Седмична астро прогноза за периода 23-29 юни от Хули Леонис

Нека бъде лято….

Това е официално първата седмица на лятото. Дано то ни донесе повече топлина като преживявания, емоции, но и като метеорологични условия. Когато в астрологията говорим за началото на лятото, това означава, че слънцето вече се намира в знака на Рака.

 

С този знак се свързва и едно на най-важните събития през тази седмица, а именно –новолунието в знака Рак. Това ще е един чудесен момент за нови начинания, свързани с дома и семейството.

 

Освен това емоциите ще протичат по един ускорен начин през тази седмица, разкъсани между много варианти. Изборът ще е най-важното нещо, а той няма да се прави никак лесно.

 

Нека сега да разгледаме как енергията се отразява на всеки един от знаците.

 

Овен – много силен позитивизъм може да е характерен за Овните през тази седмица. Трябва обаче да сте внимателни. Той може да се редува в остри емоционални кризи и ситуации, които ще ви дразнят и напрягат. Това може да ви направи много крайни като отношение и поведение през тази седмица. Контролирайте темперамента си, за да не стигате и до крайни ситуации в живота.

 

Телец – енергията на тази седмица е много подходяща за това да се върнете към корените си – било то като посещение на родното място или просто като една важна ретроспекция, която трябва да направите. За вас е много важно сега да  изчистите всичко негативно от миналото си.

 

Близнаци- много позитивна седмица в емоционален план за представителите на знака Близнаци. Тази седмица късметът ще е с вас – както по отношение на взаимоотношенията, така и по отношение на парите. Всичко ще бъде чудесно, а от вас се изисква само да сте умерени и да не изпадате в крайности.

 

Рак – това ще е знакът, който най-силно ще усети положителната сила на новолунието. Чудесно време за нови начинания, за една подчертана активност, както в емоционален, така и в събитиен план. Сега е моментът да положите основните на новите инициативи за вас и да преосмислите целите си.

 

Лъв – приятелите ще са много важни в живота ви точно сега. Те ще имат нужда от вашата подкрепа, а вие ще имате нужда от тяхното внимание. Те ще са и много ценни съветници по отношение на новите ви планове и инициативи. Позволете на другите да ви обичат и да се грижат за вас сега. Отстъпете от лидерското място в това отношение.

 

Дева – предизвикателната пред вас ще са в емоционален план. Отношенията с партньорите могат да не протичат по този начин, по който ви се иска. Особено бъдете внимателни, ако сега трябва да преговаряте и да обсъждате условия – има предпоставки за измама, най-малкото за неспазване на предварително уточнените условия.

SUMMER
Pinterest

Везни – една прекрасна седмица за преговори както в личен, така и в професионален план. Ако до момента е имало нещо, което не сте можели или не сте искали да повдигнете като въпрос за обсъждане, то тази седмица е подходящото време. Много може да ви олекне, ако започнете да комуникирате открито.

 

Скорпион – семейството ще е много важно за вас и именно с тази сфера може да има редица положителни преживявания за вас, както и ситуации, които много да ви зарадват и да ви накарат да се чувствате особено доволни, дори горди, особено ако имате малки деца.

 

Стрелец – особено важна седмица по отношение на парите. Това ще са парите, които дължите. Много важно за вас ще бъде да успеете да подредите финансовите си дела така, че да не ви тежи и да нямате затруднения. Пазете се от взимане на нови задължения. Вместо това опитайте се да изчистите това, което вече дължите.

 

Козирог – едно съществено нервно напрежение може да е характерно за вас точно сега. То се дължи на факта, че в момента няма особена стабилност нито в материален, нито в емоционален план, а това е състояние, което ви плаши. Важното е да не взимате решения на базата на тази си емоция. Изчакайте една седмица и след това действайте.

 

Водолей – много динамична седмица, която предполага много контакти, много пътувания и потапяне в една динамична среда, която на моменти може силно да ви изтощава. Опитвайте се да селектирате с кого се виждате и да щадите енергията си.

 

Риби – в момента преминавате в един период, през който могат да се изпълняват желанията ви и то най-съкровените. Ако това не се случва, то може да сте блокирали собствената си енергия и ще е добре да се разтоварите емоционално и да се заредите с позитивни мисли и преживявания, които могат да се случат с приятни за вас хора.

 

 

 

 

източник:http://www.xyli-leonis.com/

снимка: Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply