Седмична астро прогноза за периода 23-29 декември от астролога Хули Леонис

Последната седмица е активната равносметка за нас

Това ще е една особена седмица, в която на базата на обърканите емоции от Венера, ще се отключи голяма доза агресия и несъгласие с всичко, с което егото не е в хармония. Това може да доведе до редица спорове, но определено ще е и важен момент за преразглеждане на отношенията. 
 
Овен – тази седмица Овните могат да изпуснат контрола над някои важни за тях ситуации и това буквално да ги вбеси. Нека бъдат много внимателни по отношение на желанието им да доминират – не е добър момент да го проявяват, защото колективът може да се обърне срещу тях и то с много сериозни последствия.
Телец – много напрегната беше енергията за Телците през изминалите дни- напрежението идваше и от работата и от задълженията,свързани с дома и семейството. Това съвпадна и с периода, в който Венера се обръщаше. Това напрежение през тази седмица ще отмине, но няма да намалее степента на отговорност към близките. Време е Телците да покажат колко устойчиви могат да бъдат.
Близнаци – тази седмица хората около Близнаците ще имат възможността да видят отговорното лице на Близнака, които може да се нагърби, но и да се справи с повече задължения, повече отколкото силите му позволяват. Похвалете накрая Близнаците –те имат нужда от вашата позитивна оценка.
Рак – нека Раците през тази седмица да пазят здравето си. Прекалено много напрежение и агресия може да има около тях сега и всеки може да иска нещо и да ги дърпа в различна посока. Раците няма да могат да издържат на това напрежение, ако не поставят параметри на личността си и не казват на другите какво и как искат да се случи.
Лъв – объркана в емоционален план ще е седмицата за Лъвовете. Те не могат много да разберат сега да почиват ли или да релаксират. Голямо напрежение се е събрало в тях и не знаят как да го изкарат от себе си. Нека се доверят на хора, които обичат – те ще им помогнат и ще вземат правилните решения за тях.
Дева – не пречете на Девите в момента да приключат годината успешно. Те са вложили всички сили точно в това – да не остава нещо недовършено в новата година. Едва, когато си свършат работата ще могат да се насладят на празника, заедно с вас. Дотогава не им пречете.
Везни – не дразнете Везните, ако искате да имате добри празници и те да не ги развалят. Везната е в процес на равносметка сега и може да стигне до заключения, които не й харесват, а тези заключения могат да се отнасят до вас – нейните партньори и близки. Опитайте се да туширате напрежението.
Скорпион – къщата ще се напълни с хора, а това означава и с различна енергия. На моменти Скорпионите няма да могат да понасят всички хора и техните безкрайни проблеми и скучни случки. Съветът към Скорпионите е те да са хората, които постоянно ходят до магазина и имат работа навън – така ще се предпазят от това да се дразнят на хората в дома.
Стрелец – една позитивна седмица за Стрелците, в която те ще могат да блеснат по един неповторим начин. Чудесна седмица за представителите на знака, които се занимават с мода или музика. Талантът им ще бъде оценен.
Козирог – много докачливи на тема справедливост ще са Козирозите през тази седмица. Те имат нужда от партньорско отношение и това да им засвидетелствате, че са важни за вас. Ако не го направите, можете да видите какво означава вечно сърдене. Затова покажете на Козирозите около вас колко са специални в живота ви.
Водолей – Тази седмица Водолеите ще разберат, че не навсякъде има справедливост, както и че хората не са съобразителни. Това може много да изнерви представителите на този знак и те да покажат на хората около себе си едно бясно лице. Съветът към Водолеите е – запазете вашата хармония в самите вас – вие не отговаряте за хармонията на другите.
Риби –съветът към Рибите е да си направят планове независимо от другите хора. Ако разчитат сега на помощта на другите и това те да вземат правилното решение  за тях – могат да съжаляват. Важно е да имате ваш си план, а ако се появи и друга опция – още по-добре за вас.
снимка: Pinterest
No Comments Yet

Leave a Reply