

Дева – предстои една напрегната седмица за Девите. Сякаш всичко и всички ще ги дразнят. Девите могат да са склонни сега да налагат еднолични правила, с които другите да не са съгласни и много остро да им се противопоставят. Това може да става както в дома, така и в работата. Малко повече толерантност няма да е излишна.

 

Везни – много убедителни ще са Везните през тази седмица. На базата на добър диалог и готовност да се изслуша другата страна, всичко ще може да се нареди по един чудесен начин, особено що се отнася до сферата на партньорството.

 

Скорпион – седмицата може да е напрегната за Скорпионите и емоционално и физически. Сега не е момент, в който трябва да се пилее енергията, а по-скоро трябва да се пази, защото тонусът ви е понижен към момента и трябва да сте внимателни.

peaceful
versaversa.tumblr.com

Стрелец – това е чудесен момент за Стрелците да съберат мнение и опит от другите хора и да се поучат. Не трябва да се повтарят стари грешки, защото те не биха довели до нищо позитивно. Ако сами не можете да вземете решение, то направете го с човек, на когото имате доверие.

 

Козирог – много хубава енергия предстои за Козирозите точно сега. Има всички предпоставки да се успокоят, да се балансират и да се почувстват добре. Седмицата е чудесна за приключване на започнати в миналото дела, а през останалото време може да се отдадете на релакс.

 

Водолей – много голяма липса на интерес може да има при Водолеите. Всичко може да им се струва някак прекалено бавно, монотонно и скучно и да усещат, че липсва тръпката в ежедневието. Реално ще е точно така, но понякога трябва да се мине и през обикновеното ежедневие без особени драми. За сметка на това може активно да се помисли как да се подобри положението.

 

Риби – Рибите могат да се изправят пред проблема, свързан с идеята за избора. Може да има прекалено много възможности пред тях и да им е много трудно да решат накъде да се насочат. Това може да създаде голямо напрежение при тях. Използвайте интуицията си – тя никога не лъже.

 

 

 

 

източник:http://www.xyli-leonis.com/

снимка: Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply