Седмичен хороскоп 14-20 юли от Хули Леонис

След пълнолунието: Юпитер си сменя знака, а Сатурн се обръща…

 

Това ще е една чудесна седмица, която много ще зарадва фиксираните знаци Лъв. Водолей, Телец и Скорпион.

 

Най-щастливи ще са Лъвовете, защото независимо че навлизат в Сатурновия период, точно преди рождения си ден, за тях започва една чудесна година, която ще се характеризира с късмета, разширението и освобождението, които ще им донесе Юпитер. Именно тази планета преминава от знака Рак в знака Лъв тази седмица. Разбира се, Водолеите също ще усетят това влияние.

 

Тежкият ретрограден период на Сатурн в знака на Скорпиона също приключва през тази седмица. Това ще даде едно силно облекчение при представителите на знака. Това влияние ще се усети и от срещуположния знак Телец.

 

Силна ще е и енергията на знака Рак, тъй като две планети ще преминат в този знак, а това ще са Меркурий и Венера.

 

Нека сега да проследим как енергията се отразява на всеки един от знаците:

 

Овен – характерът на Овните може сега да се определя от една мекота и сговорчивост, които не са така типични характеристики за този знак. Чудесен период за партньорите на Овните – сега е моментът да искате и да получите това, от което имате нужда и за което отдавна мечтаете.

 

Телец – редица страхове и опасения, свързани с материалния свят сега ще изчезнат от света на Телците. Това може да стане по две начина. Единият е естествено, другият предполага мобилизация на самите Телци и активно справяне с проблемите както във финансов план, така и по отношение на здравословните оплаквания, които имат към момента.

 

Близнаци – тази седмица много отговорности може да има за Близнаците. Всяка една отговорност ще изисква решение и отдаденост. Сега не е моментът да се правите, че всичко е наред и няма за какво да се притеснявате. Опитвайте се да подредите задълженията си така, че да ви е лесно, а не да ви затрупват и да не знаете после как да се справите с тях.

 

Рак – за последно в следващите 12 години Юпитер ще пребивава в знака на рака тази седмица. Това ще донесе много хубави моменти за тези Раци, които са родени в последните дни на знака – 20-22 юли. Определено това ще е една позитивна седмица както по отношение на емоциите, така и по отношение на определянето на новите цели за вас както в личен, така и в професионален план.

 

Лъв – още тази седмица Лъвовете ще усетят положителното влияние на Юпитер върху себе си. То ще е свързано с една по-добра и по-приятна енергия при тях, по-лесно решаване на проблемите, както и определено ще има видими прояви на късмет и на положително протичане на енергията. Разбира се, това ще се усети най-силно от Лъвовете, родени в началото на знака.

 

Дева – време е за почивка и за зареждане на батериите. Семейството ви има нужда от вас, а вие имате нужда да подредите и успокоите емоционалния си свят. Препоръчително е почивката да бъде тиха и приятна, а не са пилеете енергията си в излишни контакти, които само биха ви натоварили сега.

astro-12
omtimes.com

Везни – много неща се случват във душата ви, а вие не винаги искате да говорите за тях. Може да изглеждате весели, но вътрешно може да има редица неща, които да ви притесняват. Добре е да можете да намерите човек, на който да се доверите и с които да споделите – така ще ви стане много по-леко.

 

Скорпион – ако досега е имало сфери при вас, в които нещата се случваха бавно и сложно, сега ще има едно отпушване на блокираната енергия. Това ще ви даде едно своеобразно емоционално облекчение. От вас се изисква да се съберете като личности, да подредите мислите и емоциите си и да действате.

 

Стрелец – седмицата носи и много положителен потенциал за Стрелците. Те ще се чувстват особено вдъхновени сега и много лесно и с много позитивизъм ще могат да се изправят пред проблемите в живота им и да ги решават с лекота.

 

Козирог – ако досега имаше известно изчакване при Козирозите и забавяне по отношение на плановете, сега вече дойде моментът на действието. Не се притеснявайте да кажете както на партньорите, така и на шефовете и колегите какво ви притеснява в тях. Критиката ви може да бъде конструктивна и да предотврати много заплетени ситуации в бъдеще. Опитайте се обаче да не бъдете крайни в оценката си, а конструктивни.

 

Водолей – тази седмица ще даде една различна гледна точка на Водолеите по отношение на взаимоотношенията. Може много да се изненадате кой ви обича и кой не. Може сега да забележите хора, които отдавна не сте забелязвали, а други, които сте смятали за близки, да ви разочароват.

 

Риби – много добра седмица по отношение на преговорите и на поставянето на краткосрочни цели. Сега не е момента за почивка при вас, а е много подходящо да договорите както искате да се случи с вас в най-близко бъдеще – както в социален, така и в личен план.

 

 

 

 

източник: http://www.xyli-leonis.com/

снимка: Pinterest/omtimes.com

No Comments Yet

Leave a Reply