Седмична астрологична прогноза за периода 2-8 декември от астролога Хули Леонис

Много позитивни начало можем да очакваме тази седмица. То се свързва с Новолунието в знака Стрелец. То ще ни донесе много нова и то положителна енергия и оптимизъм. Ако има някакви блокажи в живота ни в момента то ще ги разблокира и ще накара енергията да се задвижи по един чудесен начин.

 

От друга страна това е седмицата, в която ще сме много склонни да се поддадем на лъжа и на измама. Това може да са малки битови и невинни лъжи, но може да става въпроси да по-големи измами във финансов и емоционален план. Съветът към всички е да не вярват на всичко, което чуват и им се казва, освен това да внимават и какво обещават. Комуникацията може да е объркана.

 

Когато украсената истина прилича повече на лъжа…

Овен –чудесна седмица за Овните по отношение на дългосрочните им планове. Сега е моментът да помислят какво искат конкретно да направят през новата година и как да го реализират. Чудесна седмица да се планира пътуване в чужбина, да се помисли за екзотична ваканция и за почивка.

 

 Телец – седмицата е много добра за Телците да подредят всичко, свързано с работата, бизнеса и кариерата.  Сега могат да направят една добра равносметка по отношение на материалия свят и да си си помислят какво не са свършили още и на кое поле още не са се доказали. Практичното отношение много ще им помогне през тази седмица.

 

 Близнаци – позитивната нотка тук ще се свързва ежедневните задължения и със здравето. Близнаците могат да се опитат да подредят емоционалния си свят, като започнат от материалния. Това са отговорностите към близките, към работата, към задълженията. Ако всичко това се подреди, то и Блзинаците ще се чувстват много по-добре емоционално.

 

 Рак – седмицата може да е напрегната за Раците. Всичко ще се случва малко по-сложно от обикновено и Раците могат да имат чувството, че другите се опитват умишлено да ги претоварват с емоции и задължения. Ако усещате, че не можете повече, то кажете го на другите, те сами няма да се сетят.

 

 Лъв – чудесна творческа седмица за Лъвовете. От една страна те могат да се отдадат на любовта, от друга страна могат да се посветят на грижата за децата, а освен това могат да имат един силно подчертан творчески импулс, който да реализират успешно в работата си. Това определено е една седмица за действие.

 

Дева – позитивна промяна по отношение на дома и на семейството може да се очаква при Девите. Това може да е както някаква козметична промяна в дома, положително събитие,свързано с членове на семейството, така може и да е някаква хубава новина от чужбина, която пак да е свързана с тези две сфери.

 

Везни – този път темата за прекалеността ще е характерна за Везните и те трябва да се пазят от нея, най-вече ако става въпрос за харчене на пари. Преди да се отдадат на харчене е добре да помислят колко дължат, как могат да върнат парите и което е по-важно как могат да ги изкарат след това. Плановете може да са много розови, но за жалост  да се неприложими в действителността.

Скорпион – много добра седмица по отношение на материалната сигурност в живота.  Може да има подобряване на личните финанси. Може да се появят и добри идеи за изкарване на пари и реализация в сферата на бизнеса. Скорпионите са достатъчно целеустремени за да се справят много успешно с тази енергия.

 

Стрелец – особено положителна седмица за представителите на знака Стрелец, особено тези, които са родени между 1-3 Декември. На тях им предстои един много различна година, която ще се характеризира с подчертан позитивизъм и оптимизъм. Разбира се, това, от което трябва да се пазят всички Стрелци е прекалеността.

 

Козирог – чудесна седмица за откъсване от активното случване в социален план. Дори да ходят на работа и да са обградени с хора, за Козирозите е препоръчително тази седмица да намират време за себе си и да се усамотяват, за да могат да си починат от всичко и от всички и да зареждат батериите си.

 

Водолей – една чудесна седмица, в която Водолеите ще могат да бъдат напълно себе си – идеалистични и постветили себе си на мечти, планове и приятели. Ако успеят да съчетавят всички тези понятия в едно, то тогава ще са най-щастливи. Това е седмица, в която е добре активно да се социализирате с другите и да не избягвате компанията им.

 

 Риби – особено податливи на измама и заблуда ще са Рибите през тази седмица и може би при тях най-силно ще се усети основната тенденция, която вече бе спомената. Това не е добра седмица за подписване на дговори, за преговори и за взимане на важни решения, особено ако те се случват в някакво съдружие. Както се казва 100 пъти мерете, а само 1 път режете.

 

 

 

източник:http://www.xyli-leonis.com/

No Comments Yet

Leave a Reply