Zuhair Murat Fall 2014 Couture

Трудно може да се опише целия блясък и красота с която ни заля Zuhair Murat с неговата колекция Fall Couture 2014/2015. Тежки материи, много блясък, геометрични форми, паети – това е първото впечатление, което може да те завладее когато гледаш творенията на дизайнера.

Заложил на колор блок комбинациите между черно и бяло Мурат показа изключително женствени коктейлни рокли, рокли за ГАЛА вечери, ежедневни модели….всичките до един бляскави и преливащи от сексапил и женственост.

ZM1-horz
www.style.com

Повечето модели приличаха на пъзели, толкова фигури имаше по тях. Къси разкроени поли в комбинация със спортни якета не по-бляскави от вечерните тоалети.

ZM5-horz
www.style.com

Самият дизайнер спомена, че колекцията е вдъхновена от неговите клиенти, които са все по-млади, вдъхновени и с волен дух.

ZM9-horz
www.style.com

Не отсъстваха и А-симетричните форми, познати и от предишни колекции на Мурат.

ZM13-horz
www.style.com

Елегантни рокли в класическо червено и тюркоаз бяха другите два цвята с които дизайнера впечатли публиката. Дълги до земята или ултра къси модели с разкроени поли небрежно прихванати в кръста с нежни метални колани.

ZM17-horz
www.style.com

Поредица от кобалтово сини рокли сътвориха истински фуров. Предизвикаха заслужени овации не само с цвета, но и с материята от инкрустирана днтела, шифон, коприна.

ZM18-horz
www.style.com

Модели в сребристо заслепиха публиката с блясъка и дързостта , които лъхаше от тях.

ZM25-horz
www.style.com

Финала разбира се е драматичен, впечатляващ и много вълнуващ. Говорим за един от най-добрите дизайнери на официални рокли, който години наред ни кара да въздишаме по неговите творения. Не случайно звезди като Дженифър Лопес доверяват изцяло визията си на модния гуру.

ZM29-horz
www.style.com

Заключителната булчинска рокля бе не само отражение на пищността и красотата, тя ни отнесе в един приказен свят на принцеси, каляски и принцове. Към нея Захир Мурат бе добавил 5 метров воал.

 


 

 

 

източник: www.ladymagazine.bg

снимки и колажи: www.style.com/ www.ladymagazine.bg

No Comments Yet

Leave a Reply