Седмична астропрогноза за периода 03-09 февруари от астролога Хули Леонис

Когато интуицията ни ще бъде най-силното ни оръжие…
Вече можем да дишаме спокойно по отношение на старта на връзките и на любовните взаимоотношения. Те няма да са така подчертано предизвикателни както бяха през изминалия месец.
Дори този месец имаме няколко дни, които не са енергийно обременени. Това са първите пет дни на Февруари, в които Венера се забързва и продължава напред, а Меркурий се забавя с цел да стане ретрограден на 6-ти.
Именно това е голямото събитие през тази седмица и то ще е характерно с енергията си за следващите три седмици. Когато Меркурий става ретрограден трябва да знаем, че всеки план е предпоследен и всичко може да се обърка в последния момент. Разбира се, има много събития, които сега ще се случат, просто защото трябва това да стане. Те обаче ще са подчертано предизвикателни и ще ни поставят в ситуация, от които обикновено се опитваме да избягаме.
Овен – добре е Овните да запазят плановете за себе си и да не ги споделят с околните. Точно сега няма как да намерят подкрепа от другите, най-много да получат неразбиране и то за добрите им идеи. Ако изчакат малко, ще могат да ги реализират успешно, прибързат ли, всичко ще се провали.
Телец – Телците могат да разчитат на приятелите си през тази седмица. Те ще има дадат вариантите и решенията, които търсят за себе си сега. Един откровен разговор и споделяне на проблемите ще са много по-ценни от това да седите сами и да не можете да намерите правилното решение.
Близнаци – трудният момент за Близнаците, когато управителят им се обръща. Този път ситуацията може да им даде една подмолност от страна на хората около тях, затова доверието трябва да се дава само на изпитани хора. Неочакваните обрати могат да са много характерни за живота на Близнаците точно сега.
Рак – много хубава седмица за Раците в любовен план. Ако до момента, поради опасения свързани с ретроградната Венера, не са се осмелявали да поканят някого на среща, то вече няма проблем това да се случи и то успешно. Чудесна седмица за положителни емоционални преживявания.
Лъв – акцентът при Лъвовете ще падне тази седмица над парите, които дължат и които им се дължат. Чрез парите Лъвовете ще могат да преценят кой е коректен с тях и кой не е. Ако самите те не са било коректни в това отношение, ще е по-добре да бъдат, защото ситуацията около тях във финансов план може да се заплете.
Дева – Девите ще могат да разчитат на всичко друго, но не и на логика и последователност през  тази седмица. Дори да се опитват да обясняват и да използват всичките си невероятни ораторски умения, то в един момент ще си дадат сметка, че всичко това е напразно, а срещу тях се намира една планина от нелогичност. Това определено ще е една седмица, която ще изпита търпението на Девите.
Везни – самочувствието и самооценката на Везните могат да са силно атакувани от другите сега. Вместо да се притесняват и да се затварят в себе си, Везните трябва да се опитат да наложат положителните си качества и да застанат твърдо зад позицията си, още повече ако са убедени в нея.
Скорпион –  редица планове и мечти на Скорпионите сега са на път да се реализират. Трябва обаче да са много внимателни Скорпионите сега. Точно на края могат да понижат бдителността си и да има голямо объркване. Не е седмица за почивка, а за подчертана бдителност докато всичко не се случи точно така както те желаят.
Стрелец – това е седмицата, в която Стрелците могат да бъдат чудесни медиатори по отношение на близките си хора. Те могат да са тези, които ще карат нещата да се случват позитивно и едновременно с това ще поемат напрежението от другите хора, като го трансформират в шега.
Козирог – Венера продължава да е в знака на Козирога, но вече не е ретроградна и можем да очакваме, че събитията, които ще донесе на представителите на този знак ще са положителни както в емоционален, така и в материален план през тази седмица.
Водолей – една сложна седмица за Водолеите в професионален план. От старите неща може много да им е писнало, но да не знаят как да подходят към новите. Не е сега моментът за големите промени, но пък е чудесно да се замислят какви промени да предприемат в близко бъдеще.
Риби – това е знакът, който най-силно ще усети силата на ретроградния Меркурий. На първо място Меркурий ще обърка емоциите им, а на второ място плановете. През следващите три седмици е добре да не се взимат важни решения и да не се подписват договори. Оставете се на съдбата и вижте какви изненади има за вас.
източник:http://www.xyli-leonis.com/
No Comments Yet

Leave a Reply