Седмична астрологична прогноза от астролога Хули Леонис 29.07-04.08

Между Пълнолунието и Новолунието…

Някак си всичко се разплита точно между Пълнолунието и Новолунието. Тази седмица е именно преходът между тези две събития. Всеки един от нас ще усети тази енергия, а ето как ще се отрази и на всеки един от знаците:

Овен – много силна ще е енергията на Овните през тази седмица, но пък ще е и напрегната. Може представителите на знака да искат да приложат енергията си, но да им е много трудно и да се чувстват блокирани, да усещат, че нещо липсва за да се получат нещата така както искат. По-добре да се изчака малко, отколкото да се действа безразсъдно.

Телец – седмицата на усилената работа на Телеца. Всяко едно нещо, независимо дали е от ежедневните задължения или от професионалния план, ще изисква усилия от страна на Телците. Хубавото е, че тези усилия ще бъдат оценени и възнаградени.

Близнаци – това, което трябва да направят Близнаците през тази седмица е да се успокоят. Няма да могат да се справят с много дини под една мишница, а ако опитат, то може нищо да не се получи. Ако имат възможност нека се отдадат на почивка през следващите седем дни и да сменят мястото и средата.

Рак – много силни емоции ще има в живота на Раците през тази седмица. Важни избори ще трябва да се направят. Те ще са свързани от една страна със сферата на личния живот, от друга страна с професионалните ангажименти, а съвместяването на тези две сфери няма да е никак лесно и ще трябва да се направят логични компромиси.

Лъв – Все повече навлизат Лъвовете в Сатурновия си период. Трябва да са внимателни по отношение на здравето си, както и е по-добре да се насочат към приключване на вече започнатото, отколкото да стартират нови неща сега преди рождения им ден.

Дева – чудесна седмица, в която Девите ще могат да се насладят на положителни емоции в живота си, така се почувстват обичани и да обичат. Много ценна седмица и за представителите от знака, които се занимават с изкуство – могат да имат добри успехи.

Везни –стари емоционални болки могат да зарастнат при Везните и те да насочат любовта си в нова посока, където ще могат да открият повече разбиране и споделеност. Разбира се, това няма да се случи без характерните за знака колебания и притеснения, но ако се намери правилният път, то той ще се следва добре.

Скорпион – голяма нужда от проямна и от трансформация както по отношение на дома, на семейството, на ежедневието има в живота на Скорпионите сега. На моменти обаче те могат да са прекалено нетърпеливи и това да създава напрежение в отношенията им с другите хора. Нещата ще се получат, понякога опасенията са излишни и само пречат.

Стрелец – доста объркани емоции има в живота на Стрелците в момента. Опитват се да запазят позитивното отношение, но има много неща в душата им, които им тежат. За съжаление те няма да се решат само в позитивно отношение и усмивка, а ще изискват усилия, просто трябва да ги положат.

Козирог – средата на колегите и бизнес партньорите може да е много ценна за Козирозите през тази седмица. Може да има добри финансови предложения, а ако става въпрос за колегиална работа, то могат да се положат колективни усилия, за да се получат добри пари след това. Всичко ще става на базата на сътрудничеството.

Водолей – много партньорски ще са настроени Водолеите през тази седмица. Ролята на другите хора в живота е много важна – те ще носят както хубавите моменти, така и напрегнатите през следаващите седем дни. Добре е Водолеите да не изпускат нрава си, защото могат само да си попречат.

Риби – енергията около Рибите е много добре, стига те да могат да се възползват от нея. Има възможност разпиляния дух на Рибите да не им позволи да са достатъчно концентрирани през тази седмица и така да пропуснат важни събития и хора в живота си. Когато някой ви зарадва и ви накара да се почувствате щастливи, то покажете му го.

източник:http://www.xyli-leonis.com/2013/07/blog-post_29.html?m=1

 

No Comments Yet

Leave a Reply